Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(irisas @ 2014 01 31, 23:57)
Va čia tai aparatas  wub.gif  thumbup.gif

APARATAS ČIA o ten tiesiog teisingas daiktas (naudojame tokį gal 5-tus metus).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 04, 10:23)
APARATAS ČIA o ten tiesiog teisingas daiktas (naudojame tokį gal 5-tus metus).

Teisingas bet deja jau senas modelis naujas Kenwood KM080
http://www.youtube.c...h?v=cP_hjF9ZBDw
Atsakyti
Tai iškart reikia rašyti naują, jeigu jau tokia šneka
Kenwood KM 084
ok.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 04, 12:10)
Tai iškart reikia rašyti naują, jeigu jau tokia šneka
Kenwood KM 084
ok.gif

Reikia tai reikia KM086 - COOKING CHEF
http://www.youtube.c...h?v=fv3jBYSHgpk
Atsakyti
Aha, tik jų naujumas tas pats. Skiriasi tik komplektacija.
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti kokį virtuvės kombainą rinktis. Ieškau, bet nerandu, kas atitiktų mano lūkesčius.
Svarbiausia, kad būtų kuo daugiau pjaustymo funkcijų: pjaustymas KUBELIAIS, GRIEŽINĖLIAIS, FRI bulvyčių pjaustymo diskas, TARKAVIMAS ir t.t.
Tešlos minkymas,
Kokteilinė,
Daržovių ir vaisių sulčiaspaudė (ne citrusinių),
Privalumas būtų bulvių tarkavimo, kavos malimo funkcijos.
Mėsmalės nereikia - turiu atskirai.
Na ir galingumo didesnio norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2014 02 05, 22:20)
Gal kas galėtų patarti kokį virtuvės kombainą rinktis. Ieškau, bet nerandu, kas atitiktų mano lūkesčius.
Svarbiausia, kad būtų kuo daugiau pjaustymo funkcijų: pjaustymas KUBELIAIS, GRIEŽINĖLIAIS,  FRI bulvyčių pjaustymo diskas, TARKAVIMAS ir t.t.
Tešlos minkymas,
  Kokteilinė,

bent truputuka tema paskaitykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2014 02 05, 21:20)
Svarbiausia, kad būtų kuo daugiau pjaustymo funkcijų: pjaustymas KUBELIAIS, GRIEŽINĖLIAIS,  FRI bulvyčių pjaustymo diskas, TARKAVIMAS ir t.t.
Tešlos minkymas,
  Kokteilinė,

manau tokio nera, bet tikiuosi, kad klystu ir atrasit. Kubeliu pjaustykles turi tik bosch ir kenwood. Letaeiges sulciaspaudes kombainui nerasit, centrifuginiu buna, bet ne su galimybe pjaustyti kubeliais, nebent pirkti bosc mcm5530 ir papildomai uzsisakyti kebeliu pjaustykle, fri peili ir pan., nors teslos jis taip neisminkys kaip kombainai su dubeneliais pvz. Bosch mum 5. Bosch burokines mums iprastos tarkos neturi, yra tik daug smulkesne ir stambesne. Kenwood kubeliai jau didesni. O negalvojat kombaina ir dar letaeige sulciaspaude isigyt jei daznai spausite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 11 vasario 2014 - 13:16
Bosch burokines mums iprastos tarkos neturi, yra tik daug smulkesne ir stambesne.

Turi, tik reikia papildomai pirkti. Galima rasti cia. http://www.amarket.l...s-MUZ45KP1.html
Atsakyti
QUOTE(dzina s @ 2014 02 12, 18:45)
Bosch burokines mums iprastos tarkos neturi, yra tik daug smulkesne ir stambesne.

Turi, tik reikia papildomai pirkti. Galima rasti cia. http://www.amarket.l...s-MUZ45KP1.html

O šis diskas tikrai su mums įprasto "lietuviško" dydžio akutėmis? Aš tokį mielai įsigyčiau, tik kažkodėl abejoju
Atsakyti
geras bigsmile.gif Man irgi sunku patikėti nes jau seniai nebesitikėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 02 11, 10:02)
bent truputuka tema paskaitykite  4u.gif

Pati pasiskaitykit g.gif Aš perskaičiau viską kas tik įmanoma ir todėl, jog neradau sau tinkančio, prašiau patarimo.
Papildyta:
QUOTE(egllute @ 2014 02 11, 14:13)
manau tokio nera, bet tikiuosi, kad klystu ir atrasit. Kubeliu pjaustykles turi tik bosch ir kenwood. Letaeiges sulciaspaudes kombainui nerasit, centrifuginiu buna, bet ne su galimybe pjaustyti kubeliais, nebent pirkti bosc mcm5530 ir papildomai uzsisakyti kebeliu pjaustykle, fri peili ir pan., nors teslos jis taip neisminkys kaip kombainai su dubeneliais pvz. Bosch mum 5. Bosch burokines mums iprastos tarkos neturi, yra tik daug smulkesne ir stambesne. Kenwood kubeliai jau didesni. O negalvojat kombaina ir dar letaeige sulciaspaude  isigyt jei  daznai spausite?

Ačiū už atsakymą. Gaila, kad nėra tikro kombaino, na bent jau tokio, kokio man reikėtų smile.gif Sutikčiau mokėti ir gerokai brangiau unsure.gif Dar pasidairysiu, gal ką atrasiu.
Atsakyti