Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Gedd @ 2013 12 30, 12:00)
Nera uz ka. As manau nekeisciau kenwood i philips. Komplektacija truputi skiriasi. Philip'se nera malunelio, antro smulkinimo indelio ir dangcio dideliam smulkinimo indui, kad galetai daugiau i ji ideti. Man tokio tipo kombainams tai truksta antro indo. As pries kokia savaite nusipirkau mikseri, nes darant tortus kai skiriasi pertepimai reikia is vieno indo perdedineti i kita. Jei ne paslaptis kiek redsunrise uz savaji kombaina mokejai?

630 LT TECHNORAMOJE, NE INTERNETU.

Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 26, 20:38)
Skirtumas tarp komplektacijoje esančio peilio ir spec. peilio bulvių tarkavimui tikrai yra. Kombaino peilis su daug slylučių pjausto ilgokais plonais siūliukais, panašiai kaip moliūgo viduj yra  smile.gif O spec peilis tarkuoja labai panašiai kaip paprasta senovinė bulvių tarką. Blynai man patiko iš stambesnių tarkių smile.gif

aciu aciu jums labai uz atsakyma, abejones dingo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

numire ir mano philipsiukas essence istikimai istarnaves 10 metu angel_sadangel.gif Tad esu paieskose, bet jau ir reikalavimai kombainiui yra didesni: pjaustymo/smulkinimo peiliai, tarkos, minkymas, kokteiline, citrusinine yra savaime suprantamas dalykas (tokie jau buvo senajame), bet dabar noriu: svarbiausia - plakimo sluotele (turiu nustabu bosh mikseri, bet pabodo rankose laikyti), mesmale, vaisiu sulciaspaude butu privalumas.
I kainos normas ir reikalavimus patenka sie du kombainiukai: Bosch MUM 54251 ir Philips HR7778/00.
Siandien apziurejau juos abu tik truputi mazesniu komplektaciju.
Kagi pastebejau, bet tuo paciu ir susukau sau galva:
- prie Bosho reikia priprasti po Philipso. Philipse viskas buvo taip paprasta - uzdejai inda, pasukai-nuemei. Prie Bosho kol iprasciau pakasyciau pakausi g.gif
- Boshas turi mesmale, philipsas jos neturi. Taip pat Boshas turi kubeliu pjaustymo peili - domina.
- Philipsas turi vaisiu sulciaspaude, Boshas jos neturi.
- Patiko, kad Bosho dubuo didelis. Mastau - gal ta dubeni uzpildzius vietoj jo galima panaudoti savo turima inda? g.gif Beje, atkreipiau demesi, kad dalis Bosho indu prisitvirtina ale lipukais (prisisiurbia), kitu (pigesniu) - indas turi kojele, kuri isistato i tam skirta skyle. Su prisiurbtuku man patiko labiau del galimybes (?) istatyti savo nuosava inda.
- Bosho plakimo slotelei sustojus kampineje padetyje nepavyko sklandziai isimti indo - ta sluotele atsiremdavo i inda ir trukde bosho virsui gerai atsilenkti - reikejo vienu metu kelti virsu ir traukti inda. Gal cia pakomentuosit?
- Philipso indu keitimas man atrodo paprastesnis nei Bosho. Taciau philipse smulkinimui naudojamas specialus ju indas, kuri uzpildzius ir norint darti ka nors toliau - reikia ji ishtustinti.
- Philipso mikserio sluotele visai kitokio veikimo principo - nukreiptos vertikaliai ir neliecia indo sieneliu. Ar gerai plaka?

Pilna komplektacija yra Kenwood 286 modelis, bet paskaiciau cia apie storus paliktus grezinelius.

Vat kodel Broun nepagamina kombaino, kad butu didesnis pasirinkimas biggrin.gif ? Pati turejau ju blenderi su indais ir plakimo sluotele tai atitarnavo 2 metus. Siaip patiko, tik dabar nepirkciau del to, kad nuolat dirba rankos - reikia laikyti jungikli, reikia laikyti pati prietaisa. Juk tereikia padaryti stacionaru rezimo palaikyma ir stova mikserio sluotelei biggrin.gif
Atsakyti
Bosch'ui savo indo tikrai nepritaikysite, galima nebent pigesnį - plastikinį indą nusipirkti. Jei gerai pamenu Bosch stačius šluotelę ir nuleidus dalį indo neišeina išimti jei vėl nepakelsit prietaiso, bet ar čia problema - lyg ir ne.
Atsakyti
Gal pas ka nors suluzu ir mano pasiulymas pagelbes 4u.gif

Merginos, man atliko ir galiu perleisti uz sokolada (jei pasiimsit pacios) tokio Broun modeliuko abu indus, ir blenderio galvute.

Kadangi numire ir philipso kombainas tai galiu uz ka nors skanaus pasiulyti ir jo visus peiliukus, maisytuvus (nutrauka is interneto, bet priedai tie patys):

user posted image
Beje, uzsisakem Bosh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 06 sausio 2014 - 10:38
QUOTE(lola.lola @ 2014 01 06, 10:34)
Gal pas ka nors suluzu ir mano pasiulymas pagelbes 4u.gif

Merginos, man atliko ir galiu perleisti uz sokolada (jei pasiimsit pacios) tokio Broun modeliuko abu indus, ir blenderio galvute.

Kadangi numire ir philipso kombainas tai galiu uz ka nors skanaus pasiulyti ir jo visus peiliukus, maisytuvus (nutrauka is interneto, bet priedai tie patys):

user posted image
Beje, uzsisakem Bosh.

as taip pat laukiu sio bosch'iuko ax.gif beje jei ne paslaptis uz kiek suderejote? 4u.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JoPi @ 2014 01 06, 16:29)
as taip pat laukiu sio bosch'iuko  ax.gif  beje jei ne paslaptis uz kiek suderejote? 4u.gif wink.gif

Parasyta kaina pigu.lt- 919 lt su dviem papildomais diskais. Atsiemem vietoje tai siuntimas nekainavo.
Va pradejau naudotis ir pajutai, kad truksta man dar vieno papildomo indo - reikes isigyti.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 01 07, 19:19)
Parasyta kaina pigu.lt-  919 lt su dviem papildomais diskais. Atsiemem vietoje tai siuntimas nekainavo.
Va pradejau naudotis ir pajutai, kad truksta man dar vieno papildomo indo - reikes isigyti.

ir neprasete nuolaidos? as suderejau uz 880lt, nes kituose tinklapiuose pats kombainas zymiai pigesnis nei pigu.lt, tik kad vietoje siuo metu neturi. ax.gif
o kodel jums truksta, gal galite argumentuoti?smile.gif indo kaina perkant atskirai baisiai didele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JoPi @ 2014 01 07, 20:29)
ir neprasete nuolaidos? as suderejau  uz 880lt, nes  kituose tinklapiuose pats kombainas zymiai pigesnis nei pigu.lt, tik kad vietoje siuo metu neturi.  ax.gif
o kodel jums truksta, gal galite argumentuoti?smile.gif indo kaina perkant atskirai baisiai didele  verysad.gif

net nepagalvojau deretis - paskaiciavau, kad su papildomais peiliukais normali kaina ir emiau ax.gif

O uz 880 lt Jus gavote ta su 2 papildomais peiliukais ar si?

O indo truksta nes pvz. kepant varskes apkepa - inde pirmiausia maisau varske, cukru, trynius. Tada reikia atskirai isplakti baltymus - ir va problema, nera kaip arba reikia isimti varskes mase ir isplovus inda plakti baltymus. O tada vel viska perdelioti nes baltymus reikia atsargiai imaisyti i varskes mase. Tas pats manau ir su tortais bus man g.gif
O gal as ko nesugalvojau, gal yra koks kitas sprendimas be indo? g.gif
Papildyta:
ai dar pastebejimas perkanciom si kombaina - bent man pritruko virsutiniu spinteliu aukscio (spintele virs darbastalio 55 cm aukstyje), kad pastatyciau ir naudociau po jom. Kai uzsideda peiliuku priedas man gaunasi gan aukstas ir tada nepatogu kisti darzoves i kombaina. Gerai, kad turiu dar laisva darbastali ant kurio galejau pastatyti lengvai ir patogiai. Su Philips essence to nebuvo.
Atsakyti
Pjausciau kopusta ir sugalvojau nufilmuoti, kokybe filmuko ne kokia, tikiuosi suprasit. Kopusta supjauste smulkiai (reikia deti kietesne dalim i apacia).Agurka buvau ipjovus, pomidora papjausciau tam, kad matytusi kaip skiriasi gabaliukai nuo tu kur nesupjauste, jei dedu per puse perpjautus reikia ieskoti kai riekelemis pjaustau, nes riekele lieka. Pries pirkdama bijojau kad pomidoru pjaustant netrintu, bet supjausto ir plonomis riekelemis, labai palengvejo kai isbandziau pirma karta. Kai nepamirsiu nufilmuoti ikelsiu daugiau. Gal ir jus kokiu filmuku turit?
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2014 01 07, 22:24)
net nepagalvojau deretis - paskaiciavau, kad su papildomais peiliukais normali kaina ir emiau  ax.gif

O uz 880 lt Jus gavote ta su 2 papildomais peiliukais ar si?

O indo truksta nes pvz. kepant varskes apkepa - inde pirmiausia maisau varske, cukru, trynius. Tada reikia atskirai isplakti baltymus - ir va problema, nera kaip arba reikia isimti varskes mase ir isplovus inda plakti baltymus. O tada vel viska perdelioti nes baltymus reikia atsargiai imaisyti i varskes mase. Tas pats manau ir su tortais bus man  g.gif
O gal as ko nesugalvojau, gal yra koks kitas sprendimas be indo?  g.gif
Papildyta:
ai dar pastebejimas perkanciom si kombaina - bent man pritruko virsutiniu spinteliu aukscio (spintele virs darbastalio 55 cm aukstyje), kad pastatyciau ir naudociau po jom. Kai uzsideda peiliuku priedas man gaunasi gan aukstas ir tada nepatogu kisti darzoves i kombaina. Gerai, kad turiu dar laisva darbastali ant kurio galejau pastatyti lengvai ir patogiai. Su Philips essence to nebuvo.

taip taip su abiem priedais pirkau smile.gif na su jais galima deretis visada, tereikia nusiusti nuoroda kur pigiau randi ir jie pasiulo savo kaina, kita kart turekite omenyje ax.gif na del indo jus teisi, yra gaminiu kuriuos gaminant tikrai patogiau butu dar ir papildomas indas, na bet teks apsieiti ir ismokti kazkiek kitaip viska daryti tongue.gif nes kaina indo labai jau didele, o dabar net bosch-home puslapyje nematau kad sitam modeliui ir butu pirkti g.gif
Atsakyti
Kiek supratau sitas indas jums turetu tikti http://www.neostore....tem/EC-00660846
Atsakyti