Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

Kagi, panaudojusi kelias savaites intensyviai Bosch MUM 54251 galiu parasyti savo nuomone 4u.gif

Kai ipratau tai viskas pasidare lengva ir patogu. Isbandziau visus priedus (ishskyrus pjaustymo peilius kai kuriuos).
- pagrindinis bliudas labai patogus, talpus. Kadangi man pritruko vieno bliudo - uzsakiau papildomai antra-plastikini. Tikiuos pasiteisins.
- komplekte 3 plakikliai. Visi plaka arba maiso (1 toks yra) puikiai. Pastebejau, kad tirstesne tesla sulenda tarp tankesnio plakiklio virbu, tenka ja is ten isdauzyti. Bet siaip viskas ok.
- kokteiline patogi - lengvai montuojasi, gerai susmulkina.
- mesmale lengvai uzsideda, bet visdelto manes nesuzavejo - dirba negreit, kaklelis siauras. Naudosiu, kai reikes ka nors butinai sumalt. Bet ishsiardo patogiai, plaunasi gerai.
- tikrai faina kubeliu pjaustykle.
- burokine tarka turetu buti smulkesne (blogiausia, kad nemaciau smulkesnes pirkti papildomai).
- laidas susitraukia.
- sulciauspaudes citrusinines dar nebandziau.

Kombaina laikau stacionariai vienoje vietoje. Pries isigijant svarbu ivertinti auksti - statant po spintelemis gali pritrukti aukscio kombaino dalies pakelimui arba kokteilines montavimui.

QUOTE(Renata123 @ 2014 01 14, 21:58)
Turiu Philips hr 7768.

Sito jau seniai prekyboje nera.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 01 27, 17:40)
Kagi, panaudojusi kelias savaites intensyviai Bosch MUM 54251 galiu parasyti savo nuomone  4u.gif

- pagrindinis bliudas labai patogus, talpus. Kadangi man pritruko vieno bliudo - uzsakiau papildomai antra-plastikini. Tikiuos pasiteisins.

O mano toks Bošiukas sugedo. verysad.gif Pasinaudoti neteko nė 10 kartų. Plakant kiaušinių baltymus ėmė ir sustojo - net indikatorius nemirksėjo. Išsiunčiau garantiniu į remontą. Dabar laukiu geresnių žinių ir nerimauju, ką pasakys. Tikiuosi, kad pataisys. Žadėjo per savaitę, jei nereikės detalių keisti, bet savaitė jau praėjo. Turbūt kažkas sudėtingiau...
Jei sutaisys, tai ir man reikėtų papildomo bliūdo, nes jis specifinis ir kitoks prie to aparato netinka. Turi viską supjausčius vis į kitą perkrapštyt. Būtų gerai, kad jame pačiame būtų galima maišyti, gaminti toliau, o kitoms procedūroms užsidėti kitą - atsarginį.
Man įdomu, o kiek tas plastmasinis bliūdas kainavo (turbūt pigesnis už metalinį)? Ir gal gali pasidalint savo atradimais, per ką užsisakei?

O su ta tankia šluotele, tai manau, kad nelabai galima tirštesnės tešlos plakti - yra kita tokia - retesnė - tik 2 skersiniai strypeliai. O šiaip naudojau tik tą kablį - jis man gerai tešlą išmaišė (žuvies, varškės masę).
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2014 01 27, 22:36)
O mano toks Bošiukas sugedoverysad.gif  Pasinaudoti neteko nė 10 kartų. Plakant kiaušinių baltymus ėmė ir sustojo - net indikatorius nemirksėjo. Išsiunčiau garantiniu į remontą. Dabar laukiu geresnių žinių ir nerimauju, ką pasakys. Tikiuosi, kad pataisys. Žadėjo per savaitę, jei nereikės detalių keisti, bet savaitė jau praėjo. Turbūt kažkas sudėtingiau...
Jei sutaisys, tai ir man reikėtų papildomo bliūdo, nes jis specifinis ir kitoks prie to aparato netinka. Turi viską supjausčius vis į kitą perkrapštyt. Būtų gerai, kad jame pačiame būtų galima maišyti, gaminti toliau, o kitoms procedūroms užsidėti kitą - atsarginį.
Man įdomu, o kiek tas plastmasinis bliūdas kainavo (turbūt pigesnis už metalinį)? Ir gal gali pasidalint savo atradimais, per ką užsisakei?

O su ta tankia šluotele, tai manau, kad nelabai galima tirštesnės tešlos plakti - yra kita tokia - retesnė - tik 2 skersiniai strypeliai. O šiaip naudojau tik tą kablį - jis man gerai tešlą išmaišė (žuvies, varškės masę).

Jau antras toks sugedęs kombainas blink.gif Eina peklon, nu jau visai savo vardo nesilaiko doh.gif
Antro bliūdo ir man trūksta, bet šiuo metu gaminu labai minimaliai, tai kol kas palukėsiu, gal vėliau ir plastmasinį reiks užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2014 01 27, 23:36)

Liudesys del sugedimo.

Uzsakynejau IS CIA sita dubeni. Dar negavau, bet mane ispejo, kad gali teksti uzskaymo vykdymo palakti 2-3 savaites. Bosch oficialus atstovas uzprase dvigubos kainos.

QUOTE(irisas @ 2014 01 28, 00:09)
Jau antras toks sugedęs kombainas  blink.gif Eina peklon, nu jau visai savo vardo nesilaiko  doh.gif

As pries pirkdama irgi girdejau, kad Boschiukai pradejo gesti. Bet kad musu rinkoje nera is ko rinktis: pilnos komplektacijos su mesmalem tera Bosch ir Kenwood. Kenwoodas man nepatiko del triuksmo ir vibraciju. Philipsas su mesmale to gerojo kombaino jau nebegamina (nors Philipsas uz Boscha skaitosi prastesnis, nes neturi savo gamyklu, o gamina visas detalas pagal uzsakymus svetimose gamyklose). Dar yra Kitchen kombainas, kuris yra visu, net profesionalu ishgirtas, bet jo kaina ohmy.gif
Atsakyti
Jeigu kažkam aktualu, amarket.lt šiandien gaus Bosch MUM54251 smile.gif Buvau uzsisakiusi prieš savaitę MUM52240, atšaukiau laiku thumbup.gif
Tiesa, dabar tiksliai nepasakysiu kur, bet vienoje internetinėje pard.vadybininkas sakė, kad per šį mėn jau gavo taisyti 3 garantinius MUM'us 5tus.. Manau, kad pradėjo labai masiškai gaminti ir lenda visokios problemos dėl to, nes paskutiniu metu jų paklausa yyypač didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2014 01 29, 15:36)

Tiesa, dabar tiksliai nepasakysiu kur, bet vienoje internetinėje pard.vadybininkas sakė, kad per šį mėn jau gavo taisyti 3 garantinius MUM'us 5tus.. Manau, kad pradėjo labai masiškai gaminti ir lenda visokios problemos dėl to, nes paskutiniu metu jų paklausa yyypač didelė g.gif

man taip sake derekis.lt vadybininkas bet surizikavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 01 29, 16:43)
man taip sake derekis.lt vadybininkas bet surizikavau unsure.gif

Na, ir aš jau surizikavau, jei ką - taisys g.gif
Atsakyti
Koks kombainas turi visas šitas funkcijas:

tešlos minkymas
bulvių tarkavimas
pjaustymas
mėsmalė
kokteilinė
kavamalė
susitraukiantis laidas

Kiek apžiūrėjau, tai vis kažko trūksta sad.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=zV6jS2NxkbI
Atsakyti
QUOTE(Gedd @ 2014 01 31, 12:40)

Va čia tai aparatas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 31, 22:57)
Va čia tai aparatas  wub.gif  thumbup.gif

mano is tos grupes, tik priedai nevisi, reikia paciai dasipirkti, bet esu patenkinta. Mesmale turiu tik rankine, tai siandien kalakutienos kumpi su smulkintuvu sudorojau ir gavos puikus kukuliai, butu ir kotletai geri buve thumbup.gif esu viskuo labai patenkinta. Aisku, dar nepamaisytu kubeliu pjaustymo peilis, bet ner ir nereik rolleyes.gif Ai, minusas, kad lieka gabaliukai tarkuojant, bet irgi, kai tiek pliusu tai cia nebaisu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2014 01 31, 11:37)
Koks kombainas turi visas šitas funkcijas:

tešlos minkymas
bulvių tarkavimas
pjaustymas
mėsmalė
kokteilinė
kavamalė
susitraukiantis laidas

Kiek apžiūrėjau, tai vis kažko trūksta  sad.gif

Lieuvoje be pigesniu nezinomu firmu Jusu isvardintus priedus turi Bosch kombainai ir Kenwood. Dar ishgirtasis Kitchen, bet priedus reikia supirkti atskirai.
Atsakyti