vat as irgi galvoju, kad retai naudojamas pas mane tas priedas bus.... o be kubelių, tai tada modelis-BOSCH MUM 54240?
QUOTE(mood @ 2014 03 13, 18:32)
vat as irgi galvoju, kad retai naudojamas pas mane tas priedas bus.... o be kubelių, tai tada modelis-BOSCH MUM 54240?
atrodo, kad taip. O už kiek pigiausiai randate BOSCH MUM 54240?
QUOTE(egllute @ 2014 03 13, 20:13)
atrodo, kad taip. O už kiek pigiausiai randate BOSCH MUM 54240?
690 lt http://www.amarket.l...sidabrinis.html
pigiau kol kas nemaciau...gal jus matet?
QUOTE(mood @ 2014 03 13, 16:07)
o aš vat kaip tik ir galvoju, kam man tų kūbelių gali prireikti mišrainių su majonezu nevalgom, o be majonezo ir supjaustytų kubeliais kažkaip nežinau...nebent per kokias metines šventes baltą mišrainę supjaustyti, bet ar čia verta už tai 150 lt mokėti?
Aš turiu tą kubelių pjaustyklę, tai naudojau tik pora kartų vieną, kai reikėjo didelio kiekio baltos mišrainės, bet ir tai nelikau sužavėta, nes kiaušinius praktiškai sutrynė, o ir bulvės su morkom pasitrynė, gavosi labai smulkiai (gal reikėjo, kad būtų nedavirę ), dar bandžiau sriubai žalias daržoves pjaustyti, tai bulves su burokais gerai supjaustė, o vat morka per kieta, praktiškai kombaino laužymas. Žodžiu, ir toliau darbuojuos peiliu
Beje, dar keletas pastebėjimų apie Bosch MUM 54251: jei aukštesnis stalviršis (kaip pas mane), nelabai patogu naudotis kombainu, nes kombainas gana aukštas ir reikia darbuotis iškėlus rankas į viršų, o jei dar yra pakabinamos spintelės, gali ir iš vis netilpti ant stalviršio. Be to mane asmeniškai vargina didelis kiekis kombaino priedų, kol uždedi, kol nuimi, sudedi į indaplovę, tai daug greičiau daržoves sriubai ar salotoms supjaustyti peiliu. Kuo esu patenkinta, tai maišykle, kuri pas mane naudojama praktiškai kasdien: pasidariau tiesiog pyragų ir tortų kepėja, ką anksčiau daug rečiau darydavau
ačiū, merginos, už komentarus padėjot apsispręsti dabar gal galėtumėt užrodyti, kur gauti peilius azijietiškoms bulvytėms, fritkėms ir bulvių skutimui? aš su jų kodais nesusigaudau
Jei issirinkote bosch mum 5 kombaina tai bulviu skutimo priedo tikrai nera
QUOTE(egllute @ 2014 03 15, 11:06)
Jei issirinkote bosch mum 5 kombaina tai bulviu skutimo priedo tikrai nera
nusisnekejau...bulviu tarkavimo priedas
QUOTE(madi @ 2014 03 14, 09:08)
Bosch MUM 54251: jei aukštesnis stalviršis (kaip pas mane), nelabai patogu naudotis kombainu, nes kombainas gana aukštas ir reikia darbuotis iškėlus rankas į viršų, o jei dar yra pakabinamos spintelės, gali ir iš vis netilpti ant stalviršio.
Noriu paprašyti, gal galėtumėte kas nors išmatuoti kombaino aukštį, kai ant jo sumontuotas priedas daržovių smulkinimui. Norėčiau jį laikyti visad paruoštą darbui, kad būtų šiek tiek mažiau to "barškinimosi" su priedais.
Ir dar, mergaitės, gal patartumėte kur būtų galima šį modelį pigiau nusipirkt (internetu), nes mūsų kaime apėjau visas galimas prekyvietes ir tokio agregato neradau!
Amarket 840 lt kainuoja. Pamatuoti negaliu, pas mane jau kitas stovi
Labas
Nusprendėme ir mes su vyrioku pagaliau įsigyti rimtą daiktą pataupysim ir pirksim Kitchenaid agregatą
Turime ir kombainą Philips (nepatenkinta juo) ir 8 metus kaip bitutė veikantį blenderį Braun, bet prisireikė kažko rimtesnio.
Taigi gal iš turinčiųjų Kitchenaid atsilieps tie/tos kurie naudoja mėsos malimo priedą, kol kas skaičiau ir girdėjau tik gerus atsiliepimus. O gal kasnors turite ir dešrų kimšimo priedą?
Nusprendėme ir mes su vyrioku pagaliau įsigyti rimtą daiktą pataupysim ir pirksim Kitchenaid agregatą
Turime ir kombainą Philips (nepatenkinta juo) ir 8 metus kaip bitutė veikantį blenderį Braun, bet prisireikė kažko rimtesnio.
Taigi gal iš turinčiųjų Kitchenaid atsilieps tie/tos kurie naudoja mėsos malimo priedą, kol kas skaičiau ir girdėjau tik gerus atsiliepimus. O gal kasnors turite ir dešrų kimšimo priedą?
grožias man tas daiktas
Šiaip gal ir ne į temą, bet įdomu kokio diametro mėsmalės žiedas nes gal tiktų ir paprastas dešrų kimšimo priedas nuo turguje parduodamų mėsmalių (bosch'ui pritaikiau ir tiko puikiai).
Šiaip gal ir ne į temą, bet įdomu kokio diametro mėsmalės žiedas nes gal tiktų ir paprastas dešrų kimšimo priedas nuo turguje parduodamų mėsmalių (bosch'ui pritaikiau ir tiko puikiai).
QUOTE(egllute @ 2014 03 21, 00:52)
grožias man tas daiktas
Jei teisingai supratau ir išsiverčiau tai 7,5 cm
Skaičiau įvairių šalių forumus naudojančių šį aparatą tai atsiliepimai labai geri, neradau nei vieno blogo, o ir mėsmalę giria. Beje suradau metalinę, o ne plasmasine kuri vaizduojama daugumoje priedų.