Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 14, 09:53)
As kazkaip varske ir Dziuga valgau, man nuo ju nieko. Grietine, grietinele - tikrai ne mano produktai schmoll.gif Ghee naudoju retai, tik kepimui, kai kokoso prieskonis nedera schmoll.gif Tikiuos per ziema nupurtyt iki 67 kg ax.gif
Tu irgi susiemei, saunuole 4u.gif Baiges vasara, net lenkiskos melynes parduotuvej nebetraukia biggrin.gif Kaip tau su bananais ir obuoliais? biggrin.gif

Na... kaip čia pasakius. Valdausi. Su bananais nieko - tiesiog neperki. O obuolių namie yra gera krūvelė. Tai vakar du suvalgiau, šį ryt vieną. Tikrai reikia valios pastangų nekramtyti jų daugiau. Susivaldymui labiausiai padeda idėja - neužkandžiauk tarp valgių. Na ir kai pažiūri, kad vien atsisakius vaisių ir pieno taip lengvai krenta kg.... ax.gif Šiaip dar palengvinau sau užduotį - taip maitintis ne 30 dienų, bet kol numesiu kiek reikia. Tai kažkaip ramiau priimti. tongue.gif
Klausyk, o tau 67 tikrai ne per mažai.... ax.gif Atsiprašau, kad kamantinėju, bet mes esam panašaus ūgio.

Papildyta:
Dieną pradėjau kava su kokoso pienu ir šaukšteliu kokoso aliejaus. Skanumėlis ilgą laiką naragautas. rolleyes.gif Ir vienas nuodėmingasisi obuolys. Šiaip smagu kad savaitgalį nereikia valgyti maisto ''už ateitį''. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 14, 10:57)

Bet vytintoj mesoj nesijaucia tas mesos zalumas kaip cia pasakius smile.gif Marinuota siek tiek pakaitinus irgi. Man kazkaip esme, kaip atrodo mesa. Kad ir vakar ta antiena - suprantu, kad kulsis tai yra raudona mesa, nu bet taip neapetitnai man ji atrode, nors ir skanu buvo biggrin.gif Matyt dar smegeninej pertvarkos vyksta, nors mesa jau valgau apie 4 men. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 14, 10:30)
Dieną pradėjau kava su kokoso pienu ir šaukšteliu kokoso aliejaus. Skanumėlis ilgą laiką naragautas.  rolleyes.gif Ir vienas nuodėmingasisi obuolys. Šiaip smagu kad savaitgalį nereikia valgyti maisto ''už ateitį''.  thumbup.gif

Sveiki, jei nepaslaptis kur jus kokoso piena perkate, jei aisku LT esat? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 14, 11:30)

Pas mane ant pilvo viskas nuseda, tai net su 67 kg dar siokias tokias meiles rankenas turiu, anksciau sverdavau 58-62 kg, bet iki tiek nemesiu, ne 18 juk, kunas pasikeites smile.gif Ir dabar kiek nukrito, tai pilvas atrodo plokstesnis is sono ziurint, bet tiesiai tai ne ka pasikeite schmoll.gif Patinka tai, kad krutine tokia pati lieka kolkas thumbup.gif Nuo cia svorio mest nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 14, 11:30)
Klausyk, o tau 67 tikrai ne per mažai.... ax.gif Atsiprašau, kad kamantinėju, bet mes esam panašaus ūgio. [

Mergaites, o koks jusu ugis? As nenoreciau daug svorio numesti, nes man
(*)(*) irgi numeta riebaliuka. Bet, ko gero, jei nera antsvorio, tai gal ir nenumesiu daug svorio, taip? Juk organizmas turi suprasti, kad nereikia atsikratyti daug kg. Ar as klystu?
Turiu tris klausimus:
1. Kurios valgote patroskintus kopustus. Ar jums po ju nepucia pilvuku ir nebuna raugejimo, pirsciojimo?
2.Del raugintu kopustu. Kol neturiu savo, noreciau pirkti, bet parduotuveje neradau nei vienu, kad sudetyje nebutu cukraus. Turguje pas ukininkus, ko gero, taip pat bus su cukrumi?
3 Pagal vorestos, mesos fermentavimo recepta, dedama cukraus. Tai cia kaip? Gal tam tikrais atvejais tas cukrus nekenkia? Nors nelogiska blink.gif
Pagal mano simptomus, privalau laikytis paleo whole ir dar ismesti kiausinius, pomidorus, baklazanus, riesutus. Man jau neuztenka fantazijos, ka valgyti. Kaip butu faina, kad valgyti noretusi tik viena karta paroje, tada nebutu sunku sumastyti sau teisinga ir ivairesni meniu:)
Atsakyti
sveikutes.....

pasidare MB metabolizmo tyrima, dabar issiuntem duomenis, lauksim rezultatu....laukiam rekomendaciju kaip suvaldyti savo problemas

Nidulia, del kopustu negaliu atsakyti. mano teveliai irgi des kopustus, bet deda cukraus, tai prasiau kad nedetu, sake tada bus neskanu doh.gif vaziuosim padeti juos deti ir supjaustytu kopustu prisidesim atskirai kad raugintusi be cukraus....tik idomu, ar jie taip pat isrugs be cukraus....gal visgi reikalingas tas cukrus....

o man iskilo klausimas, kaip yra su krienais. mes juos labai megstam, ir norime pasidaryti, darom su grietine, aisku jie stovi ir ne savaite 2. voresta, ar galima tuos krienus valgyti aplamai, ar nelabai tinka jie.

mano mergina apsirgo, tai garinam arbatmedziu aliejumi, nu lyg gereja, bet pradejo kitas ciaudeti, tai jis nesileidzia garinamas...nezinau kaip cia dar gelbeti ji doh.gif o tik pirma savaite darzelyje, siaubas.....
Atsakyti
Vakar kokoso piena ziurejau..tai privaryta orvisokiu buvo.. sh...

O is tikro kokoso isgert piena ir ji grauzt ar negerai? Jie ne tokie ir brangus g.gif
Atsakyti
Neziurek y tai, ko negalima. Susidaryk GALIMU PRODUKTU SARASA ir tada fantazija nes, ka gamint 4u.gif
Na rauginti kopustai, fermentuota mesa - tai juk ne kasdien sauksteliais kraunamas cukrus y kava ar torto gabalas. O be to siu produktu kasdien irgi nevalgai 4u.gif Mano pirkta vytinta mesa buvo su fruktoze, tai cia blogiau manau nei cukrus biggrin.gif
Mano ugis 1,8m ax.gif Krutine dabar 34C, visada turedavau 34B, mest nenoriu nuo cia nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sen seneliai su dede, sese atwaro pas vaikucius..sau silke pasidariau ir mesyte kepsiu...tikiuos negriesyt..visa diena gaminu doh.gif ir stikliuka jei pristos gert, sakau mineraliniu uzgersiu, vis be cukraus smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 14, 13:59)
Vakar kokoso piena ziurejau..tai privaryta orvisokiu buvo.. sh...

O is tikro kokoso isgert piena ir ji grauzt ar negerai? Jie ne tokie ir brangus g.gif

Kokoso drozles uzpilk siltoku vandeniu, isblak gerai su blenderiu, perkosk, atsaldyk - va tau ir naminis kokoso pienelis 4u.gif O kam tu jy naudoji?Siaip geri, ar y kava? g.gif
Atsakyti
Akutee su gimtadieniu tavo maziukus 4u.gif

Siandien pusryciams issiviriau pomidoru sriubos, svogunus pakepinau kokose, gaila tik, kad baziliko neturejau .Sunus keistai pasiziurejo i mane pusryciams sriuba valgancia, bet susilaike nuo komentaru .
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 09 14, 11:43)
Sveiki, jei nepaslaptis kur jus kokoso piena perkate, jei aisku LT esat? smile.gif  4u.gif

Aš irgi gaminuosi pati. Čia merginos išmokė, o ir Egliukasz ką tik aprašė. Pakeliui kokoso drožlių pilu 1-2 puodelius karšto virinto bandens, kiek palaikau, tada blenderiu gerai sutrinu ir per marlę išspaudžiu. Geras pienas gaunasi. Greitai pasigamina ir be jokių papildų yra, ir daug pigesnis nei pirktas. Anksčiau tas nuspaustas drožles dar išdžiovindavau ir kokoso miltus iš jų dariau. Dabar nebežaidžiu, nes nebekepu.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 14, 11:52)
Patinka tai, kad krutine tokia pati lieka kolkas thumbup.gif Nuo cia svorio mest nenoriu biggrin.gif

Kai svėriau 68(gel net mažiau kiek) tai man didžiausia problema po šoninių rankenų ir buvo ištuštėjusi, nutysusi ir visiškai be moteriško orumo likusi krūtinė. Dabar nešioju 38DD(85E), kiek per dideli, bet kol laiko naujų nepirksiu.
Bet kiek skaičiau whole30 forume, ten daug kam figūra taisosi į moteriškumo pusę - dažnai apvalesni darosi klubai ir krūtinė, o liemuo lieknėja. Tai gal ir mudvi atitaikiusios maistą tapsim "smėlio laikrodžiais" thumbup.gif
Mano ūgis 183-184
Atsakyti