Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(wikne @ 2014 06 25, 18:18)
Sveikos,

sugedo mano blenderis, tai pradejau dairytis i virtuvinius kombainus. Aki patrauke Bosch kombainai...vis ziuriu, kad butu mesmale, bet sakykit ar ji butina? gal mesa susismulkinti iki farso galima peiliuku pagalba?  g.gif nes ta be vargo pasidarydavau su blenderiu, i dideli jo inda istaciusi peiliuka  g.gif

tikrai uzteks ir dabar jei jau taip esat pripratusi, man uztenka ir maziau plovimo
Atsakyti
Aš ieškojau su mėsmale, bet Eglutte "davė mintį", kad su peiluku kapota galima. Ir ištiesu, man net skaniau kapota mėsa, nei malta. Tai ši funkcija kaip ir nebūtina:)
Atsakyti
O sakykit ar labai svarbus kombainui impulsinis rezimas ir prisisiurbiantis padas? g.gif nusiziurejau toki http://pigu.lt/buiti...mixx?id=3324410 , vis tik su mb apsvarstem, kad mesmale butu neblogai, nes megstam virtu bulviu patiekalus, nereiktu rankine mesmale naudotis ax.gif taip pat aktuali bulviu tarkuokle, pjaustymo peiliukai, plaktuvas, teslos minkymas ne toks aktualus, bet jei yra ir tokia galimybe, tai naudosimes, tas pats su sulciauspaude smile.gif smile.gif
bet tiesa sakant, baigiu pasimesti, kombaino ieskom iki mazdaug 600lt, norisi, kad turetu kuo daugiau privalumu, nes ziuriu, jei yra mesmale ar bulviu tarkuokle, tai ner peiliuku...gal turit kas be peiliuku, ar pasigendat ju? pripratau, kad blenderi buvo ir pjaustymo diskai ir peiliukai, tai mastau ar issiversiu be ju g.gif gal turit koki nebloga varianta pasiulyt, kad ir mesa maltu/kapotu ar virtas bulves butu galima sumalti ir kad bulves sutarkuoti butu galimybe...tikiuosi ne per daug noriu biggrin.gif
Atsakyti
geras šis variantas, bet ne iš naujausių ir galingumas mažesnis, jei nelaužysit manau veiks smile.gif
Atsakyti
Merginos kas galite patarti del virtuvinio kombaini issirinkau sau tinkanty pagal funkcijas bosch MUM serijos uz 542.. nepasakysiu tiksliai tik beda kad sulciaspaude tik citrusine, gal kazkas turi ir citrusine ir darzoviu sulciaspaude. Patarkite aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Prisireikė ir man naujo kombaino. Prioritetas, kad kuo geriau minkytų/maišytų tešlą, plaktų grietinėlę. Kokteilinė reikalinga, mėsmalė būtų gerai, sulčiaspaudės jokios nereikia, dar reikia peiliukų morkom šiaudeliais, kubelių nereikia, ir bulvių tarkavimo peiliukų reiktų. Ką galimą būtų pažiūrėti su tokiais reikalavimais?
Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Jei is pigesniu, tuomet reiketu pasidairyti i bosch mum 5 kombainus, o siaudeliais ir bulvems peilius reikes atskirai nusipirkti, nes pirmineje sudetyje nebuna
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi ir aš prie ieškančių. Į parduotuvę važiavau pirkti Bosch MCM5529, bet kažkaip apsigalvojau doh.gif Parduotuvėje nusižiūrėjau Philips HR7778/00. Jame tikrai daug funkcijų, dideli indai. Kas kokių neigiamų dalykų pastebėjot? Man kliūna kol kas jo dydis. Bet galimybių daug, tai su tuo mėginčiau susitaikyti. Ačiū iš karto
Atsakyti
O kas negerai su jo dydžiu?
Sakyčiau visai normalūs atsiliepimai http://www.amazon.de...n/dp/B008PB37V0 be to čia yra sulčiaspaudė ir tešlai labiau pritaikytas nei minėtas bosch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 25 liepos 2014 - 09:13
QUOTE(egllute @ 2014 07 25, 09:11)
O kas negerai su jo dydžiu?
Sakyčiau visai normalūs atsiliepimai http://www.amazon.de...n/dp/B008PB37V0 be to čia yra sulčiaspaudė ir tešlai labiau pritaikytas nei minėtas bosch

tiesiog po mano moulinex kombaino su 2,5l indu ir kokteiline 1,1l ant vieno pagrindo, jis man toks dyyyydelis atrodo. Ir toms visoms dalims (sulčiaspaudei, kokteilinei, priedų dėklui) teks rasti vietos virtuvėje. Aš suprantu, kad tai aparatas su dvigubai didesnėmis talpomis
Atsakyti
Sveikos,

as dar vis kombaino paieskose. Gal isgirsiu kokiu atsiliepimu apie kombaina kenwood km 286 ? ar apskritai jie geri? ar boschai geresni? nes ziuriu dauguma pastaruosius renkasi labiau g.gif
Atsakyti
Sveikos, galiu pasakyti po gero pusmečio Bosch MUM 54251 naudojimo, kad kaip ir įtariau iš pradžių, naudoju tik plakimo ir minkymo funkcijas, pats kombainas man praktiškai visai nereikalingas, nes yra per didelis, negaminu tokiais kiekiais, kad būtų greičiau su kombainu, kelias morkytes, kopūstėlį ar bulves apdoroju rankiniu būdu (tarka, peiliu) ir apskaičiavus kombaino surinikimo, išrinkimo, sudėjimo į indaplovę laiką, gaunasi greičiau rankytėmis, todėl per tą pusmetį kombainą ištraukiau tik kelis kartus, pačioj pradžioj, kai dar vis bandžiau jį prisijaukinti bigsmile.gif Tas pats ir su kubelių pjaustykle, naudota keli kartai, nepatiko (gal aš ko nemoku g.gif , bet rankom paprasčiau). Apie citrusiių sulčių spaudyklę, iš vis naudojamas tik indas ir tik dėl grožio biggrin.gif . Mėsmalė per maža, reikia labai mažais gabaliukais supjaustyti, todėl toliau naudoju savo senąją. Tuo tarpu kokteilinė naudojama labai dažnai, ypač šiuo metu, tai kasdien mirksiukas.gif O ypač negaliu atsižiaugti mikseriu, jo galingumu, šluotelėmis bei geležiniu dubeniu. Šis daiktas ir virtuvės puošmena ir nepamainomas pagalbininkas man kiekvieną dieną rolleyes.gif
Atsakyti