Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(taša @ 2013 09 15, 22:15)
noresim , kur kepe?
man kotletai buna nesultini. kame palaptis?

Ji trumpai apkepa abi puses ant keptuves, tada uzdeda dangti ir troskina. Kai apkepineja, deda I keptuve svogunu, pjaustytu pusziedziais. Apkepdavo tai ant alyvuogiu aliejaus, bet nuo vakar jau itaisiau jai kokoso alieju:)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 15, 18:22)
lotuliukas.gif  vargšė, suknisom tavo skanų gyvenimą su paleo. O manęs negundo. Vakar moksladraugė buvo iš toli užsukus, maximinį tortą atsitempė, tai pati jį ir valgė , man net seilė netįstelėjo  schmoll.gif . Kavos, aišku, nepraleidau progos gurkštelti, bo jau mėnesį  tokios progos nebuvo

o nesijauti nepatogiai pries kita zmogu, kad va, jis stengesi del Taves, pirko torta, atsinese i svecius, o Tu nevalgai... man tai ziauriai buna nepatogu, sazine kazkaip grauzia... nors man noro valgyt tokius daiktus tai kazkaip irgi visiskai nera... apie lasini svajoju tik... ir darzoviu kalnus.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 15, 23:12)
o nesijauti nepatogiai pries kita zmogu, kad va, jis stengesi del Taves, pirko torta, atsinese i svecius, o Tu nevalgai... man tai ziauriai buna nepatogu, sazine kazkaip grauzia... nors man noro valgyt tokius daiktus tai kazkaip irgi visiskai nera... apie lasini svajoju tik... ir darzoviu kalnus.

ji mano labai sena draugė, ir žino, kad mano mityba kitokia. Tad neįsižeidė ir ant galvos nelipo. Apie kokį nepatogumą čia kalbi, nesijausk šitaip- tu neprivalai valgyti kažko, ko nenori.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 15, 22:24)
ji mano labai sena draugė, ir žino, kad mano mityba kitokia. Tad neįsižeidė ir ant galvos nelipo.  Apie kokį nepatogumą čia kalbi, nesijausk šitaip- tu neprivalai valgyti kažko, ko nenori.

arba ka nori kiti, kad TU suvalgytum....
Atsakyti
Cia jau butu nesamone, jei turetum esti ta torta, kad tik drauge neisizeistu. Cia kaip su alkoholiu, kai kisa negerianciam stikliuka ir rekia "ty menia uvazajes?"
Manes is mandagumo paklausia, gal nori kokio kokteilio ar dar ko, bet niekas nesistebi, kad nenoriu alkoholio ir primygtinai nekisa. Ir nesijauciu as nepatogiai, ir draugai nesijaucia del to izeisti, linksminuosi su visais ir nejauciu jokio diskonforto.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 14, 17:04)
kopūstai puikiausiai rūgsta ir be cukraus . Be to, nededant cukraus, dar geriau laikosi.

10 kilogramų kopūstų, 200 gramų druskos, 1 kilogramas morkų, 200 gramų cukraus (nebūtina)

na,o kaip su tom mielem? gi anksciau skaiciau,kad rauginti produktai(agurkai,kopustai) turi mieliu ,kurios mums nereikalingos

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 20:10)
Merginos, jums buvo negeru savijautu, grieztai ismetus negeriecius is savo raciono?
"Rome wasn’t built in a day", man gi reikia, kad per diena smile.gif

oi,dar ir kaip buvo-silpna,atminties ,,uzkritimai" konkretus,issiblaskymas,negebejimas susikaupti,bet kai paskaiciavau,kad gal tik iki 30-40 gr angliu suvartodavau doh.gif tai paskui vaisiu pridedavau ,bet nieko man po poros savaiciu,persitvarke,dabar vaisiu nevalgau,sportuoju 3 kart per savaite ir jokiu blogumu
pamazinau siandien baltyma,kaip Voresta,patarei,sausumo pojucio lyg ir ner siandien,bet alkis parejo biggrin.gif ryte kaip visad 11.30 pasikepiau ant kokoso aliejaus cukinojos+morku,vietoj 2 kiausu tik viena,dar pomidora su grietine ,na ir ka praejus 4 val.toks alkis uzejo,kad ejau gamintis pietus,nors siaip as valgau tik 2 kartus su kokiu 6-7 val pertrauka, tada jau,kad dejau- pasitroskinau kopusto ,morkos,gera sauksta ghee imeciau,2 kotletus,dar bryzeli rukytos sonines ir sauksteli kokoso aliejaus ant virsaus biggrin.gif vakarienes jau nebereikejo buvau soti nuo pat 15.30
man kolkas ,,bumbulai" nemazeja,nors jau -14 kg turiu,o noreciau pora dydziu,jau nuejau i parduotuve nusipirkti nauja,su tokia viltim ,sakau,duokit vietoj D C ir nifiguski,tas pats D tik apimtis 5 cm mazesne tongue.gif
ai,dar del raudonosios arbatos norejau paklausti,gal ji nera didelis blogis,juk raso,kad ji be kofeino,taninu mazai...
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 15, 19:52)
O kaip taip sugebėti užkietinti vidurius? Gal riebalų vis dėl to per mažai? Vakar paragavau "neperšaunamos" kavos. Tai jaučiu sprinto rekordą sumušiau iki wc bėgdama. Taip pramušo.  tongue.gif

Man irgi taip buvo, ir visai mano šeimai po kurio laiko ant paleo. Nors riebalų kiekio sumažinimu manęs neapkaltintum. Susitvarkė savaime po kurio laiko visiems. Taip kad nesusistresuokit tos, kurioms kietėja cool.gif Mums taip buvo maždaug po mėnesio paleo.

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 19:53)
Va sedi panoseje toks vienas pilietis ir didziuojasi, kad pagaliau arbata pasidre ir cukraus nei kruopos neisidejo, kuomet visada dedavosi 4 saukstelius.

Vis pradžia žmogui mąstymo keitime, o Napoleonas gal irgi savo eilės sulauks.

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 20:10)
Merginos, jums buvo negeru savijautu, grieztai ismetus negeriecius is savo raciono?
"Rome wasn’t built in a day", man gi reikia, kad per diena smile.gif

Buvo buvo, irgi praeis. Galvok globaliau - taigi neilgai čia, praeis. Ir lomkės, ir gripas, viskas praeis. O jei nesusilaikysi, tai grįši į tą būseną, kurioje buvai prieš pradėdama paleo. nesinori, ane? Aš kai apie tai pagalvoju, iškart išlaksto visi durni norai ko nors biggrin.gif
Ir dar, buvo čia išsakyta mintis, kad nelabai sąmonė, kad pokyčiai po kelių dienų pasimato. Aš vis dar laikau stebuklu ir pačiai sunku patikėti, kad pradėjo tvarkytis organizmas būtent po kelių dienų. Vis pati einu paskaityti, ką rašiau, kai pagalvoju, kad gal čia man niekas nevyksta, ar kas nors per lėtai. Ir apsiraminu - tai, kas dingo po kelių dienų, pvz., sąnarių skausmai, žmones kankina metų metais, o man praėjo po trijų paleo dienų blink.gif Arba limfmazgiai padidėję, kurie praėjo po savaitės, o kankino mane jau keletą metų blink.gif Kitos problemos labiau rezistencinės, ir niekaip nesiduoda taisymuisi, va jau ketvirtas mėnuo, bet bus matyt, ar dar yra man stebuklų rezerve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 15, 15:45)
Mano ataskaita po dviejų savaičių Paleo. Svoris nenukrito nei kiek. Užkietėjo viduriai. Energijos nepadaugėjo. Pikta man, negaliu..  mad.gif Galvoju, ar toliau kankintis..  unsure.gif

Man irgi taip buvo, tai sviesto pora saukstu uzkapodavau - begdavau y wc biggrin.gif Dabar turiu Lepicol nusipirkus, kaip ir nieko dalykas, nors man bedu ir neber, nebent riebalo numazinu smarkiai arba jis ateina is lasiniu. Kokosu aliejus, taukai, sviestas - nekietina man, o va lasinys tas pats kas nieko schmoll.gif Cia kiekvienai skirtingai, nepadek, bandyk rasytis kasdien ka valgai, cia parasyk, gal kas ras ka pataisyt, kad padetu 4u.gif

Labas rytas visoms 4u.gif Gerai cia apie pyragus kalbos uzderejo, tikrai Nidulei lomkes biggrin.gif Man lygiai tas pats buvo pirma karta, kai pradejau geguzes men. paleo, bet greit fantazija atsoko. Dabar ko noriu, tai surio blink.gif Seiles net teka pagalvojus, bet specialiai kolkas neperku biggrin.gif

Man akne prasivale per menesy, dabar randeliai nyksta. Man labai padejo ersketroziu aliejus - visi iskart eme girt oda. Drauge sake dar kaktusu seklu aliejus labai geras, bet brangus velnias 20 ml - £35, tai kolkas susilaikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 21:44)
Ji  trumpai apkepa abi puses ant keptuves, tada uzdeda dangti ir troskina. Kai apkepineja, deda I keptuve svogunu, pjaustytu pusziedziais. Apkepdavo tai ant alyvuogiu aliejaus, bet nuo vakar jau itaisiau jai kokoso alieju:)

ipildama vandens?
Atsakyti
sveikos....i kotletu tema pasisakysiu ir as....

as sumaliau mesa, pritarkavau morku, cukinijos, svoguna ir sumaisiau viska. idejau pora sausktu savo pasigamintu kokosu miltu, drska, pipirai ir i keptuve. ipiliau tik vandens ir troskinau. nerealiai skanus gavosi ir sultingi isties, visiskai nesausi. net salti skanus buvo....
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 07:08)
Man irgi taip buvo, ir visai mano šeimai po kurio laiko ant paleo. Nors riebalų kiekio sumažinimu manęs neapkaltintum.

Rimtai? Tai gal man kitaip nes aš po Diukano dietos čia atėjau, tai atrodė kad viskas kas paleo veikia laisvinančiai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuo butu galima pakeisti grietinėle ?reikia padažui ax.gif
Atsakyti