Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 09, 19:33)
kokios firmos?  bigsmile.gif

"JAMAR". Vanduo, druska, zirneliai. Ale jei ne viskas surasyta? Gal ne, privalo gi viska rasyti. Visus zirnelius isvarciau Maximoje. Koooookios salto r.sonines kila nuciupau wub.gif Ir dar du smotus zalios sonnies, kepsiu orkaiteje kepimo maise.
Ir as siandien nusikasiusi atsikeliau ir du spuogeliai ant zando. Ka cia dae ismesti is raciono?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 09, 06:41)
Man su kiausiniu butinai turi but sonine arba lasinukai, kitaip sunkiai viena su darzovem tik valgau smile.gif

Man irgi kiaušiniai su šonine ar lašinukais- geriausi pusryčiai smile.gif Bet aš turėjau omeny būtent liesa mėsa + kiaušinis. Nes lašinių ar šoninės aš už mėsą nelaikau biggrin.gif Man ten riebalas.
Papildyta:
Bremen, ir man įdomu kokį tyrimą darė, kad nustatė ne candida?

SOS smile.gif Nusipirkau šiandien jaučio širdies gabalą, nelabai žinau kaip su ja elgtis. Apžiūrėjau, tai yra tokio kieto riebalo ant kraštuko. Ką su juo daryt? Ir dar daug gyslų visokių matau. Kaži kaip ją išdarinėt ir pagamint?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 09, 19:53)

SOS  smile.gif  Nusipirkau šiandien jaučio širdies gabalą, nelabai žinau kaip su ja elgtis. Apžiūrėjau, tai yra tokio kieto riebalo ant kraštuko. Ką su juo daryt? Ir dar daug gyslų visokių matau. Kaži kaip ją išdarinėt ir pagamint?

taip, kaip ir bet kurią kita mėsą.
Atsakyti
kepti obuoliai, kas su jais darosi kepimo troskinimo metu?
ar visiskai nevertingi?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 09, 19:53)
SOS  smile.gif  Nusipirkau šiandien jaučio širdies gabalą, nelabai žinau kaip su ja elgtis. Apžiūrėjau, tai yra tokio kieto riebalo ant kraštuko. Ką su juo daryt? Ir dar daug gyslų visokių matau. Kaži kaip ją išdarinėt ir pagamint?

Man skanu paprastai virta, kubeliais supjaustau ir į salotas barstau. Gyslas gali išjaustinėti. O jei malimui, į kokius kotletus, tai malu su viskuo, nieko neišpjaustau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 09, 19:59)
kepti obuoliai, kas su jais darosi kepimo troskinimo metu?
ar visiskai nevertingi?

cukrus karamelizuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip noriu rugpienio, tai net silpna blink.gif Susirauginau is teisingos karvutes pienelio. Nu taip akis bado, kad negaliu. Megstama chalva, vynuoges, suriai guli ant stalo - nebado akiu, nu bet tas rugpienis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 20:01)
Kaip noriu rugpienio, tai net silpna  blink.gif  Susirauginau is teisingos karvutes pienelio. Nu taip akis bado, kad negaliu. Megstama chalva, vynuoges, suriai guli ant stalo - nebado akiu, nu bet tas rugpienis  doh.gif

tad o ko nevalgai?
Atsakyti
merginos, kurios daresi tyrima,
7 lentele saldykliu vartojimas - neaisku cia kada vartojai? per ta pasiruosima ar pries?
jei apskritai pries - tai keistoki pasirinkimo variantai - iki karto i menesi, iki karto i savaite.. hm.. nu buvo laikai kai valgiau kas savaite, o buvo kad ir kasdien. bet paskutini menesi tarkim labai minimaliai... nesuprantu koks laikotarpis cia turimas omeny?

nes pries tai buvo lentele - nusiskundimai IKI tyrimo..
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 09, 20:19)
tad o ko nevalgai?

Gi bijau, kad pieno produktai kisa man koja.
kazkuri vakara privalgiau varskes su grietine, tai pyrst buvo ir raugejau. Norec tikrojo paleo pasilaikyti ir tada jau, kaip mokete, pasitikrinti ant saves reakcija I pieno produktus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 20:24)
Gi bijau, kad pieno produktai kisa man koja.
kazkuri vakara privalgiau varskes su grietine, tai pyrst buvo ir raugejau. Norec tikrojo paleo pasilaikyti ir tada jau, kaip mokete, pasitikrinti ant saves reakcija I pieno produktus.

Teisingas atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 09, 20:36)
Teisingas atsakymas  mirksiukas.gif

Pozno batia, neiskente mano dusia ir neatsilaikiau pries puoda rugpienio, kurio virsuje buvo grietines - vakariene. Dusia laiminga o ka sako organizmas, suzinosiu kiek veliau. Nu ok, dar karta patikrinsiu savo toleravima pieno produktams. Pasilaikysiu tikro paleo menesi.
Mazoji susirgele vakarienei gavo mesos smoteli ir agurka - laiminga kaip tuzas, kad leidau pavalgyti.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 09, 20:24)
merginos, kurios daresi tyrima,

Nuotolini daraisi??
Itariu, kad vaziuosiu as pati I Kauna, nes man tas nuotolinis visai nepatinka.
Atsakyti
Nidulia - gal startuojame kartu su whole30 ? 4u.gif

man taip pat reikia issiaiskinti del pieno produktu ir kt. zarazu
Atsakyti