Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Himeko @ 2013 12 11, 16:00)
Sveiki, ar jau turite šį daiktą, t.y. ar ilgai laukti reikėjo kol atsiuntė? Nebuvo bėdų su ta pard.?
Gal jau ir peilius radote geroje vietoje, gera kaina?
Gundausi ir aš iš jų imti...  smile.gif

labai operatyviai pristate jie smile.gif ir apmokejimas buvo kurjeriui-iteikiant preke (as neprasiau, jie patys taip saskaita israse) smile.gif
del priedu, tai dar neturiu. vis niekaip neprisedu paieskot ju smile.gif
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau smulkų tarkavimo peilį bulvėms (MUZ45 RS1). Lyg ir skaičiau, kad jis nieko gero, bet aš gavau puikų rezultatą, tikrai nesitikėjau bigsmile.gif nuo bulviatarkės skiriasi tik tuo, kad čia visiškai neliko nesutarkuotų gabaliukų ir plovimo gerokai mažiau

Papildyta:
QUOTE(**zara** @ 2013 12 12, 17:18)
gal kam bus naudinga:) issiaiskinau priedu numeriukus: cia prie kombaino Bosch 54251
muz 45sv1 -sausainiams
muz 45ps1 – fri bulvytes
muz 45ag1 –  azijietiskai pjaustyti
ir jei neklystu muz 45kp1 - pjausto griezineliais. 4u.gif

gal žinote kokio dydžio burokinė tarka muz 45kp1?
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 12 11, 17:00)
Sveiki, ar jau turite šį daiktą, t.y. ar ilgai laukti reikėjo kol atsiuntė? Nebuvo bėdų su ta pard.?
Gal jau ir peilius radote geroje vietoje, gera kaina?
Gundausi ir aš iš jų imti...  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jie išsipardavė aparatus smile.gif, šiandien man paskambino,kad tik kitą sav. turės. Na teks laukt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif renkuosi blenderį, bet gal ir šitoj temoj padėsit rasti atsakymą ir galų gale apsispręsti. renkuosi tarp Braun Braun MQ775 ir Braun MQ745 . pagrindiniai skirtumai kaip ir aiškūs - indų talpos, pjaustymo diskai, minkymas... tik nervina, kad prie man labiau patinkančio (su papildomais pjaustymo diskais ir minkymu) nėra galimybės ledą skaldyti ir nėra mažo indelio visokiom žolelėm ar sūriui trinti g.gif kaži ar yra galimybių šituos pribumbasus užsisakyti atskirai? vienu žodžiu, kaip gerai būtų turėti visas talpas nuo abiejų blenderių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlett': 14 gruodžio 2013 - 01:22
Anksciau buvo klausimas apie braun virtuves irankius, ten nuoroda yra irasyta ir manau tikrai galima papildomai isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 12 11, 14:17)
4u.gif  esu pirkus, viskas gerai, tik pristatymo terminas nebuvo greitas, bet problemų jokių nebuvo

o ar mokejot iskart, ar tik pristacius, ar yra pas juos tokia galimybe? beje, o gal pamenate koks tas terminas?
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 12 14, 10:43)
o ar mokejot iskart, ar tik pristacius, ar yra pas juos tokia galimybe? beje, o gal pamenate koks tas terminas?

mokejau iskart-pavedimu , o pristatymas, tai jie kazkaip ar karta i savaite (bijau sumeluot, ) vaziuoja prekiu i Lenkija, ir kai sakiausi, nespejau i ta uzsakyma, tai laukiau iki kito vaziavimo,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viskasgerai*: 14 gruodžio 2013 - 10:51
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 12 14, 10:50)
mokejau iskart-pavedimu , o pristatymas, tai jie kazkaip ar karta i savaite (bijau sumeluot, ) vaziuoja prekiu i Lenkija, ir kai sakiausi, nespejau i ta uzsakyma, tai laukiau iki kito vaziavimo,

o ar prekes ne Lenkiskos, ta prasme ar originalios Bosch?
Atsakyti
Sveikos, visgi išsirinkau Bosch MUM 54251, jau išbandžiau visus priedus ir galiu pasakyti, kad dabar tokio tikrai nepirkčiau. Pirkau išskirtinai dėl maišyklės tešloms, tai šiom funkcijomis esu patenkinta, pyragui tešlą išplakė tobulai, blynai puikūs, minko taip pat gerai.
Kadangi turiu tik blenderį, šis – mano pirmas kombainas, tai neturiu su kuo palyginti, bet mano akimis šis kombainas labai jau gremėzdiškas ir kasdien naudoti tikrai nepatogus, nes daug detalių, daug plovimo, teisingiau šluostymo (laimė turiu didelę indaplovę), kelias daržoves pasipjaustyti ar patarkuoti paprasčiau rankiniu būdu, todėl manau tinkamas tik jei reiktų dideliam maisto kiekiui paruošti.
Tarkavimo peilis nežinau kam skirtas, nes stambus labai stambiai tarkuoja, o smulkus – per smulkiai, griežinėliais peilis gerai sutarkavo svogūnus, bulvių tarkavimo peilis bulves gerai sutarkavo, tačiau bulves reikėjo gerokai paspausti, todėl jėgos ir greičio atžvilgiu mano bulvių tarkavimo mašina tikrai pirmauja.
Mėsmalės priedas, lyginant su mano mėsmale labai jau siaurutis, tačiau turi daugiau galios, smulkiai supjausčius mėsą tarkavo geriau nei mano mėsmalė, tačiau pasitaikius didesnei kremzlei sutojo ir tik burzgė, kadangi tinklelio skylutės irgi labai jau mažos, todėl reikėjo išardyti, išimti tą kremzlę ir perdėti iš naujo.
Citrusių vaisių sulčiauspaudė, kaip ir tikėjausi, tik mano dukrytei pažaisti, praktiškai tą patį galiu padaryti ir su rankine, tik čia gal šiek tiek smagiau ax.gif
Kubelių pjaustyklė baltai mišrainei neblogai supjaustė, nors dalį bulvių ir sutrynė, be to lieka nesupjaustytų gabaliukų.
Kokteilinė normali, puikiai suplakė pieno kokteikį, tik mažytė, palyginus su mano anksčiau turėta, todėl kokteilius visai šeimai plakiau per du kartus. Žodžiu šis kombainas nepatenkino visų mano lūkesčių, tačiau patvirtino taisyklę, kad viskas viename niekada nebus taip gerai, kaip atskirai. Beje, čia mano tokie tik pirminiai įspūdžiai, gal ilgainiui su šiuo kombainu susigyvensiu ir bus kitoks komentaras mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, perziurejau visas 4 temas, bet nemaciau nei vieno atsiliepimo apie Kenwood prospero KM283
Parasiau laiska Kaledu seniui, tai tikiuosi gauti blush2.gif biggrin.gif Man aktualiausias tai maisymo indas.
Gal ka girdejot apie toki? Uzsienio saituose kiek skaiciau tai atsiliepimai geri.
Atsakyti
gal kuri turit tokį? http://www.youtube.c...h?v=k69og2wRT0M

ką blogo galit pasakyt? biggrin.gif
Atsakyti
As savuoju dziaugiausi keleta menesiu (kenwood fp925), naudojuosi beveik kiekviena diena. Kolkas viskas veikia gerai, tikiuosi to ir ateityje. Smagu kad jame yra papildomas mazesnis indelis smulkinimui, labai gerai padazams darzoves susismulkinti, ar svogunus. Diskas bulves lazdelemis pjaustyti, nepamainomas daiktas. Mano seimyna labai begsta keptas bulves, dabar jos buna dazniau. Anksciau pagalvodavau tingiu pjaustyti, o dabar gerei butu kad kas bulviu priluptu smile.gif. Visai tingini isivariau. Salotu vis neapskaiciuoju ir per daug pripjaustau, labai jau greitas sis procesas pasidare. Daznai ir teslos pasigaminu, bulkutes su desrelemis tapo malonios gaminti.
Atsakyti