Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

Radau kubelių pjaustyklę:
Philips
user posted image
Dar blenderis, kurio kažkodėl paveiksliuky nėra. Gaila, komplekte tik vienas apverčiamas tarkavimo diskas - burokinis ir griežinėlių. 600W+turbo režimas.
Kažin, jis vertas dėmesio?

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 03 27, 12:06)
Manau dėl galios viskas susiveda į tai, koks variklis yra kombaine. Jie ten skirtingų tipų būna. Nesu didelė žinovė šitoj techninėj srity, bet manau esmė būtent tame. Čia kaip pvz su sulčiaspaudėmis, indukcinis variklis, galios nedaug, o lėtaeigė spaudžia taip gerai, kaip niekas kitas....

biggrin.gif
Lėtaeigėse jėgą duoda lėtinanti pavara. Kuo lėčiau sukasi mechanizmas - tuo didesnė jėga. Paskui svarbu iš ko padarytas tas lėtinantis mechanizmas. Iš geresnės plastmasės - tarnaus ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 27, 12:45)
biggrin.gif
Lėtaeigėse jėgą duoda lėtinanti pavara. Kuo lėčiau sukasi mechanizmas - tuo didesnė jėga. Paskui svarbu iš ko padarytas tas lėtinantis mechanizmas. Iš geresnės plastmasės - tarnaus ilgiau.

nu va, ačiū už paaiškinimą biggrin.gif man neišmanančiai pravers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2014 03 27, 11:20)
Radau kubelių pjaustyklę:
Philips
user posted image
Dar blenderis, kurio kažkodėl paveiksliuky nėra. Gaila, komplekte tik vienas apverčiamas tarkavimo diskas - burokinis ir griežinėlių. 600W+turbo režimas.
Kažin, jis vertas dėmesio?

gal ir nieko. Kokteilines atskiros nera. Man geriau bosch mcm 5529, didesne talpa, sitas philipsiukas tiktu jei jau visai vietos nera ir atskiro rankinio trynimo blenderio neturi. Kai rudeni buvau nuejusi i elektromarkt'a sito neturejo parduotuveje ir nezinojo ar dar tures.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 03 27, 12:06)
Manau dėl galios viskas susiveda į tai, koks variklis yra kombaine. Jie ten skirtingų tipų būna. Nesu didelė žinovė šitoj techninėj srity, bet manau esmė būtent tame. Čia kaip pvz su sulčiaspaudėmis, indukcinis variklis, galios nedaug, o lėtaeigė spaudžia taip gerai, kaip niekas kitas.

Jurgita G, manau tikrai būsit patenkinta pirkiniu. Brangus daiktas, bet neabejotinai kokybiškas. Bent jau aš tik gerus atsiliepimus girdėjau. Iš kur pirkote?

Aš taip pat manau, kad neteks nusivilti 4u.gif
Pirkome LT per pažintis šiek tiek pigiau smile.gif
Ilgai ieškojau pirkti iš užsienio, bet kaina sudėjus nemaža gaunasi, o be to daugiausia tai ne eu variantai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos kombaininkes 4u.gif

Naudoju savo Bosch MUM 52131 jau kelis menesius ir tik vakar atradau smulkaus tarkavimo finkcija doh.gif Gal pravers info - apvertus aukstyn kojom stambaus tarkavimo diska jis tarkuoja smulkiai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 04 02, 09:02)
Sveikos kombaininkes  4u.gif

Naudoju savo Bosch MUM 52131 jau kelis menesius ir tik vakar atradau smulkaus tarkavimo finkcija  doh.gif  Gal pravers info - apvertus aukstyn kojom stambaus tarkavimo diska jis tarkuoja smulkiai.  blush2.gif

taip yra ir su griežinėlių disku 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Valio!!! Atsiunte mano kombaina, laukiu vyro pakuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2014 04 03, 15:49)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Valio!!! Atsiunte mano kombaina, laukiu vyro pakuosim smile.gif

na ir kaip įspūdžiai?
Atsakyti
biggrin.gif Esu labai patenkinta biggrin.gif nors aišku reikia dar pirkti priedų, bet tai tik laiko ir pinigų klausimas.
Tą pati vakarą kepiau "Medutį" nuo pradžios iki tešlos rutulio mano rankose trukau vos 20 min. thumbup.gif
Minko SUPER gerai labai greitai.

Mėsmalė labai patiko, nors korpusas ir kt. detales plastikines, bet vyras sakė geros drinks_cheers.gif

Kitų priedų dar neišbandžiau, nes nebuvo progos. Vyras planuoja Šiandien arba ryt kimšti dešras tai matysim kaip su dešrų priedais einasi, beje galimai pritaikius diametrą naudoti ir kitas tūbeles joms gaminti.

O daržovių ir vaisių pjaustymo/smulkinimo dar nebandžiau, bet ir tam ateis eilė mirksiukas.gif noriu čipsus kepti biggrin.gif , o dar laukiu receptų knygos ją reikia atskirai užsisakyti, bet duos for free thumbup.gif

Taigi tikrai rekomenduočiau, esu patenkinta 100 balų iš 10
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G @ 2014 04 06, 07:04)
biggrin.gif Esu labai patenkinta  biggrin.gif  nors aišku reikia dar pirkti priedų, bet tai tik laiko ir pinigų klausimas.
Tą pati vakarą kepiau "Medutį" nuo pradžios iki tešlos rutulio mano rankose trukau vos 20 min.  thumbup.gif
Minko SUPER gerai labai greitai.

Mėsmalė labai patiko, nors korpusas ir kt. detales plastikines, bet vyras sakė geros  drinks_cheers.gif

Kitų priedų dar neišbandžiau, nes nebuvo progos. Vyras planuoja Šiandien arba ryt kimšti dešras tai matysim kaip su dešrų priedais einasi, beje galimai pritaikius diametrą naudoti ir kitas tūbeles joms gaminti.

O daržovių ir vaisių pjaustymo/smulkinimo dar nebandžiau, bet ir tam ateis eilė  mirksiukas.gif  noriu čipsus kepti  biggrin.gif  , o dar laukiu receptų knygos ją reikia atskirai užsisakyti, bet duos for free  thumbup.gif

Taigi tikrai rekomenduočiau, esu patenkinta 100 balų iš 10
clap.gif

jei ne paslaptis , kiek mokėjot? ir koks modelis?
Atsakyti
Ne ne paslaptis biggrin.gif mūsų modelis KitchenAid Artisan KA5KSM150PSECA sumokėjome lygiai 1500 LTL, dar papildomai pirkome mėsmalę ir dešrų darymo priedus blush2.gif dabar pardaviau anksčiau turėtą kombainą ir blenderį tai dar šiek tiek prisidėsiu ir nusipirksiu daržovių ir vaisių smulkintuvą (peilius pjaustymui).
Atsakyti