Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(pumpica @ 2013 09 16, 13:28)
Nu va, prasvarinau maxima su 40 proc alieju kokoso, sedziu rami  smile.gif

po kiek gavosi? rolleyes.gif

gal kas sito ragavot? ar skanus? kaip tik papigintas ekopirk
user posted image
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 16, 08:12)
Anksčiau minėjai, kad turi migreną- ar yra kokie pokyčiai šiame fronte?

ne manes klausei, bet ir as pasigirsiu. per vasara teturejau viena priepoli, bet ir tas buvo pries stipria audra. ir gana greit suvaldytas.
o (ne)drauge migrena as turiu(ejau) jau 30 metu...
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 13:17)
O pas prancūzą kaip buvo reikalai su tuo?

Ten buvo žiauru - po trupinėlį vieną kartą savaitėje, arba po kiek daugiau jau naudaujonat visokius obuolių sidro preparatus. Bet tik kartas savaitėje man nepatiko visai.

QUOTE(pumpica @ 2013 09 16, 13:28)
+Nu va, prasvarinau maxima su 40 proc alieju kokoso, sedziu rami  smile.gif

++maistas skaniausias -troskintos darzoves su mesa...kazkaip zalios salotos taip netraukia...

+ Tas pats kaip aną kartą?

++ Man irgi, žalias daržoves net nemalonu valgyti. Nebent morkos kąsnis dar dar. Geriausiai patroškitos.

+++ Bet klausyk, na tau ir kančia su tuo vienu kg. Nors imk ir badauk, o siaube! tongue.gif Tegul be pieno jis nukrenta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 16 rugsėjo 2013 - 14:28
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 16, 14:12)
čia jau priklauso nuo temperatūros šaldytuve ir nuo druskos kiekio . Jei neapgliaumijo ar kitaip nepasikeitė išvaizda ar kvapas- valgoma.
Anksčiau minėjai, kad turi migreną- ar yra kokie pokyčiai šiame fronte?

buvo cia pries menesi labai stiprus priepuolis(bet dar nebuvau 100% paleo), nuo to laiko nebuvo. bet galiu pasakyt ir galvos paprastai neskaudejo(turiu 2 tipu migrena- su priepuoliais ir be) ir vaistu nuo galvos skausmo nebegeriau! a trodo toks paprastas dalykas- ale nepastebejau pati blush2.gif
jetau, negi is tiesu veikia? bigsmile.gif (as vis dar negaliu patiket!)
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 09 16, 14:24)
ne manes klausei, bet ir as pasigirsiu. per vasara teturejau viena priepoli, bet ir tas buvo pries stipria audra. ir gana greit suvaldytas.
o (ne)drauge migrena as turiu(ejau) jau 30 metu...

mano stazas biski mazesnis - 21m..

bet manau dar per anskti ka sakyt, nes ji dazniausiai ir buna karta i du-trys menesiu. bet pastovus galvos skausmai budavo bilekada, nuo saules, pries audra, nuo oro kaitos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 16 rugsėjo 2013 - 14:46
man priepuoliai buvo labai padazneja praejusia ziema, vos ne karta du per savaite...
po to ejau I kaklo fizine terapija, labai padejo. o paleo manau dar reikala pagerino.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 09 16, 14:15)
po kiek gavosi?  rolleyes.gif

kazkas po 20 su ct mirksiukas.gif
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 16, 14:28)

+++ Bet klausyk, na tau ir kančia su tuo vienu kg. Nors imk ir badauk, o siaube!  tongue.gif Tegul be pieno jis nukrenta!

lotuliukas.gif nu sakau parazitas koks biggrin.gif
Atsakyti
Voresta, kazi, as jau igriuvau i ketoze? Svoris pakrito, sian toki kostiumeli apsirengiau, kuris 6 metus spintoje isgulejo (tiesios kelnes ir prigludes svarkelis, uztraukiamas iki virsaus uztrauktuku. plonycio velveto, bordinis), net pati sau grazi, tokia silkute wub.gif
Rytais atsikeliu skaudenancia makaule, ka tai galetu reiksti?

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 16, 00:55)
man kolkas ,,bumbulai" nemazeja,nors jau -14 kg turiu,o noreciau pora dydziu,jau nuejau i parduotuve nusipirkti nauja,su tokia viltim ,sakau,duokit vietoj D  C ir nifiguski,tas pats D tik apimtis 5 cm mazesne  tongue.gif

Su viskuo sutinku, nors ir zeme esti, jei to reikes sveikatai, kad tik burbulai liktu vietoje. Jau turejau patirties, kai nuo 64 kg krito iki 46 kg, tai stanukan susivyniojusi susidedavau du skudurelius, buvo ziauru net paciai i veidrodi ziureti.
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 07:08)
sulauks.
Buvo buvo, irgi praeis. Galvok globaliau - taigi neilgai čia, praeis. Ir lomkės, ir gripas, viskas praeis. O jei nesusilaikysi, tai grįši į tą būseną, kurioje buvai prieš pradėdama paleo. nesinori, ane?

Ne, nenoriu atgal. Man jau galvos oda niezti maziau, nuo alkunes nuejo psoriazinis darinukas.
Bet kazkodel siandien skaudena sanari, bet galejau pasalti kieme, dar nedaeina, kad vakarai jau salti, kad jau nebe vasara.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 09:23)
Labas rytas visoms 4u.gif Gerai cia apie pyragus kalbos uzderejo, tikrai Nidulei lomkes biggrin.gif Man lygiai tas pats buvo pirma karta, kai pradejau geguzes men. paleo, bet greit fantazija atsoko.

Jau praejo, siandien esu darbinga, nebenupezusi ir apie pyragus nebegalvoju. Paprasiau vyro, kad nebepirktu. Paaiskinau, kad man negalima del galvos odos, o jie mane vilioja - na, kad zmogus nesupyktu, mol, perku zmonai megiamus dalykus, o ta karve dar issikalineja - to nenoriu, ano nepirk.......
QUOTE(taša @ 2013 09 16, 09:58)
ipildama vandens?

Net nezinau. Gal lasa, nes morkos paleidzia sultis labai greitai
Atsakyti
Jau seniai norėjau rekomenduoti, bet pamiršdavau.
Pasigaminau atseit Pesto. Radau receptą forume, bet tingėjau pagal jį tiksliai daryti tai iš atminties kroviau. Tai labai patiko. Vyras dabar jį vietoj kečupo naudoja. Man irgi skanu su mėsa, ar taip užsimesti ant savo daržovių.

Naudojau gerą saują graikinių riešutų(numirkiau juos vandeny kad Voresta pirštukais negrūmotų lotuliukas.gif ).
Gerą porą kuokštų baziliko ir panašiai petražolių lapų su kotais viskas.
Kažkiek alyvuogių aliejaus, apie pusę stiklinės aišku extra nekalto
Vienos citrinos sultis, kiek per rūgštu, bet normaliai.
Česnako skiltį (jos gal ir nereikėjo. Skanu, bet jei norisi švelnesnio varianto - nebūtina)
Ir viską sublenderiavau iki gražios žalios masės.
Tai va tokį žalumyną visur dabar ir dedu po šaukštelį. Sako ant kiaušinių ypač skanu. Dar nebandžiau.
Jei ką, skanaus. 4u.gif
Tiesa, jį galima ir užsišaldyti žiemai. Tai super. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 16 rugsėjo 2013 - 15:14
apie žolelių arbatas

mano spaudimas 90/60. Net po aktyvaus sporto spaudimas nepakyla, pulsas pakyla. Svoris 57 kg, ūgis 170 cm, atitinku šią pastraipą

Tie žmonės, kurie sako, kad jų spaudimas visą laiką žemas ir mano, kad tai yra jiems normalu – jie klysta, nes vėliau ar anksčiau ląstelių turinys pasikeis stipriai ne į gerąją pusę. Hipotonikai paprastai yra liesi – tokiai kūno masei aptarnauti kuriam tai laikui dar pakanka ir žemesnio spaudimo, jiems galvą skauda smilkiniuose, kaktoje, šiek tiek viršugalvyje, veidas pabalęs, kūnas svyruoja nuo menkiausio vėjelio... Dėl žemos kūno masės jų smegenys aptarnaujamos gerai, netgi per daug gerai – jie greitai ir gerai mąsto. Jeigu staiga padidėtų jų svoris – jų smegenys susprogtų, ypač streso metu. Jei toks hipotonikas prisigers dar vaistažolių, tai padidintas skysčio kiekis – tirpalas, atskies ir taip jau silpną organizmo elektrolitų tirpalą ir išpils elektrolitų likučius kartu su vaistažolėmis į unitazą. Reikalai nuo to tik pablogės.

ar teisingai suprantu, kad man negalima daug skysčių? arbatų?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 16, 15:08)
Ne, nenoriu atgal. Man jau galvos oda niezti maziau,  nuo alkunes nuejo psoriazinis darinukas.

o man kaip neiztejo taip ir niezti galvos odos plotelis. zvylenines nenustato. siaip pleiskanuoja ir niezti, ko tik netepiau ir nebandziau - nieka s nepadeda

ir dar islindo pries daug metu tureta alergija ant pilvo ( toks ruozas iskiles raudonas) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 16 rugsėjo 2013 - 15:49
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 16, 16:13)

Naudojau gerą saują graikinių riešutų(numirkiau juos vandeny kad Voresta pirštukais negrūmotų  lotuliukas.gif  ).

vis vien nieko gera, numirkymas sumažina fito rūgštį, tačiau graikiniuose riešutuose polinesotieji Omega 6 virš 60 proc sudaro.
O pati turiu didžiausią riešutmedį, ant kurio ir šiemet noksta koks maišas tų riešutų, pernai nė nerinkau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 16, 15:13)
Jau seniai norėjau rekomenduoti, bet pamiršdavau.
Pasigaminau atseit Pesto. Radau receptą forume, bet tingėjau pagal jį tiksliai daryti tai iš atminties kroviau. Tai labai patiko. Vyras dabar jį vietoj kečupo naudoja. Man irgi skanu su mėsa, ar taip užsimesti ant savo daržovių.

'

as galvoju majoneza pasigaminti bigsmile.gif
Atsakyti