Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(madi @ 2014 07 29, 12:52)
Sveikos, galiu pasakyti po gero pusmečio Bosch MUM 54251 naudojimo, kad kaip ir įtariau iš pradžių, naudoju tik  plakimo ir minkymo funkcijas, pats kombainas man praktiškai visai nereikalingas, nes yra per didelis, negaminu tokiais kiekiais, kad būtų greičiau su kombainu, kelias morkytes, kopūstėlį ar bulves apdoroju rankiniu būdu (tarka, peiliu) ir apskaičiavus kombaino surinikimo, išrinkimo, sudėjimo į indaplovę laiką, gaunasi greičiau rankytėmis, todėl per tą pusmetį kombainą ištraukiau tik kelis kartus, pačioj pradžioj, kai dar vis bandžiau jį prisijaukinti bigsmile.gif Tas pats ir su kubelių pjaustykle, naudota keli kartai, nepatiko (gal aš ko nemoku g.gif , bet rankom paprasčiau). Apie citrusiių sulčių spaudyklę, iš vis naudojamas tik indas ir tik  dėl grožio biggrin.gif . Mėsmalė per maža, reikia labai mažais gabaliukais supjaustyti, todėl  toliau naudoju savo senąją. Tuo tarpu kokteilinė naudojama labai dažnai, ypač šiuo metu, tai kasdien mirksiukas.gif O ypač negaliu atsižiaugti mikseriu, jo galingumu, šluotelėmis bei geležiniu dubeniu. Šis daiktas ir virtuvės puošmena ir nepamainomas pagalbininkas man kiekvieną dieną rolleyes.gif

kaip laiku jusu atsiliepimas, nes negaliu issirinkti tarp sio Bosch modelio ir auksciau mineto Kenwood....sirdis labiau linko link Boscho, o dabar jau pasimeciau visai doh.gif
gal gi atsiras naudojanciu Kenwood kombaina ir pasidalins savo pastebejimais?
dar gi sakykit, ar su siuo Bosch modeliu imanoma bulves sutarkuoti cepelinams ar kugeliui? g.gif
Atsakyti
reikia papildomai bulvių tarkavimo peilį pirkti MUZ 45 RS1
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2014 07 29, 13:52)

Kaip gerai, kad yra tokių atsiliepimų. Aš prie tų dvejojanciu ką pirkti. Paskutiniu metu apsistojau iš vis prie išvados - kad man jo kol kas nereikia. Nors kartais pasigendu - tai bulves reikia sutarkuoti, tai kokteilį isplakti. Viską kol kas blenderiu darau. unsure.gif

Rusų forume skaičiau, kad žmonės laiko tokį kombainą jau surinktą paruoštą darbui pastoviai ant darbastalio. Kad pradėjus gaminti, kai reikia ką sutarkuoti, neuztrukti prie jo surinkimo. Nu gal ir racionalu...
Atsakyti
Atskirai dedasi smulkinimo indas, sulciaspaude, mesmale, kokteilines irgi kartu laikyti neiseis jei bus dubuo idetas. Youtube matosi kokie priedai dedasi, jie nera mazi, vietos uzima
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 07 30, 12:10)
Atskirai dedasi smulkinimo indas, sulciaspaude, mesmale, kokteilines irgi kartu laikyti neiseis jei bus dubuo idetas. Youtube matosi kokie priedai dedasi, jie nera mazi, vietos uzima

Tai ne viską kartu sudeda, o tik ant to, ką dažniausiai naudoja. Viena gal kasdien sriubas verda, troskinius daro, salotas pjausto - tai ir sudeda atitinkami, kad galima būtų pjaustyti daržoves. Kita gal dažniausia kepa pyragus, sausainius, tai ir paruošia tešlos minkimui kombainą. Ir taip palieka ant darbastalio. Aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 07 30, 11:52)
Tai ne viską kartu sudeda, o tik ant to, ką dažniausiai naudoja. Viena gal kasdien sriubas verda, troskinius daro, salotas pjausto - tai ir sudeda atitinkami, kad galima būtų pjaustyti daržoves. Kita gal dažniausia kepa pyragus, sausainius, tai ir paruošia tešlos minkimui kombainą. Ir taip palieka ant darbastalio. Aš taip supratau.

tai kombainą aš tik taip ir įsivaizduoju. Jis turi visada būti po ranka. Tada tai naudingas daiktas. O jei man reikia kiekvieną kartą traukti iš kokios spintelės, rankioti priedus, tai man tada jau nebepatiktų. Žinoma, tam reikia turėti vietos virtuvėje. Todėl ir užsiminiau apie Philips HR7778 dydį biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip nei siaip nei taip atrodytu ant darbastalio bosch mum modeliai su kazkuo kitu o ne su dubeniu paliktas, as niekada kutaip nelaikiau, panaudoju reikiamas dalis ir ir vel su dubeniu palieku... Bet gal kitaip yra laikanciu?

As nekalbu apie kutokio principo kombainus. Bosch mcm visada stovi padetas su kokteiline ir smulkinimo indu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nusiziurejau si modeliuka BOSCH MUM56340. Svarstau ar pirkt ji, ar ziuret pigesni ir atskirai pirkti mesmale, bulviu tarkavimo masina.. Sulciaspaude ir kokteiline jau turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 07 31, 19:01)
Sveikutes 4u.gif  Nusiziurejau si modeliuka BOSCH MUM56340. Svarstau ar pirkt ji, ar ziuret pigesni ir atskirai pirkti mesmale, bulviu tarkavimo masina.. Sulciaspaude ir kokteiline jau turiu g.gif

čia jau Jums geriau žinoti. Kaip dažnai ir po kiek malate mėsą? Ar daug turite vietos namuose atskiriems prietaisams susidėti? Tik jei pirksit šį kombainą tikrai nematau prasmės pirkti bulviatarkę atskirai nes tobulai sutarkuoja bulves cepelinams/blynams
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 07 31, 19:08)
čia jau Jums geriau žinoti. Kaip dažnai ir po kiek malate mėsą? Ar daug turite vietos namuose atskiriems prietaisams susidėti? Tik jei pirksit šį kombainą tikrai nematau prasmės pirkti bulviatarkę atskirai nes tobulai sutarkuoja bulves cepelinams/blynams

Kiekviena diena nemalsiu, bet reikalingas daiktas. Ji turi mesmale, bet kiek supratau per maza ji, del bulviu, tai sake reiks prieda nusipirkt atskirai. Virtuve bus nemaza, rasciau kur sudet atskirai, bet zinoma noretusi kuo kompaktiskiau. Klausimas ar jis kokybiskas ir ar funkcijas atliks be priekaistu? 4u.gif
Tai pirmasis mano kombainas, nelabai apie juos nusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 07 31, 19:15)
Kiekviena diena nemalsiu, bet reikalingas daiktas. Ji turi mesmale, bet kiek supratau per maza ji, del bulviu, tai sake reiks prieda nusipirkt atskirai. Virtuve bus nemaza, rasciau kur sudet atskirai, bet zinoma noretusi kuo kompaktiskiau. Klausimas ar jis kokybiskas ir ar funkcijas atliks be priekaistu?  4u.gif
Tai pirmasis mano kombainas, nelabai apie juos nusimanau blush2.gif

as uz kombaina. Mesmale veikia gerai, bet jei labai daug malsite atsibos mesa 2 cm juostom,pjaustyti, nes anga nedidele, man buvo gerai nes tik po 2-3 kg maldavau. Jo, bulviu peili nusipirksit atskirai, bet bulviatarke daug daugiau kainuotu ir dar plius vietos dauc reikia.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 07 31, 22:41)
as uz kombaina. Mesmale veikia gerai, bet jei labai daug malsite atsibos mesa 2 cm juostom,pjaustyti, nes anga nedidele, man buvo gerai nes tik po 2-3 kg maldavau. Jo, bulviu peili nusipirksit atskirai, bet bulviatarke daug daugiau kainuotu ir dar plius vietos dauc reikia.

Aciu 4u.gif
Atsakyti