QUOTE(bituteba @ 2013 09 13, 15:33)
jau seniau kilo toks klausimas, o po sito posto, tai jau tikrai paklausiu
kodel ? kas vyksta , kad iseina vanduo, druskos ? ir tada is to seka kt klausimas: ar neridarys ko nors negero dieta su labai apribotais angliavandeniais ? klausiu, kadangi man irgi skaudejo galva. dar rasiau cia, kad virs antakiu skauda. dabar galvos nebeskauda, bet vaikstau apdujus. nealkana,
bet tiesiog kazkoks keistas jausmas, kuris tikrai yra nuo angliavandeniu stygiaus. Tai va ir galvoju, gal organizmui nera gerai ? nes rasot, kad gali buti sutrikus elektrolitu pusiausvyra: tai jei gerai maitinuosi, tai kodel ji gali sutrikti ?
nes vis geriu vytauta, nes jausmas, kad drusku truksta, silpna kazkaip.
valgau daug riebalo, svieziu darzoviu ir baltymu truputi. agngliavandeniu ensu 100 % atsisakiusi, tik gerokai sumazinusi
nepergyvenk, o pasitikrink
straipsnyje
minimu būdu- su kraujospūdžio matuokliu.
Kasdien valgot angliavandenius ir jokio stygiaus pas jus nėr. Pagalvokit, kaip žmonės išbadauja po 10-20 dienų, gerdami tik vandenį. Ar pas juos atsiranda carb'sų stygius?
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 15:35)
druską kasdien valgau. Vartoju Himalajų....
Kažkodėl man atrodo, kad skysčiai pas mane užsilaiko. Kol nebuvau Paleo, ir dažniau eidavau, ir šlapimo kiekis lyg didesnis būdavo. Aišku, nematavau, gal man tik taip atrodo...
Jei žmogus su antsvoriu ir yra anaboliniam disbalanse, tai to disbalanso simptomas yra dažnas lakstymas tualetan. Normalu yra vaikščiot 3-4 kart, o ne 6-8.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 13, 15:41)
Aš kasdien išgeriu po 1,5 - 2 ltr vandens, pyšioju bespalviai, skaidriai
gerti reikia tik tada, kai nori. Negali būti jokio gėrimo dėl to, kad reikia.
Apie
šlapimą