Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 15, 15:45)
Mano ataskaita po dviejų savaičių Paleo. Svoris nenukrito nei kiek. Užkietėjo viduriai. Energijos nepadaugėjo. Pikta man, negaliu..  mad.gif Galvoju, ar toliau kankintis..  unsure.gif

O kaip taip sugebėti užkietinti vidurius? Gal riebalų vis dėl to per mažai? Vakar paragavau "neperšaunamos" kavos. Tai jaučiu sprinto rekordą sumušiau iki wc bėgdama. Taip pramušo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 15, 19:29)
Nidulia, man kazko irgi norisi saldziai, o ypac vaisiu, va ir dabar namines kriauses bado akis doh.gif  doh.gif i

valgiau balandeliu be ryziu, tai pyrst pyrst doh.gif

nzn nzn, emocijos dvejopos, norisi pasiduoti pagundoms, bet tuo paciu norisi isgryninti mityba g.gif

Kad gi tu ir taip truputi vaisiu valgai, juk skaitau ka rasai smile.gif As tai 2 savaites jokio cukraus, nei vieno vaisiaus.
Nuo kopusto ir man buna pyrst, tik jis bekvapis.
Va sedi panoseje toks vienas pilietis ir didziuojasi, kad pagaliau arbata pasidre ir cukraus nei kruopos neisidejo, kuomet visada dedavosi 4 saukstelius. O "Napaleonas" prie becukres atbatos, tai jau tipo nesiskaito, sakau? Pasimete zmogelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 19:53)
Kad gi tu ir taip truputi vaisiu valgai, juk skaitau ka rasai smile.gif As tai 2 savaites jokio cukraus, nei vieno vaisiaus.
Nuo kopusto ir man buna pyrst, tik jis bekvapis.
Va sedi panoseje toks vienas pilietis ir didziuojasi, kad pagaliau arbata pasidre ir cukraus nei kruopos neisidejo, kuomet visada dedavosi 4 saukstelius. O "Napaleonas" prie becukres atbatos, tai jau tipo nesiskaito, sakau? Pasimete zmogelis  lotuliukas.gif

valgau nedaug, bet galeciau kad ir kilgorama sukramsnoti,

ooo, napaleono pyragas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 19:48)
Daug simptomu parasimpatiko atititnka ir vyzdys visada maziukas.
o kur dingo Unimed?
Nieko nesuknisot, per jega niekas cia man nekiso, pati cia atejau smile.gif

Unimed pakeite pavadinima i Zintis
Atsakyti
Man tiksliai - angliu gripas. Siandien visai be jegu, kazkoks rukas akyse, kojos vatines.O dar salia krepsinio fanas rekia, pagatava uzmusti blink.gif Ar tai reiskia, kad man reiketu padidinti riebala? Straipsnyje taip ir raso, kad taip buna, perejus ant mazai angliu, ismetus greituoius anglis. Raso, kad kelias savaites gali buti ne kokia savijauta. Bet jau kai persilausiu, tai viskas bus gerai, tikiuosi.
Merginos, jums buvo negeru savijautu, grieztai ismetus negeriecius is savo raciono?
"Rome wasn’t built in a day", man gi reikia, kad per diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 rugsėjo 2013 - 19:11
Rytorasa, įdomu ar tu vartoji pieną ir pieno produktus? Jei pabandytum be jų, gal kas pasikeistų?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 15, 08:45)
kaip darai? tarkuoji ar mali? su sviestuku kepini?

isverdu susmulkintas galvas nedideliam kieki vandens, su biski druskos, tada "sutraiskau" su bulviu koses mustuve. nu tokia su skylutelis. vandeni tik nupilu. o po to jau kas kokio riebalo nori uzsideda. as dar kanapiu seklu uzsibarstau.

QUOTE(nomore @ 2013 09 15, 10:38)
Nagrinėju mėsos sūdymo receptus. Nagai niežti pabandyti, nervina pirkinėti visokias nesąmones.

as jau pasidariau pagal *vorestos* recepta. kita jautienos gabala grilinsiu. laukiu kol anglys pabaltuos.

sveikos 4u.gif
Atsakyti
paleolistes tos kurios turi, turejo akne,

po keliu menesiu jums isnyko akne? man lyg maziukas maziukas pagerejimas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 15, 20:38)
paleolistes tos kurios turi, turejo akne,

po keliu menesiu jums isnyko akne? man lyg maziukas maziukas pagerejimas yra g.gif

Man prireike poros menesiu, paskui ir randeliai sumazejo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 14, 16:54)
o koel kepimui priskirtas alyvuogiu alijus, kaip leistinas ir tinkamas?
Siandien pietavome pas anyta. Ji daro labai skanius kotletus is sumaltos kalakuto krutineles. I farsa itarkuoja nemazai morku. Nerealiai sultingi ir skanus kotletai. Gal kam patiks si ideja.

noresim , kur kepe?
man kotletai buna nesultini. kame palaptis?
snd garinau su mokrom irgi . nu..... kaip ligoinines maistas. man buvo neskanu, preska(nors ir su druska ir pipirais)
Papildyta:
snd ir man buvo issukis- sveciuose buvau, kur buvo laaaaaaaaaabai daug uzkandziu, man netinkamu savaime aisku... + tik atejus, mane idarbino - kept kai ka.. kvapas, orkaitei dar kazkas kepa..zodziu.. biski pikta buvau( nes kitos nieko nedare) + kalnai vaisiu....
nu zodziu...
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 16:09)
4 kg pagal svarstykles, bet vizualiai, tai atrodo, kad daugiau, Matyt nuejo uzsilaike organizme skysciai ir dar 4 kg = geras vaizdzelis:)
Nu, bet su tais (*)(*), tai nieko nesuprantu  blink.gif  Panos gi rase, kad pas jas nesukudo, net paaugo. Tai kaip cia yr?
Tasa, kiek tu te sveri, kad burbulai sukudo?

na as ir pries tai negalejau pasigirt burbulais smile.gif
o db is viso...
db sveriu 51. ( gal kokiu 500g ir priaugau, na gerai gerai - lipu ant svarstykliu tik gerai uzvalgius biggrin.gif)
o kazkada stabiliai sveriau 58. paskui numeciau 3 ir galutinai su Paleo -4. kaip ir sakai - atrodo dar daugiau, nes dirzo skylute sumazejo 3 dydziais... pirkau pavasari nauja dirza ir pergyvenau kad trumpas = ant paskutines skylutes segiau. klubu apimtis sumazejo 10cm....

blyn, snd pamirsau sultinio isgert unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 15, 17:57)
valgau nedaug, bet galeciau kad ir kilgorama sukramsnoti,

ooo, napaleono pyragas doh.gif

ikalk Lepicol sauksta pries valgi ir netilps kilogramas mirksiukas.gif

zinokit nezinau, kas tas Napaleonas yr... pyragas ta prasme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 15, 22:17)
ikalk Lepicol sauksta pries valgi ir netilps kilogramas  mirksiukas.gif

zinokit nezinau, kas tas Napaleonas yr... pyragas ta prasme  rolleyes.gif

turiu panasaus reikalo kaip lepicol, tik is iherbo parsisiunciau, tokiu skaidulu smirdanciu anyziais ar panasiai, padeda nuo viduriu uzkietejimo, po to graziai, tvarkingai rolleyes.gif

turiu spanguoliu, jos turi mazai cukraus, tad reikia ju isideti i rytini spinatu, obuolio, kokoso riebalo kokteili g.gif
Atsakyti