Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Ciocė @ 2013 11 25, 15:13)
O gal kuriai teko pačiupinėt ar netgi išbandyt sulčiaspaudę prie MUM 5..., ne tą citrusams, o tą su minkštimu kur spaudžia? Vis pamąstau, kad norėčiau įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę, bet jeigu šis priedas neblogas, tai nereiktų dar vieno prietaiso atskiro, o užtektų tik ptiedą kombainui nusipirkt  g.gif

O čia kuris priedas?
Atsakyti
Kiek ieskojau dabar interneto platybeje,tai nieko neradau,tikrai butu idomu suzinoti koks cia butu priedas?
Atsakyti
http://www.bosch-hom...l?source=browse
tik šia vaisių nepavyks išspaust, minkštom uogom skirtas g.gif
Atsakyti
Na rašo, kad minkštiems vaisiams, daržovėms ir uogoms. Tai vat ir norėtųsi atsiliepimų, kas realiai išbandę.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 11 25, 10:23)
203lt. Manau kaip uz tokia kaina tikrai neblogas. Vakar spejau isbandyti tik kavai smulkinti inda (smulkinau dziovintus cili pipirus kur susidziovinus buvau) tai super. Siandien vakare sakiau pasiimsiu pora obuoliu ir tiesiog siaip visas funkcijas isbandysiu, nes labai smalsu  blush2.gif

sveikinu su nauju pirkiniu smile.gif

QUOTE(madi @ 2013 11 25, 11:01)
Sveikos niekaip neapsisprendžiu dėl kombaino, daugiausiai reikalingas dėl tešlos plakimo ir minkymo, bet labai gerai būtų ir kubeliais pjaustyklė, turiu atskirai mėsmalę, bet jos galingumas 600, tai sunkiai mala, turiu bulvių tarkavimo mašiną, bet galvoju, kad dėl vietos būtų geriausiai viskas viename kombaine. Esu nusižiūrėjus Bosch MCM 5529 ir Bosch MUM 54251 + Bulvių tarkavimo disku, antrasis man labiau patinka, tik kaina kandžiojasi, o kuris patogesnis naudoti, gal kas atsakytų blush2.gif  4u.gif

jei tešlai dažnai reikia, tai tikrai MUM 5 bus geriau.

QUOTE(Ciocė @ 2013 11 25, 15:13)
O gal kuriai teko pačiupinėt ar netgi išbandyt sulčiaspaudę prie MUM 5..., ne tą citrusams, o tą su minkštimu kur spaudžia? Vis pamąstau, kad norėčiau įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę, bet jeigu šis priedas neblogas, tai nereiktų dar vieno prietaiso atskiro, o užtektų tik ptiedą kombainui nusipirkt  g.gif

aš prieš metus panašų klausimą uždaviau, bet niekas neturėjo, po to pažiūrėjau dar kartą ir palyginus su lėtaeige ten tikrai ji skirta tik minkštiems vaisiams ir uogoms. O su lėtaeige juk pas mus dažniausiai morkas su visokiais priedais spaudžia wink.gif tai į tokį priedą tikrai nedėčiau morkų, nemanau, kad atlaikytų, o be to lėtaeigėse daug mažiau metalo. Žmonės sako, kad minkštus vaisius ir uogas geriausiai yra suvalgyti nes jei ir taip skanūs rolleyes.gif o jau daržoves galima ir spausti. Mano mažius daržovių nevalgo, bet morkų sultis (lėtaeigės išspaustas ir perkoštas per smulkų sietelį) geria pasigardžiuodamas, dėl to ir pirkom sulčiaspaudę.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 25, 21:42)
sveikinu su nauju pirkiniu smile.gif
jei tešlai dažnai reikia, tai tikrai MUM 5 bus geriau.
aš prieš metus panašų klausimą uždaviau, bet niekas neturėjo, po to pažiūrėjau dar kartą ir palyginus su lėtaeige ten tikrai ji skirta tik minkštiems vaisiams ir uogoms. O su lėtaeige juk pas mus dažniausiai morkas su visokiais priedais spaudžia wink.gif tai į tokį priedą tikrai nedėčiau morkų, nemanau, kad atlaikytų, o be to lėtaeigėse daug mažiau metalo. Žmonės sako, kad minkštus vaisius ir uogas geriausiai yra suvalgyti nes jei ir taip skanūs  rolleyes.gif o jau daržoves galima ir spausti. Mano mažius daržovių nevalgo, bet morkų sultis (lėtaeigės išspaustas ir perkoštas per smulkų sietelį) geria pasigardžiuodamas, dėl to ir pirkom sulčiaspaudę.

Vat tokio posto ir laukiau - ačiū 4u.gif Giliai mintyse ir man tokios pat mintys kirbėjo, tiesiog norėjosi, kad kažkas jas patvirtintų tongue.gif
Atsakyti
Gal atsakys kas turi MUM fri bulvyciu pjaustykle. Iseitu su ja supjaustytu pvz paprikas siaudeliais? Na tokiais stambesniais nei per tarka biggrin.gif pvz. Kinieciu maista ruosiany kaip buna paprikos juosteles. Ar tik bulves jis gerai pjausto ir viskas? g.gif
Atsakyti
Gal turit kombainui BOSCH MUM54251 peilį-diską MUZ45KP1? Rašoma, kad tai dvipusis smulkaus tarkavimo diskas ir tinka smulkiai tarkuoti bulves. Pagal paveikslėlį niekaip nesuprantu, kokio smulkumo tarkuotų tas bulves. Man reikia disko, kuris tarkuotų smulkiau nei stambiausioji tarka ir stambiau nei standartiškai pridedamos smulkiosios tarkos (jos man per smulkios - morkas sutrina beveik į košę arba vos įžiūrimais siūliukais).
Ar yra kokia normali tarka tokiam kombainui? g.gif
Ir gal dar kas patartų, kur galima pigiau diskus azijietiškoms morkytėms, fri bulvytėms užsisakyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 29 lapkričio 2013 - 21:47
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 29, 21:47)
Gal turit kombainui BOSCH MUM54251 peilį-diską MUZ45KP1? Rašoma, kad tai dvipusis smulkaus tarkavimo diskas ir tinka smulkiai tarkuoti bulves. Pagal paveikslėlį niekaip nesuprantu, kokio smulkumo tarkuotų tas bulves. Man reikia disko, kuris tarkuotų smulkiau nei stambiausioji tarka ir stambiau nei standartiškai pridedamos smulkiosios tarkos (jos man per smulkios - morkas sutrina beveik į košę arba vos įžiūrimais siūliukais).
Ar yra kokia normali tarka tokiam kombainui? g.gif
Ir gal dar kas patartų, kur galima pigiau diskus azijietiškoms morkytėms, fri bulvytėms užsisakytimirksiukas.gif

Pirmas peilis ko gero tarkuotų vos vos stambiau negu tarka, kuri jau yra kombaine (viena labai dideli tarkiai, kiti per maži) g.gif O kita pusė skrituliukais. Bet nesu tikra g.gif biggrin.gif Dėl morkų laukiu azijietiško peilio, bet jaučiu, kad dar negreitai jį turėsiu doh.gif doh.gif Salotoms su česnakais nei vienas turimas peilis tinkamai nesutarkuoja.
Atsakyti
Kaip idomiai..manmorkas ya smulki tarka labai graziai sutarkavo unsure.gif pats tas salotoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 11 30, 01:53)
Salotoms su česnakais nei vienas turimas peilis tinkamai nesutarkuoja.

kai gausi azijietišką peilį- apsidžiaugsi. Idealiai sutarkuoja morkytes tiek česnakinėms tiek korėjietiškoms salotoms thumbup.gif

QUOTE(Katiniena @ 2013 12 02, 22:55)
Kaip idomiai..manmorkas ya smulki tarka labai graziai sutarkavo unsure.gif pats tas salotoms ax.gif

gaunasi puikios smulkios garbanėlės biggrin.gif vaikams labai patinka, man irgi į kai kurias salotas puikiai tinka, bet su majonezu apvoliojus beveik į košę virsta.
Beje šita smulki man labai patinka kaip sūrį sutarkuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2013 12 03, 15:29)
kai gausi azijietišką peilį- apsidžiaugsi. Idealiai sutarkuoja morkytes tiek česnakinėms tiek korėjietiškoms salotoms thumbup.gif
gaunasi puikios smulkios garbanėlės biggrin.gif  vaikams labai patinka, man irgi į kai kurias salotas puikiai tinka, bet su majonezu apvoliojus beveik į košę virsta.
Beje šita smulki man labai patinka kaip sūrį sutarkuoja wub.gif

Šiandien pagal pažadus turėjau gauti lotuliukas.gif Net morkas nusiskutau, jau galvojau išbandysiu, bet peilio dar neturiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti