Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 12 12, 22:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu jie išsipardavė aparatus smile.gif, šiandien man paskambino,kad tik kitą sav. turės. Na teks laukt  biggrin.gif

ir aš užsisakiau, ir laukiu. Sakė arba šį penktadienį arba pirmadienį. Tai su ta pačia partija atvažiuos:)smile.gif
Bet paskaičiau paskutini atsiliepimą apie ši žaisliuką ir taip neramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 12 19, 13:13)
ir aš užsisakiau, ir laukiu. Sakė arba šį penktadienį arba pirmadienį. Tai su ta pačia partija atvažiuos:)smile.gif
Bet paskaičiau paskutini atsiliepimą apie ši žaisliuką ir taip neramu  g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 12 17, 21:57)
Sveikos, perziurejau visas 4 temas, bet nemaciau nei vieno atsiliepimo apie Kenwood prospero KM283
Parasiau laiska Kaledu seniui, tai tikiuosi gauti  blush2.gif  biggrin.gif  Man aktualiausias tai maisymo indas.
Gal ka girdejot apie toki? Uzsienio saituose kiek skaiciau tai atsiliepimai geri.

as turiu toki tik pas mane i komplekta ieina dar mesmale ir sulciaspaude vaisiams ir darzovems, as pagrinde irgi svaigau del to maisymo indo biggrin.gif taigis kepiau jau ne viena kepini ir kremus tortui gaminau tai tikrai liuks thumbup.gif kremas super iseina, teslas padaro irgi tobulas thumbup.gif zodziu kuciuku tesla pagminau labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 19, 17:25)
as turiu toki tik pas mane i komplekta ieina dar mesmale ir sulciaspaude vaisiams ir darzovems, as pagrinde irgi svaigau del to maisymo indo  biggrin.gif taigis kepiau jau ne viena kepini ir kremus tortui gaminau tai tikrai liuks  thumbup.gif kremas super iseina, teslas padaro irgi tobulas  thumbup.gif zodziu kuciuku tesla pagminau labai greitai  smile.gif

bigsmile.gif kaip faina, kad atsiliepet smile.gif O mesmale jus pirkot atskirai ar jau buvo perkant? as mesmale manau pirksiu atskirai, tik ar visos Kenwood'inės tinka g.gif ir sulciaspaudes noreciau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 12 19, 20:31)
bigsmile.gif  kaip faina, kad atsiliepet smile.gif O mesmale jus pirkot atskirai ar jau buvo perkant? as mesmale manau pirksiu atskirai, tik ar visos Kenwood'inės tinka  g.gif  ir sulciaspaudes noreciau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

pas mane buvo viskas kartu modelis toks

http://www.e-senukai...-kenwood_2.html
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 19, 23:12)
pas mane buvo viskas kartu modelis toks

http://www.e-senukai...-kenwood_2.html

o velnias.. pas tave 286... begu ziuret kokia kaina pas mus sito smile.gif
Atsakyti
Gavau dovanų Bosch MUM84MP1, išbandžiau kol kas tik kučiukų tešlą, pavyko liuks thumbup.gif
Gal kas turi, gali pasidalinti, kaip kitos funkcijos ? Ar nenusivylėte ?
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2013 12 20, 21:26)
Gavau dovanų Bosch MUM84MP1, išbandžiau kol kas tik kučiukų tešlą, pavyko liuks  thumbup.gif
Gal kas turi, gali pasidalinti, kaip kitos funkcijos ? Ar nenusivylėte ?

oho dovanele smile.gif Manau ne daug kas tokius turi nes jis jau labiau profesionalus, galia didesne ir kaina. Jei mum5 daugumai tinka tai šis tuo labiau turėtų tikti savo funkcionalumu, galuma daugiau priedu isigyti, bet kaip su kubelių pjaustykle tai nenumanau, kažko nepastebėjau tokios
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 12 19, 13:13)
Bet paskaičiau paskutini atsiliepimą apie ši žaisliuką ir taip neramu  g.gif

ar jau gavot??
ir siaip gavau dabar šį aparata bosh mum54251, bet nei lietuviškos instrukcijos, nei garantijos jokio talono, nei faktūros. Pirkau iš ozo.lt, kažkaip daug perku , bet dar nėra taip buvę. Ar niekas nepriklauso ? g.gif g.gif g.gif kaip jums
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 12 21, 14:59)
ar jau gavot??
ir siaip gavau dabar šį aparata bosh mum54251, bet nei lietuviškos instrukcijos, nei garantijos jokio talono, nei faktūros. Pirkau iš ozo.lt, kažkaip daug perku , bet dar nėra taip buvę. Ar niekas nepriklauso ?  g.gif  g.gif  g.gif  kaip jums

tai paršykite jiems, kad atsiųstų faktūrą, gal pamiršo įdėti.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 12 21, 17:09)
tai paršykite jiems, kad atsiųstų faktūrą, gal pamiršo įdėti.

biggrin.gif parašiau, atsiuntė el.paštu, dėl intrukcijos pasakė, kad nėra, aišku, ten nieko sudėtingo, mano devynmetis jau viską išstudijavo, bet vistiek keista
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 12 21, 14:27)
oho dovanele smile.gif Manau ne daug kas tokius turi nes jis jau labiau profesionalus, galia didesne ir kaina. Jei mum5 daugumai tinka tai šis tuo labiau turėtų tikti savo funkcionalumu, galuma daugiau priedu isigyti, bet kaip su kubelių pjaustykle tai nenumanau, kažko nepastebėjau tokios

Jau gal 5 metus naudojame Kenwood Major serijos monstrą biggrin.gif Aria "kaip traktorius" (pagal garsą - tiesiogine prasme lotuliukas.gif ). Priedų jungtys metalas-į-metalą, didelė galia ir talpa.
Prieš tai turėjome Philips kažkokį "super-duper", tai numirė plasmasinės jungtys tik pradėjus rimčiau su duonos tešla eksperimentuoti doh.gif
Kadangi akcentas tešla, tai nekeisčiau į jokį kitą. Apkrautas visokiais įmanomais priedais, bet dauguma jų "rūko" spintelėje...
Taigi viskas priklauso nuo poreikių ...
Atsakyti