Sveiki
numire ir mano philipsiukas essence istikimai istarnaves 10 metu
Tad esu paieskose, bet jau ir reikalavimai kombainiui yra didesni: pjaustymo/smulkinimo peiliai, tarkos, minkymas, kokteiline, citrusinine yra savaime suprantamas dalykas (tokie jau buvo senajame), bet dabar noriu: svarbiausia - plakimo sluotele (turiu nustabu bosh mikseri, bet pabodo rankose laikyti), mesmale, vaisiu sulciaspaude butu privalumas.
I kainos normas ir reikalavimus patenka sie du kombainiukai: Bosch MUM 54251 ir Philips HR7778/00.
Siandien apziurejau juos abu tik truputi mazesniu komplektaciju.
Kagi pastebejau, bet tuo paciu ir susukau sau galva:
- prie Bosho reikia priprasti po Philipso. Philipse viskas buvo taip paprasta - uzdejai inda, pasukai-nuemei. Prie Bosho kol iprasciau pakasyciau pakausi
- Boshas turi mesmale, philipsas jos neturi. Taip pat Boshas turi kubeliu pjaustymo peili - domina.
- Philipsas turi vaisiu sulciaspaude, Boshas jos neturi.
- Patiko, kad Bosho dubuo didelis. Mastau - gal ta dubeni uzpildzius
vietoj jo galima panaudoti savo turima inda?
Beje, atkreipiau demesi, kad dalis Bosho indu prisitvirtina ale lipukais (prisisiurbia), kitu (pigesniu) - indas turi kojele, kuri isistato i tam skirta skyle. Su prisiurbtuku man patiko labiau del galimybes (?) istatyti savo nuosava inda.
- Bosho plakimo slotelei sustojus kampineje padetyje nepavyko sklandziai isimti indo - ta sluotele atsiremdavo i inda ir trukde bosho virsui gerai atsilenkti - reikejo vienu metu kelti virsu ir traukti inda.
Gal cia pakomentuosit? - Philipso indu keitimas man atrodo paprastesnis nei Bosho. Taciau philipse smulkinimui naudojamas specialus ju indas, kuri uzpildzius ir norint darti ka nors toliau - reikia ji ishtustinti.
- Philipso mikserio sluotele visai kitokio veikimo principo - nukreiptos vertikaliai ir neliecia indo sieneliu.
Ar gerai plaka?Pilna komplektacija yra Kenwood 286 modelis, bet paskaiciau cia apie storus paliktus grezinelius.
Vat kodel Broun nepagamina kombaino, kad butu didesnis pasirinkimas
? Pati turejau ju blenderi su indais ir plakimo sluotele tai atitarnavo 2 metus. Siaip patiko, tik dabar nepirkciau del to, kad nuolat dirba rankos - reikia laikyti jungikli, reikia laikyti pati prietaisa. Juk tereikia padaryti stacionaru rezimo palaikyma ir stova mikserio sluotelei