Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Goniuke @ 2013 11 20, 14:58)
tai už kiek pirkai kombianą ir kiek už diską užsiprašė? Aš gi irgi panašiu metu pas juos pirkau, tai įdomu. unsure.gif  Nes internete mačiau kaina pakelta.

Kombainas 830, azijietiškas peilis 35, bulvių tarkavimo peilis 50. Paskui mačiau, kad kainos pakeltos, jie sakė, kad tiekėjai pakėlė kainas, o kiek tame tiesos velnias žino biggrin.gif Vakar vėl kaifavau nuo kombaino, dariau troškintus kopūstus su morkom, svogūnais ir paprikom, tai viska per stambią trką sutarkavau thumbup.gif Greitai thumbup.gif Apie tešlos minkymo nuostabumą jau patyliu biggrin.gif Žiauriai džiaugiuos juo, bet dar nebandžiau mėsmalės smile.gif Net kokteilius pradėjau darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 20, 17:53)

Papildyta:

man ten kainos patiko. Kiek atsiejo?

Dalis 25 LT + 15 LT siuntimas, nes aš ne iš Vilniaus. Nepigus siuntimas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2013 11 20, 21:06)
Dalis 25 LT + 15 LT siuntimas, nes aš ne iš Vilniaus. Nepigus siuntimas smile.gif)

na tikrai, bent dalis normaliai kainavo wink.gif
Atsakyti
Pagaliau pagaliau pagaliau uzsisakiau ir as Bosch MUM54251 bigsmile.gif is ozis.lt sumokejau 829 lt pinigu jau su siuntimu cia smile.gif

Labai noriu dar fri bulvyciu peilio ir azijietisko. Gal kas yra apsisniukstinejes kur pigiausiai tie peiliai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 11 23, 23:16)
Pagaliau pagaliau pagaliau uzsisakiau ir as Bosch MUM54251 bigsmile.gif is ozis.lt sumokejau 829 lt pinigu jau su siuntimu cia smile.gif

Labai noriu dar fri bulvyciu peilio ir azijietisko. Gal kas yra apsisniukstinejes kur pigiausiai tie peiliai kainuoja? ax.gif

4u.gif smagu, o jie nuleido? nes pas juos psl 839 be siuntimo g.gif , prašiau nuolaidos, nedavė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 11 23, 22:30)
4u.gif  smagu, o jie nuleido? nes pas juos psl 839 be siuntimo  g.gif , prašiau nuolaidos, nedavė verysad.gif

Aga, nuleido smile.gif as ilgokai dvejojau pirkt nepirkt, tai maciau, kad pries kokia savaite-pusantros, ten kaina buvo 829. Aisku, kai jau sugalvojau pirkt, tai kaina pakele iki 839, bet as nusiunciau amarket.lt pasiulyma kur man pasiule nemokama siuntima, je perku uz 845. Tai tada jie man sutiko padaryti nuolaidele ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien Maximoje buvo didele nuolaida tai nusipirkau Philips 7762 Gal kuri zinote ar jam galima papildomai uzsakyti diska pjaustyti azijietiskai ar kubeliais?
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 11 24, 23:01)
Sveikos,
Siandien Maximoje buvo didele nuolaida tai nusipirkau Philips 7762 Gal kuri zinote ar jam galima papildomai uzsakyti diska pjaustyti azijietiskai ar kubeliais?

kubeliu nebus, o azijietiska greiciausiai galima. Kiek kainavo? Ziuriu fri peilis yr
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 25, 00:17)
kubeliu nebus, o azijietiska greiciausiai galima. Kiek kainavo? Ziuriu fri peilis yr

203lt. Manau kaip uz tokia kaina tikrai neblogas. Vakar spejau isbandyti tik kavai smulkinti inda (smulkinau dziovintus cili pipirus kur susidziovinus buvau) tai super. Siandien vakare sakiau pasiimsiu pora obuoliu ir tiesiog siaip visas funkcijas isbandysiu, nes labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos niekaip neapsisprendžiu dėl kombaino, daugiausiai reikalingas dėl tešlos plakimo ir minkymo, bet labai gerai būtų ir kubeliais pjaustyklė, turiu atskirai mėsmalę, bet jos galingumas 600, tai sunkiai mala, turiu bulvių tarkavimo mašiną, bet galvoju, kad dėl vietos būtų geriausiai viskas viename kombaine. Esu nusižiūrėjus Bosch MCM 5529 ir Bosch MUM 54251 + Bulvių tarkavimo disku, antrasis man labiau patinka, tik kaina kandžiojasi, o kuris patogesnis naudoti, gal kas atsakytų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2013 11 25, 11:01)
Sveikos niekaip neapsisprendžiu dėl kombaino, daugiausiai reikalingas dėl tešlos plakimo ir minkymo, bet labai gerai būtų ir kubeliais pjaustyklė, turiu atskirai mėsmalę, bet jos galingumas 600, tai sunkiai mala, turiu bulvių tarkavimo mašiną, bet galvoju, kad dėl vietos būtų geriausiai viskas viename kombaine. Esu nusižiūrėjus Bosch MCM 5529 ir Bosch MUM 54251 + Bulvių tarkavimo disku, antrasis man labiau patinka, tik kaina kandžiojasi, o kuris patogesnis naudoti, gal kas atsakytų blush2.gif  4u.gif

Bulvių už tarką niekas geriau nesutarkuos. Kugeliui man spec. peiliukas buvo per stambus, bulviniam blynam gal gerai bus, dar nebandžiau. Antrasis dizainu patrauklesnis, yra mėsmalė ir geras metalinis dubuo. Kažkaip man plastmasiniai dubenys nelabai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 25 lapkričio 2013 - 13:26
O gal kuriai teko pačiupinėt ar netgi išbandyt sulčiaspaudę prie MUM 5..., ne tą citrusams, o tą su minkštimu kur spaudžia? Vis pamąstau, kad norėčiau įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę, bet jeigu šis priedas neblogas, tai nereiktų dar vieno prietaiso atskiro, o užtektų tik ptiedą kombainui nusipirkt g.gif
Atsakyti