Sveikos, visgi išsirinkau
Bosch MUM 54251, jau išbandžiau visus priedus ir galiu pasakyti, kad dabar tokio tikrai nepirkčiau. Pirkau išskirtinai dėl maišyklės tešloms, tai šiom funkcijomis esu patenkinta, pyragui tešlą išplakė tobulai, blynai puikūs, minko taip pat gerai.
Kadangi turiu tik blenderį, šis mano pirmas kombainas, tai neturiu su kuo palyginti, bet mano akimis šis kombainas labai jau gremėzdiškas ir kasdien naudoti tikrai nepatogus, nes daug detalių, daug plovimo, teisingiau šluostymo (laimė turiu didelę indaplovę), kelias daržoves pasipjaustyti ar patarkuoti paprasčiau rankiniu būdu, todėl manau tinkamas tik jei reiktų dideliam maisto kiekiui paruošti.
Tarkavimo peilis nežinau kam skirtas, nes stambus labai stambiai tarkuoja, o smulkus per smulkiai, griežinėliais peilis gerai sutarkavo svogūnus, bulvių tarkavimo peilis bulves gerai sutarkavo, tačiau bulves reikėjo gerokai paspausti, todėl jėgos ir greičio atžvilgiu mano bulvių tarkavimo mašina tikrai pirmauja.
Mėsmalės priedas, lyginant su mano mėsmale labai jau siaurutis, tačiau turi daugiau galios, smulkiai supjausčius mėsą tarkavo geriau nei mano mėsmalė, tačiau pasitaikius didesnei kremzlei sutojo ir tik burzgė, kadangi tinklelio skylutės irgi labai jau mažos, todėl reikėjo išardyti, išimti tą kremzlę ir perdėti iš naujo.
Citrusių vaisių sulčiauspaudė, kaip ir tikėjausi, tik mano dukrytei pažaisti, praktiškai tą patį galiu padaryti ir su rankine, tik čia gal šiek tiek smagiau
Kubelių pjaustyklė baltai mišrainei neblogai supjaustė, nors dalį bulvių ir sutrynė, be to lieka nesupjaustytų gabaliukų.
Kokteilinė normali, puikiai suplakė pieno kokteikį, tik mažytė, palyginus su mano anksčiau turėta, todėl kokteilius visai šeimai plakiau per du kartus. Žodžiu šis kombainas nepatenkino visų mano lūkesčių, tačiau patvirtino taisyklę, kad viskas viename niekada nebus taip gerai, kaip atskirai. Beje, čia mano tokie tik pirminiai įspūdžiai, gal ilgainiui su šiuo kombainu susigyvensiu ir bus kitoks komentaras