QUOTE(bagyra9 @ 2013 11 25, 10:23)
203lt. Manau kaip uz tokia kaina tikrai neblogas. Vakar spejau isbandyti tik kavai smulkinti inda (smulkinau dziovintus cili pipirus kur susidziovinus buvau) tai super. Siandien vakare sakiau pasiimsiu pora obuoliu ir tiesiog siaip visas funkcijas isbandysiu, nes labai smalsu
sveikinu su nauju pirkiniu
QUOTE(madi @ 2013 11 25, 11:01)
Sveikos niekaip neapsisprendžiu dėl kombaino, daugiausiai reikalingas dėl tešlos plakimo ir minkymo, bet labai gerai būtų ir kubeliais pjaustyklė, turiu atskirai mėsmalę, bet jos galingumas 600, tai sunkiai mala, turiu bulvių tarkavimo mašiną, bet galvoju, kad dėl vietos būtų geriausiai viskas viename kombaine. Esu nusižiūrėjus
Bosch MCM 5529 ir
Bosch MUM 54251 + Bulvių tarkavimo disku, antrasis man labiau patinka, tik kaina kandžiojasi, o kuris patogesnis naudoti, gal kas atsakytų
jei tešlai dažnai reikia, tai tikrai MUM 5 bus geriau.
QUOTE(Ciocė @ 2013 11 25, 15:13)
O gal kuriai teko pačiupinėt ar netgi išbandyt sulčiaspaudę prie MUM 5..., ne tą citrusams, o tą su minkštimu kur spaudžia? Vis pamąstau, kad norėčiau įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę, bet jeigu šis priedas neblogas, tai nereiktų dar vieno prietaiso atskiro, o užtektų tik ptiedą kombainui nusipirkt
aš prieš metus panašų klausimą uždaviau, bet niekas neturėjo, po to pažiūrėjau dar kartą ir palyginus su lėtaeige ten tikrai ji skirta tik minkštiems vaisiams ir uogoms. O su lėtaeige juk pas mus dažniausiai morkas su visokiais priedais spaudžia
tai į tokį priedą tikrai nedėčiau morkų, nemanau, kad atlaikytų, o be to lėtaeigėse daug mažiau metalo. Žmonės sako, kad minkštus vaisius ir uogas geriausiai yra suvalgyti nes jei ir taip skanūs
o jau daržoves galima ir spausti. Mano mažius daržovių nevalgo, bet morkų sultis (lėtaeigės išspaustas ir perkoštas per smulkų sietelį) geria pasigardžiuodamas, dėl to ir pirkom sulčiaspaudę.