Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Bremen @ 2013 09 16, 11:22)
Kuo butu galima pakeisti grietinėle ?reikia padažui  ax.gif

Ziurint koks padazas ir kam. Galima keist kokoso pienu 4u.gif Bet man labiausiai tinka vistienai, kiaulienai ir jautienai ne taip skanu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 09:23)
Drauge sake dar kaktusu seklu aliejus labai geras, bet brangus velnias 20 ml - £35, tai kolkas susilaikau ax.gif

laimė, kad per brangus ir nepirkai, nes Unimed perspėja:
Bet koks aliejus, kuriame didžioji dalis yra polinesočiųjų riebiųjų rūgščių, yra netinkamas nei vartoti maistui nei tepti ant odos ilgą laiką, nes autooksidacijos metu pasigaminę laisvieji radikalai geriasi į odą ir skatina jos senėjimą bei kitus nepageidaujamus procesus.

Šalto spaudimo nerafinuotas kaktusų sėklų aliejus yra vertingas aliejus, savo sudėtyje turintis daug vitamino C, steroidų, daugiau nei 80% daugiausia būtiniausių nesočiųjųriebiųjų rūgščių, iš kurių net 62% sudaro linolo rūgštis.

Linolo rūgštis kitaip vadinama Omega 6.
Tavo oda gražėja ne dėl to, ką tu ant jos tepi, o dėl to kad pašalinta priežastis,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 16 rugsėjo 2013 - 11:31
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 10:14)
Ziurint koks padazas ir kam. Galima keist kokoso pienu 4u.gif Bet man labiausiai tinka vistienai, kiaulienai ir jautienai ne taip skanu schmoll.gif

Aciu 4u.gif .Antienai ax.gif , gal nelabai tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 16, 00:55)
na,o kaip su tom mielem? gi anksciau skaiciau,kad rauginti produktai(agurkai,kopustai) turi mieliu ,kurios mums nereikalingos
tai laukinės natūralios mielės, jos skiriasi nuo pramoninių, maisto pramonėj naudojamų.

pamazinau siandien baltyma,kaip Voresta,patarei,sausumo pojucio lyg ir ner siandien,bet alkis parejo  biggrin.gif  ryte kaip visad 11.30 pasikepiau ant kokoso aliejaus cukinojos+morku,vietoj 2 kiausu tik viena,
na kurgi vienu kiaušiniu pasisotinsi. Juk tas patarimas yra iš lubų, nes nežinau kiek tavo mityboje baltymo. Jei jo nėr smarkiai daugiau nei 1 gr vienam kg tavo svorio tai gal ir nėra per daug.

nors jau -14 kg turiu,

thumbup.gif šaunu, tvirtai sėdi ketozėj, taip ir laikyk, kol organizmas suvalgys visus tavo nereikalingus taukiukus.
ai,dar del raudonosios arbatos norejau paklausti,gal ji nera didelis blogis,juk raso,kad ji be kofeino,taninu mazai...

taip, ji nėra toks blogis kaip kava. Gali mėgautis .
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 16, 11:21)
Rimtai? Tai gal man kitaip nes aš po Diukano dietos čia atėjau, tai atrodė kad viskas kas paleo veikia laisvinančiai.  lotuliukas.gif

O pas prancūzą kaip buvo reikalai su tuo? O aš tai rimtai, pažiūrėk, čia kone kiekvienai dalyvei, pabuvusiai tam tikrą laiką, užkietėja, bet paskui skundų kaip ir nebesigirdi. Tai darau išvadą, kad ne man vienai čia. Beje, mūsų šeimoj visi paleo pradėjo skirtingu laiku, ir ne vienu metu mums visiems taip (tokiu atveju būtų galima kaltinti maistą), bet maždaug vienodu laikotarpiu nuo šitos mitybos pradžios.
Atsakyti
As irgi pas Dukana su uzkietejusiais buvau kuri laika, bet paskui susitvarke, dar net neperejus ant paleo. O dabar tai kasdien, viskas normaliai smile.gif

Nu va, prasvarinau maxima su 40 proc alieju kokoso, sedziu rami smile.gif pietauju - vistiena, kalafioras, paprika, svogunas, cukinija -viskas patroskinta su kokoso aliejum, niam niam rolleyes.gif vat pastebejau, kad vistik man sitoks maistas skaniausias -troskintos darzoves su mesa...kazkaip zalios salotos taip netraukia...
Sia savaite iskomandiravau vyra, tai bandysiu pasedet ant Whole meniu, be jokiu pieno produktu ir vaisiu. Gal vistik pagaliau pamesiu ta kilograma, per kuri skaiciaus 6 nematau ant svarstykliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 16 rugsėjo 2013 - 12:29
QUOTE(pumpica @ 2013 09 16, 13:28)
vat pastebejau, kad vistik man sitoks maistas skaniausias -troskintos darzoves su mesa...kazkaip zalios salotos taip netraukia...

Man panašiai, dažniau noriu troškintų daržovių, nei salotų. Vasara baigėsi smile.gif Reikia eiti pavartyti Paleo comfort food receptų knygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 16, 12:24)
Tavo oda gražėja ne dėl to, ką tu ant jos tepi, o dėl to kad pašalinta priežastis,

Na odos prieziura daug ka lemia. Man ersketroziu aliejus tikrai padare daug daug smile.gif Neuztenka vien is vidaus, randai patys nesusiremontuos jau, 100% oda atsistatyt negali. Gali pagrazet, taip sutinku su tuo.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 11:17)
O pas prancūzą kaip buvo reikalai su tuo? O aš tai rimtai, pažiūrėk, čia kone kiekvienai dalyvei, pabuvusiai tam tikrą laiką, užkietėja, bet paskui skundų kaip ir nebesigirdi. Tai darau išvadą, kad ne man vienai čia...
man kazkaip atrodo, kad valgoma per daug baltymu ir per mazai darzoviu, t.y. lastelienos. o jeigu dali baltymu pakeisti riebalais ir daugiau kopustu pagrauzt, gal pageretu tada? p.s. as neturiu sitos problemos...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 16, 14:33)
man kazkaip atrodo, kad valgoma per daug baltymu ir per mazai darzoviu, t.y. lastelienos. o jeigu dali baltymu pakeisti riebalais ir daugiau kopustu pagrauzt, gal pageretu tada? p.s. as neturiu sitos problemos...

Tai aš irgi neturiu. Ir valgau visą tą laiką vienodai mirksiukas.gif O bėda kaip atėjo, taip išėjo, nekeičiant mitybos. Matyt, kažkas ten turi persitvarkyti g.gif Gal, pvz, organizmo poreikis riebalui pirminis yra didesnis, ir kietėja, o kai jau tas poreikis pasitenkina, tai daugiau riebalo išeina? Nesiimu spręst, kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 16 rugsėjo 2013 - 13:42
suvalgiau pusryciams taip girtu kopustu(pakepintu), ir ka tik per pietus varskes su grietine ir avokado. ir kaip padejo burbuliuoti pilva doh.gif sedziu ir galvoju - cia varske ar vis gi kopustai? varske dar nespetu susivirskinti g.gif
bet kadangi man pries tai netiko kopustai, bijau akd jie vis dar netinka
Papildyta:
ir dar kl ausimas- kiek gali saldytuve stovet sudyta namine lasisa?
jau savaite praejo, kazi ar valgoma dar?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 16, 15:05)

ir dar kl ausimas- kiek gali    saldytuve stovet  sudyta namine lasisa?
jau savaite praejo, kazi ar valgoma dar?

čia jau priklauso nuo temperatūros šaldytuve ir nuo druskos kiekio . Jei neapgliaumijo ar kitaip nepasikeitė išvaizda ar kvapas- valgoma.
Anksčiau minėjai, kad turi migreną- ar yra kokie pokyčiai šiame fronte?
Atsakyti