QUOTE(madi @ 2014 07 29, 12:52)
Sveikos, galiu pasakyti po gero pusmečio Bosch MUM 54251 naudojimo, kad kaip ir įtariau iš pradžių, naudoju tik plakimo ir minkymo funkcijas, pats kombainas man praktiškai visai nereikalingas, nes yra per didelis, negaminu tokiais kiekiais, kad būtų greičiau su kombainu, kelias morkytes, kopūstėlį ar bulves apdoroju rankiniu būdu (tarka, peiliu) ir apskaičiavus kombaino surinikimo, išrinkimo, sudėjimo į indaplovę laiką, gaunasi greičiau rankytėmis, todėl per tą pusmetį kombainą ištraukiau tik kelis kartus, pačioj pradžioj, kai dar vis bandžiau jį prisijaukinti Tas pats ir su kubelių pjaustykle, naudota keli kartai, nepatiko (gal aš ko nemoku , bet rankom paprasčiau). Apie citrusiių sulčių spaudyklę, iš vis naudojamas tik indas ir tik dėl grožio . Mėsmalė per maža, reikia labai mažais gabaliukais supjaustyti, todėl toliau naudoju savo senąją. Tuo tarpu kokteilinė naudojama labai dažnai, ypač šiuo metu, tai kasdien O ypač negaliu atsižiaugti mikseriu, jo galingumu, šluotelėmis bei geležiniu dubeniu. Šis daiktas ir virtuvės puošmena ir nepamainomas pagalbininkas man kiekvieną dieną
kaip laiku jusu atsiliepimas, nes negaliu issirinkti tarp sio Bosch modelio ir auksciau mineto Kenwood....sirdis labiau linko link Boscho, o dabar jau pasimeciau visai
gal gi atsiras naudojanciu Kenwood kombaina ir pasidalins savo pastebejimais?
dar gi sakykit, ar su siuo Bosch modeliu imanoma bulves sutarkuoti cepelinams ar kugeliui?