Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

turiu Bosch kombaina jau daug metu,pjaustykle man neprilipo,bet netycia sulauziau virsutine dali,isluzo detale viduje,plius kokteiline regis baigineja savo tarnavimo laika-plakant labai smirda guma-kur remontuoja arba galima uzsakyti detales-patarkite-aciu
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 11 20, 19:45)
Kombainas 830, azijietiškas peilis 35, bulvių tarkavimo peilis 50. Paskui mačiau, kad kainos pakeltos, jie sakė, kad tiekėjai pakėlė kainas, o kiek tame tiesos velnias žino  biggrin.gif Vakar vėl kaifavau nuo kombaino, dariau troškintus kopūstus su morkom, svogūnais ir paprikom, tai viska per stambią trką sutarkavau  thumbup.gif Greitai  thumbup.gif Apie tešlos minkymo nuostabumą jau patyliu  biggrin.gif Žiauriai džiaugiuos juo, bet dar nebandžiau mėsmalės smile.gif Net kokteilius pradėjau darytis  lotuliukas.gif

mesmale -fantastiska!!!
manoji sumale daug kiauliu ir vershiu,ir dirba kaip bitute,nespringtsta.tik svarbiausia mesa supjaustyt tam tikro storio riekem ir neksiti per prievarta.
Atsakyti
Sveiki! smile.gif perskaiciau visa tema, bet vistiek iskilo keleta klausimu... Susidariau nuomone, kad geriausias kombainas yra MUM 54251 - Siuo metu kaip tik radau internete su akcija 819 lt.. (kaip ir cia visos kurios kalba )- pagrinde noriu teslai, taip pat, kad pjaustytu kubeliais ir siaudeliais.... kaip supratau, tie diskai eina papildomai? tai kokiam psl juos uzsisakote? ir kaip jie vadinasi pagal skaiciukus?
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinot kur Kaune Philips buitinę techniką taiso? Nebeužsikuria mano kombainas po 4 metų darbo stažo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 12 07, 01:29)
Sveikos,
Gal žinot kur Kaune Philips buitinę techniką taiso? Nebeužsikuria mano kombainas po 4 metų darbo stažo  doh.gif

www.servicenet.lt
gal dar www.agservice.lt
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 07, 14:55)
www.servicenet.lt
gal dar www.agservice.lt

Ačiū! Reks susisiekt su jais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate pirkusios sioje sveitaineje, ar saugu?
http://www.deze.lt/i...a...=Tjs=&n=150
noreciau pirkti kubeliu pjaustymo prieda, BOSCH MUZ5CC1.
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 12 10, 21:31)

Ten lenkiškai, tai gal iš lenkų veža? g.gif Saugu bus jei užsisakysite ir nemokėsite iškarto, o tik pristačius biggrin.gif - geriausias variantas, kai nežinai tos įmonės.
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 12 10, 22:31)
http://www.deze.lt/i...a...=Tjs=&n=150
noreciau pirkti kubeliu pjaustymo prieda, BOSCH MUZ5CC1.

4u.gif esu pirkus, viskas gerai, tik pristatymo terminas nebuvo greitas, bet problemų jokių nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 11 23, 22:16)
Pagaliau pagaliau pagaliau uzsisakiau ir as Bosch MUM54251 bigsmile.gif is ozis.lt sumokejau 829 lt pinigu jau su siuntimu cia smile.gif

Labai noriu dar fri bulvyciu peilio ir azijietisko. Gal kas yra apsisniukstinejes kur pigiausiai tie peiliai kainuoja? ax.gif

Sveiki, ar jau turite šį daiktą, t.y. ar ilgai laukti reikėjo kol atsiuntė? Nebuvo bėdų su ta pard.?
Gal jau ir peilius radote geroje vietoje, gera kaina?
Gundausi ir aš iš jų imti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2013 12 11, 18:00)
Sveiki, ar jau turite šį daiktą, t.y. ar ilgai laukti reikėjo kol atsiuntė? Nebuvo bėdų su ta pard.?
Gal jau ir peilius radote geroje vietoje, gera kaina?
Gundausi ir aš iš jų imti...  smile.gif

Sweiki:) o tai cia fri bulvyciu peilio ir azijietiski peiliukai - ne tas pats ?smile.gif sorry uz klausimza, bet as tik pradeau dometis wink.gif)
gal isduosit puslapius is kur pirkot ?
Atsakyti
QUOTE(**zara** @ 2013 12 11, 17:54)
Sweiki:) o tai cia fri bulvyciu peilio ir azijietiski peiliukai - ne tas pats ?smile.gif sorry uz klausimza, bet as tik pradeau dometis wink.gif)
gal isduosit puslapius is kur pirkot ?

Papildomus peilius radau amazon.de. Tik nezinau kaip greitai pristatys - dabar kaledos unsure.gif
Atsakyti
gal kam bus naudinga:) issiaiskinau priedu numeriukus: cia prie kombaino Bosch 54251
muz 45sv1 -sausainiams
muz 45ps1 – fri bulvytes
muz 45ag1 – azijietiskai pjaustyti
ir jei neklystu muz 45kp1 - pjausto griezineliais. 4u.gif
Atsakyti