QUOTE(" voresta " @ 2013 09 14, 17:04)
kopūstai puikiausiai rūgsta ir be cukraus . Be to, nededant cukraus, dar geriau laikosi.
10 kilogramų kopūstų, 200 gramų druskos, 1 kilogramas morkų, 200 gramų cukraus (nebūtina)
na,o kaip su tom mielem? gi anksciau skaiciau,kad rauginti produktai(agurkai,kopustai) turi mieliu ,kurios mums nereikalingos
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 20:10)
Merginos, jums buvo negeru savijautu, grieztai ismetus negeriecius is savo raciono?
"Rome wasnt built in a day", man gi reikia, kad per diena
oi,dar ir kaip buvo-silpna,atminties ,,uzkritimai" konkretus,issiblaskymas,negebejimas susikaupti,bet kai paskaiciavau,kad gal tik iki 30-40 gr angliu suvartodavau
tai paskui vaisiu pridedavau ,bet nieko man po poros savaiciu,persitvarke,dabar vaisiu nevalgau,sportuoju 3 kart per savaite ir jokiu blogumu
pamazinau siandien baltyma,kaip Voresta,patarei,sausumo pojucio lyg ir ner siandien,bet alkis parejo
ryte kaip visad 11.30 pasikepiau ant kokoso aliejaus cukinojos+morku,vietoj 2 kiausu tik viena,dar pomidora su grietine ,na ir ka praejus 4 val.toks alkis uzejo,kad ejau gamintis pietus,nors siaip as valgau tik 2 kartus su kokiu 6-7 val pertrauka, tada jau,kad dejau- pasitroskinau kopusto ,morkos,gera sauksta ghee imeciau,2 kotletus,dar bryzeli rukytos sonines ir sauksteli kokoso aliejaus ant virsaus
vakarienes jau nebereikejo buvau soti nuo pat 15.30
man kolkas ,,bumbulai" nemazeja,nors jau -14 kg turiu,o noreciau pora dydziu,jau nuejau i parduotuve nusipirkti nauja,su tokia viltim ,sakau,duokit vietoj D C ir nifiguski,tas pats D tik apimtis 5 cm mazesne
ai,dar del raudonosios arbatos norejau paklausti,gal ji nera didelis blogis,juk raso,kad ji be kofeino,taninu mazai...