QUOTE(Nidulia @ 2013 09 14, 16:54)
o koel kepimui priskirtas alyvuogiu alijus, kaip leistinas ir tinkamas?
Siandien pietavome pas anyta. Ji daro labai skanius kotletus is sumaltos kalakuto krutineles. I farsa itarkuoja nemazai morku. Nerealiai sultingi ir skanus kotletai. Gal kam patiks si ideja.
noresim , kur kepe?
man kotletai buna nesultini. kame palaptis?
snd garinau su mokrom irgi . nu..... kaip ligoinines maistas. man buvo neskanu, preska(nors ir su druska ir pipirais)
Papildyta:snd ir man buvo issukis- sveciuose buvau, kur buvo laaaaaaaaaabai daug uzkandziu, man netinkamu savaime aisku... + tik atejus, mane idarbino - kept kai ka.. kvapas, orkaitei dar kazkas kepa..zodziu.. biski pikta buvau( nes kitos nieko nedare) + kalnai vaisiu....
nu zodziu...
Papildyta:QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 16:09)
4 kg pagal svarstykles, bet vizualiai, tai atrodo, kad daugiau, Matyt nuejo uzsilaike organizme skysciai ir dar 4 kg = geras vaizdzelis:)
Nu, bet su tais (*)(*), tai nieko nesuprantu
Panos gi rase, kad pas jas nesukudo, net paaugo. Tai kaip cia yr?
Tasa, kiek tu te sveri, kad burbulai sukudo?
na as ir pries tai negalejau pasigirt burbulais
o db is viso...
db sveriu 51. ( gal kokiu 500g ir priaugau, na gerai gerai - lipu ant svarstykliu tik gerai uzvalgius
)
o kazkada stabiliai sveriau 58. paskui numeciau 3 ir galutinai su Paleo -4. kaip ir sakai - atrodo dar daugiau, nes dirzo skylute sumazejo 3 dydziais... pirkau pavasari nauja dirza ir pergyvenau kad trumpas = ant paskutines skylutes segiau. klubu apimtis sumazejo 10cm....
blyn, snd pamirsau sultinio isgert