Voresta, kazi, as jau igriuvau i ketoze? Svoris pakrito, sian toki kostiumeli apsirengiau, kuris 6 metus spintoje isgulejo (tiesios kelnes ir prigludes svarkelis, uztraukiamas iki virsaus uztrauktuku. plonycio velveto, bordinis), net pati sau grazi, tokia silkute
Rytais atsikeliu skaudenancia makaule, ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 16, 00:55)
man kolkas ,,bumbulai" nemazeja,nors jau -14 kg turiu,o noreciau pora dydziu,jau nuejau i parduotuve nusipirkti nauja,su tokia viltim ,sakau,duokit vietoj D C ir nifiguski,tas pats D tik apimtis 5 cm mazesne
Su viskuo sutinku, nors ir zeme esti, jei to reikes sveikatai, kad tik burbulai liktu vietoje. Jau turejau patirties, kai nuo 64 kg krito iki 46 kg, tai stanukan susivyniojusi susidedavau du skudurelius, buvo ziauru net paciai i veidrodi ziureti.
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 07:08)
sulauks.
Buvo buvo, irgi praeis. Galvok globaliau - taigi neilgai čia, praeis. Ir lomkės, ir gripas, viskas praeis. O jei nesusilaikysi,
tai grįši į tą būseną, kurioje buvai prieš pradėdama paleo. nesinori, ane?
Ne, nenoriu atgal. Man jau galvos oda niezti maziau, nuo alkunes nuejo psoriazinis darinukas.
Bet kazkodel siandien skaudena sanari, bet galejau pasalti kieme, dar nedaeina, kad vakarai jau salti, kad jau nebe vasara.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 09:23)
Labas rytas visoms
Gerai cia apie pyragus kalbos uzderejo, tikrai Nidulei lomkes
Man lygiai tas pats buvo pirma karta, kai pradejau geguzes men. paleo, bet greit fantazija atsoko.
Jau praejo, siandien esu darbinga, nebenupezusi ir apie pyragus nebegalvoju. Paprasiau vyro, kad nebepirktu. Paaiskinau, kad man negalima del galvos odos, o jie mane vilioja - na, kad zmogus nesupyktu, mol, perku zmonai megiamus dalykus, o ta karve dar issikalineja - to nenoriu, ano nepirk.......
QUOTE(taša @ 2013 09 16, 09:58)
Net nezinau. Gal lasa, nes morkos paleidzia sultis labai greitai