Gavau. Esu patenkinta! Tikrai geras variantas! Kompaktiškas, tiek, kiek išbandžiau (morka, svogūna tarkavau; sūrį per kubelius supjausčiau), puikiai dirba! Ačiū už patarima✌️
QUOTE(Simashka @ 2014 06 12, 19:36)
Gavau. Esu patenkinta! Tikrai geras variantas! Kompaktiškas, tiek, kiek išbandžiau (morka, svogūna tarkavau; sūrį per kubelius supjausčiau), puikiai dirba! Ačiū už patarima✌️
tobula
Butu idomu rasti atsiliepima ir apie teslos gaminima, gal kazkas naujo padaryta, kad i vidu neliptu ir kaip gerai teslos minkymo antgalis dirba
Norėjau paklausti, kaip sutarkuojate bulves cepelinams ir pan. Ačiū
Kiek suprantu, VIRTUVINIAM KOMBAINUI BOSCH MCM 68885 reikia pirkti atskira priedą, kad bulves sutarkuoti. Gal Gal žinote ar toks yra? O gal is kitu kombainu tinka? Ačiū
Iki tešlos dar nepriėjau
QUOTE(Simashka @ 2014 06 23, 15:12)
Kiek suprantu, VIRTUVINIAM KOMBAINUI BOSCH MCM 68885 reikia pirkti atskira priedą, kad bulves sutarkuoti. Gal Gal žinote ar toks yra? O gal is kitu kombainu tinka? Ačiū
is kokio Jus miesto?
Is Kauno. O kam ši info, gal galite pagelbėti su priedu?
Sugalvojau, kad gal iš Šiaulių, būčiau savo paskolinusi pabandymui. Nes pagal viską tai turėtų tikti, nors modelis ir ne 4 ar 5
Dėkui už geranoriškuma! O Jusu koks konkrečiai yra priedas, kokio bosch?
QUOTE(Simashka @ 2014 06 23, 22:30)
Dėkui už geranoriškuma! O Jusu koks konkrečiai yra priedas, kokio bosch?
Bulvių tarkavimo priedas Bosch MUZ 45RS1
tinka MCM5529 ir MUM56340. Bent iš paveikslėlių atrodo, kad Jūsų modeliukas lygiai tokį pat indą turi su diską prilaikančia detale
Tai pati ir atsakysiu:)
Iš šio psl.: http://www.bosch-hom...6/MCM68885.html skilties aksesuarai galima suprasti, kad MCM 68885 tinka MUZ45RS1 ir kiti MUZ priedai
Užssisakius parašysiu, ar tikrai
Iš šio psl.: http://www.bosch-hom...6/MCM68885.html skilties aksesuarai galima suprasti, kad MCM 68885 tinka MUZ45RS1 ir kiti MUZ priedai
Užssisakius parašysiu, ar tikrai
Sveikos,
sugedo mano blenderis, tai pradejau dairytis i virtuvinius kombainus. Aki patrauke Bosch kombainai...vis ziuriu, kad butu mesmale, bet sakykit ar ji butina? gal mesa susismulkinti iki farso galima peiliuku pagalba? nes ta be vargo pasidarydavau su blenderiu, i dideli jo inda istaciusi peiliuka
sugedo mano blenderis, tai pradejau dairytis i virtuvinius kombainus. Aki patrauke Bosch kombainai...vis ziuriu, kad butu mesmale, bet sakykit ar ji butina? gal mesa susismulkinti iki farso galima peiliuku pagalba? nes ta be vargo pasidarydavau su blenderiu, i dideli jo inda istaciusi peiliuka