Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Sju00 @ 2014 04 10, 09:16)
BOSCH MUM54251, su mėsmale, kubelių pjaustykle, trimis pjaustymo diskais, kokteiline, metaliniu dubeniu, citrusinių vaisių spaustuve, 3 plakimo antgaliai. Tikrai tobulas daiktas ir pagalbininkas, tik, deja, ilgiau stovi pas mane, nenaudoju

O kuom jau taip neįtiko modeliukas? Aš tokį turiu ir vis dar džiaugiuosi.
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit patirtim, kiek metų išlaiko jūsų virtuviniai kombainai, kasdien naudojami. Aš 7 metus kone kasdien naudojau Kenwood Multipro. Labai juo patenkinta buvau, bet prieš metus ėmė lūžti, o prieš savaitę galutinai sulūžo. Noriu pirkti naują, bet nežinau, ar ieškoti tokio paties, ar kažkokio ilgaamžiškesnio dairytis. 7 metai - tai daug ar mažai kombainui, kainuojančiam 600 Lt? Kokia jūsų patirtis? Internete radau panašų kažkokį ECG KR 814, kainuoja beveik perpus mažiau (garantija 2 metai). Kažin, ar verta rizikuoti perkant neaiškios firmos aparatą? Kaip jūs manot?

Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2014 04 11, 13:28)
ECG KR 814, kainuoja beveik perpus mažiau (garantija 2 metai).

Tikrai neblogai atrodo! Ir 800 W! Sunku pasakyti, aš turėjau Eta 3024 už 229 Lt. Super kombainas! Atidirbo beveik 13-14 metų kasdien ir šiuo metu veikia kuo puikiausiai. Viską daro idealiai! Paprastas, patogus, o ir galios užtenka. Tik dabar nusipirkom Boch MUM 54251, tai senasis važiuos toliau dirbt į kaimą (šiek tiek apsitrynė, pagelto plastmasė). Tad nevisada nežinoma firma nepasiteisina mirksiukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif pabaigėme su vyru kimšti dešras pagaliau yahoo.gif
Taigi KA sumalėme ir prikimšome daugiau nei 8 kg. triušienos dešros. Pastebėjome, kad labai neprotingai padarytas kimštukas, jo forma neužpildyta todėl vis prašoka malta mėsa. Bet pajėgumas thumbup.gif
Lieka tik pagaliau nusipirkti ir išbandyti peilius smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Faile mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveki, ieskom kombaino dovanu. Pagrindine funkcija tai darzoviu pjaustimas, gali buti ir be sulciaspaudes ir t.r. . Gal zinoti koki nors gera varianta ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
O aš nusi[pirkau va tokį , tik ne čia pirkau. Visiškai neišmaišo tešlos, jei sumeti miltus, tai cypia. Grąžinsiu atgal... verysad.gif O kas turi bosch, ar tikrai gerai minko tešlą?
http://beta.lt/vilni...p;category_id=1
Atsakyti
bosch mum 5 labai gerai maišo tešlą.

Unruuly, kam dar reikalingas kombainas ir ar didelius kiekius pjaustys? Už kiek pinigų ieškote?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 04 12, 16:12)
bosch mum 5 labai gerai maišo tešlą.
Unruuly, kam dar reikalingas kombainas ir ar didelius kiekius pjaustys? Už kiek pinigų ieškote?

o kuris modelis geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 04 12, 19:52)
o kuris modelis geras? g.gif

man atrodo visi neblogi, tik vieni 700 w o kiti 900 w. Mum 54251 megiamas del kubeliu pjaustykles priedo kaina apie 850 lt. Bet jei reikia maziau vietos uzimancio, pigesnio ir is esmes teslos nereikes minkyti tai man net kazkiek labiau patinka bosch mcm5529, o jei su sulciaspaude ir be kubeliu pjaustykles tada bosch mcm5530. Zodziu svarbu nuspresti ar minkys tesla (jei nedideli kieki ir retai tai ir mcm variantai tinka) ir ar nereikia mesmales. Kitu principu dirba bosch mcm nei bosch mum.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 04 12, 21:29)
man atrodo visi neblogi, tik vieni 700 w o kiti 900 w. Mum 54251 megiamas del kubeliu pjaustykles priedo kaina apie 850 lt. Bet jei reikia maziau vietos uzimancio, pigesnio ir is esmes teslos nereikes minkyti tai man net kazkiek labiau patinka bosch mcm5529, o jei su sulciaspaude ir be kubeliu pjaustykles tada bosch mcm5530. Zodziu svarbu nuspresti ar minkys tesla (jei nedideli kieki ir retai tai ir mcm variantai tinka) ir ar nereikia mesmales. Kitu principu dirba bosch mcm nei bosch mum.

man tik tešlos maišymui, minkymui, visa kitą turiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 04 13, 08:58)
man tik tešlos maišymui,  minkymui, visa kitą turiu... smile.gif

o kurio Jums labiau noretusi? Man patinka, kad mcm turi kapokle, universalesnis, bent man
Atsakyti