Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 14, 15:20)

tai gal jau svorio bent kiek susigrąžinai?

dar ne, bet jau nustojo krist. ir tai gerai.
dariausia kraujo tyruma tai tik hemoglobinas 118, ir Eozinofilai abs 0.09(norma 1,50-5.00) tik nzn ka tai reiskia, gyd nepakomentavo.
Glucose normoj 5.

ir meslungis labai traukia, kas ryta-nakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 09 14, 23:27)
Labas vakaras,
Uzsukau nes labai greit pradejo svoris augti ir man paciai negera nuo to.Niekada nesilaikiau dietos jokios,absoliuciai net valgydavau ka noriu ir dazniausiai tik vakarais kildavo apetitas.Tad nelabai zinau apie dietas  blush2.gif baisoka blush2.gif Kiek suprantu pagal sia dieta galima valgyti viska  g.gif tik negalima bulviu g.gif kaip suprantu visai reikai ju atsisakyti? o kaip sakykim su saldumynais,na sakykim ledais ir t.t. Aciu uz visus jusu atsakymus 4u.gif

Labukas,

Senbuvėms jau kantrybė nelaiko vis iš naujo aiškint, ir tai ne priekaištas;). Ši mityba padės susitvarkyti su nepageidaujamu svoriu, tik reikia iš raciono išmesti kelis visiškai nenaudingus sveikatai produktus: grūdus, cukrų, ankštinius. Jeigu nori greičiau išjudinti riebaliuko tirpimą bent pirmą mėnesį atsisakyk ir vaisų, paskui galėsi jais saikingai pasimėgauti. Ir dar labai svarbu su kiekvienu valgymu gauti būtinas maistines medžiagas: baltymas(mėsa, kiaušiniai, varškė), riebalas(kokosų aliejus, lašiniai, alyvuogių aliejus, avokadas ir t.t.) ir angliavandeniai(visos įmanomos daržovės išskyrus bulves).

Sėkmės!

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 14, 23:18)

Būtinai lėksiu. Vienam buvau, labai patiko;)
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 15, 08:41)
Saldi bulve leidziama, bet metancioms svory ja reiktu pamirst, kol nereikalingi kilogramai nukris, arba valgyt retai. Jos turi daugiau angliavandeniu mirksiukas.gif O siaip valgyt daug ko negalima - cukraus, miltu, krakmolo, grudu ir t.t. Taip kad geriau pasianalizuok pirmiau, kad pagundoms ledams dingtu 4u.gif Metant svory tokius dalykus reikia pamirst smile.gif Jie - tuscios kalorijos, nieko gero kunui neduoda, tik lasiniai kaupias 4u.gif Cia ne dieta - cia mityba visam gyvenimui 4u.gif Kitaip kilai su kaupu ataugs smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Dekui uz atsakymus ir labai tiksliai pasakyta,kad reikia issianalizuoti viska o paskui spresti,kad viskas nenueitu tik perniek.Butent mityba visam gyvenimui ir reikia todel viska gerai issiaiskinti 4u.gif
Labai dekoju uz informacija ir patarimus bei pastebejimus " voresta ".Aciu nuosirdziai.
Suprantu,kad jums senbuvems jau mano klausimai atrodo kvailoki blush2.gif atsibosta atsakineti ta pati per ta pati.As kitoj temutej esu daugiau nei dveji metai,kai mergaites ateina ir klausineja atrodo tokiu paprastu dalyku,budavo piktoka-bet paskui prisiminsavau save kaip is pradziu viskas buvo neaisku,painu ir baisu.Bet kuriuo atveju aciu uz sugaista laika ir sekmes jums.Zavu kad sugebejot pakeisti mityba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 09 14, 14:16)

as inikau daryt kalafiojoru kose. taip skanu, po 2-3 galvas kasdien. visi tik kemsa, ir man galvos nereikia sukti. kas sviestu, kas kokosu aliejumi gardina.

kaip darai? tarkuoji ar mali? su sviestuku kepini?
Atsakyti
Mano ataskaita po dviejų savaičių Paleo. Svoris nenukrito nei kiek. Užkietėjo viduriai. Energijos nepadaugėjo. Pikta man, negaliu.. mad.gif Galvoju, ar toliau kankintis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 14, 12:21)
Mergaites, o koks jusu ugis? As nenoreciau daug svorio numesti, nes man
(*)(*) irgi numeta riebaliuka. Bet, ko gero, jei nera antsvorio, tai gal ir nenumesiu daug svorio, taip? Juk organizmas turi suprasti, kad nereikia atsikratyti daug kg. Ar as klystu?

o kiek jau numetei?
is mano (*) liko tik spygutes...tuoj ir A bus per mazas sad.gif visi liemenukai per dideli, ta proga nuejau nusipirkau nauja maziausia rolleyes.gif
o ugis mano 170
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 15, 15:45)
Mano ataskaita po dviejų savaičių Paleo. Svoris nenukrito nei kiek. Užkietėjo viduriai. Energijos nepadaugėjo. Pikta man, negaliu..  mad.gif Galvoju, ar toliau kankintis..  unsure.gif

Su vidurių užkietiejimu daug kas susiduria šitoj mityboj ir deja sunku patarti ką daryti. Protingiausia būtų pasidaryti metabolizmo tyrimą, nes vistik kažkas organizme nesireguliuoja ir reikėtų parinkti atitinkamą baltymų/riebalų/angliavandenių santykį ir netgi jų rūšį(labiau raudona ar balta mėsa, sotieji, steroliniai kai kada ir polinesočiųjų daugiau reikia).
Atsakyti
Kaip papildyti amino rugsciu fonda, kad musu suvalgyti baltymai butu gerai suvirskinti ir maistas isisavintu? Grudu juk mes nevalgome, o daigintas grudas juk vistiek yra grudas.
Tai is ko susiformuoti amino rugsciu fonda? Voresta, help.
http://www.homosanit...sciu_fondas_LAF
Cia turetu atidziai persiskaityti atkinsono dietos gerbejos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 16:50)
Kaip papildyti amino rugsciu fonda, kad musu suvalgyti baltymai butu gerai suvirskinti ir maistas isisavintu? Grudu juk mes nevalgome, o daigintas grudas juk  vistiek yra grudas.

schmoll.gif niekuo negaliu padėti. Neišmanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 15, 15:47)
o kiek jau numetei?
is mano (*) liko tik spygutes...tuoj ir A bus per mazas sad.gif visi liemenukai per dideli, ta proga nuejau nusipirkau nauja maziausia  rolleyes.gif
o ugis mano 170

4 kg pagal svarstykles, bet vizualiai, tai atrodo, kad daugiau, Matyt nuejo uzsilaike organizme skysciai ir dar 4 kg = geras vaizdzelis:)
Nu, bet su tais (*)(*), tai nieko nesuprantu blink.gif Panos gi rase, kad pas jas nesukudo, net paaugo. Tai kaip cia yr?
Tasa, kiek tu te sveri, kad burbulai sukudo?
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 15, 16:56)
schmoll.gif  niekuo negaliu padėti. Neišmanau blush2.gif

Na, tai betvarke kazkokia. Kaip dabar zinoti, ar suvalgyti baltymai tvarkingai susidelioja?
Voresta, juk pradygusio grudo nevalgysim , ane? O zelmenu sultis?

AUKŠTO GLIKEMIJOS INDEKSO PRODUKTAI
MORKOS

Man tuoj nuo skaitymo susipyks smegenu pusrutuliai, tuoj as dvirati pradesiu isradineti doh.gif
Jau nieko nebesuprantu, net savo baltymu, riebalu proporcijose susipainiojau ir nebezinu, kiek ko man reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 rugsėjo 2013 - 16:16
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 15, 16:50)
Kaip papildyti amino rugsciu fonda, kad musu suvalgyti baltymai butu gerai suvirskinti ir maistas isisavintu? Grudu juk mes nevalgome, o daigintas grudas juk  vistiek yra grudas.

Vienas variantas sporto papildų parduotuvėje nusipirkti amino rūgščių kompleksą. Yra ir kapsulėmis ir milteliais. Iš asmeninės (ir ne tik savo) patirties galiu pasakyti kad tikrai padeda virškinti baltymą...
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 15, 17:15)
Vienas variantas sporto papildų parduotuvėje nusipirkti amino rūgščių kompleksą. Yra ir kapsulėmis ir milteliais. Iš asmeninės (ir ne tik savo) patirties galiu pasakyti kad tikrai padeda virškinti baltymą...

Tikiu. Bet nesuvirskinta baltyma virskina ir enzimai: bromelainas ir t.t. Kaip zinoti, kad savas organizmas nesusidoroja ir reikia pagalbos jam? Gal zinote, kokie simptomai, kuomet baltymas nevirskinamas gerai?
Bet tada reikia nestis rasteli, ant kurio bus surasytas stai sis komplektukas ir dar reikia pasiziureti, kad proporcijos butu islaikytos

Ką reikia daryti, kad išeiti iš šio užburto rato? Reikia organizmui duoti tokį maistą, kuriame jau būtų visos aminorūgštys.

Kiek ir kokių aminorūgščių optimaliai turi būti baltyme? 100 gramų baltymo turi būti:
Aminorūgštis Optimalus kiekis mg

Izoleicinas 4000
Leicinas 7000
Lizinas 5500
Metioninas -1-cisteinas 3500
Fenilalaninas + tirozinas 6000
Treoninas 4000
Triptofanas 1000
Valinas 5000
Viso: 36000

Zmones, ka as darau ne taip?? Man vakar ir siandien - "gliukozes lomkes". Tik apie pyraga su aguonomis tesvajoju. Vakar per plauka atsilaikiau nesuedusi to pyrago. Toks jausmas, kad suesciau visus gliukozes likucius namuose - pyraga su ag., chalva ir napaleona.Dvi savaites net minties nebuvo apie tas nesamones. Kas man cia pasidare? Gal turite minciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 rugsėjo 2013 - 16:29