Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 14:16)
riebalai riebalai išjudina, maniškiui pradžioj, kai labai daug riebalo varė, nė susiformuoti  nesuspėdavo  blush2.gif košė ėjo

Mmmm, kaifas. lotuliukas.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 14:24)
taip, bet jeigu kavos nebegeriam, tai tik riebalas lieka...  biggrin.gif

Dar yra cikorijos, gilių kava, arbata. Arba jo, tik riebalas. T.y. - riebalų sultys. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 09:42)
Man kasdien nestipriai skauda galva. ...  g.gif
gali but sutrikus elektrolitu pusiausvyra, nes atsisakius angliavandeniu iseina daug vandens is organizmo, o kartu ir druskos. eletrolitu buna vaistinese pirkt miltuku forma (nzn kaip vadinas, niekada nepirkau) ar siaip drukytes palaizyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 13, 13:46)
gali but sutrikus elektrolitu pusiausvyra, nes atsisakius angliavandeniu iseina daug vandens is organizmo, o kartu ir druskos.[U][/U] eletrolitu buna vaistinese pirkt miltuku forma (nzn kaip vadinas, niekada nepirkau) ar siaip drukytes palaizyk  rolleyes.gif

jau seniau kilo toks klausimas, o po sito posto, tai jau tikrai paklausiu blush2.gif
kodel ? kas vyksta , kad iseina vanduo, druskos ? ir tada is to seka kt klausimas: ar neridarys ko nors negero dieta su labai apribotais angliavandeniais ? klausiu, kadangi man irgi skaudejo galva. dar rasiau cia, kad virs antakiu skauda. dabar galvos nebeskauda, bet vaikstau apdujus. nealkana, bet tiesiog kazkoks keistas jausmas, kuris tikrai yra nuo angliavandeniu stygiaus. Tai va ir galvoju, gal organizmui nera gerai ? nes rasot, kad gali buti sutrikus elektrolitu pusiausvyra: tai jei gerai maitinuosi, tai kodel ji gali sutrikti ?
nes vis geriu vytauta, nes jausmas, kad drusku truksta, silpna kazkaip.
valgau daug riebalo, svieziu darzoviu ir baltymu truputi. agngliavandeniu ensu 100 % atsisakiusi, tik gerokai sumazinusi
Atsakyti
Panasu, kad ir man angliu gripas, nes atsikeliu pamaudziancia galva, kartais I vakara nestipriai paskauda. Gal dar kaltas rezimas, nes as velai guluosi, daug skaitau, o pries miega skaityti kompe - labai nesveika.
Pasirodo, laikytis whole, labia lengva, bet siandien viska sugadinau, vel is naujo reikes skaiciuoti. Teko mieste pietauti. Salotose buvo skrebuciai ir saukstas jogurtinio padazo. Skrebucius nesunkiai isrankiojau, o padazo juk nenupusi nuo salotu. Tai va, paragavau pienisko produkto. Dadar sedziu ir pyrscioju, ko jau senokai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 13, 14:46)
gali but sutrikus elektrolitu pusiausvyra, nes atsisakius angliavandeniu iseina daug vandens is organizmo, o kartu ir druskos. eletrolitu buna vaistinese pirkt miltuku forma (nzn kaip vadinas, niekada nepirkau) ar siaip drukytes palaizyk  rolleyes.gif

druską kasdien valgau. Vartoju Himalajų....
Kažkodėl man atrodo, kad skysčiai pas mane užsilaiko. Kol nebuvau Paleo, ir dažniau eidavau, ir šlapimo kiekis lyg didesnis būdavo. Aišku, nematavau, gal man tik taip atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 15:35)
Kažkodėl man atrodo, kad skysčiai pas mane užsilaiko. Kol nebuvau Paleo, ir dažniau eidavau, ir šlapimo kiekis lyg didesnis būdavo. Aišku, nematavau, gal man tik taip atrodo...  rolleyes.gif

Aš kasdien išgeriu po 1,5 - 2 ltr vandens, pyšioju bespalviai, skaidriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 09 13, 15:33)
jau seniau kilo toks klausimas, o po sito posto, tai jau tikrai paklausiu  blush2.gif
kodel ? kas vyksta , kad iseina vanduo, druskos ? ir tada is to seka kt klausimas: ar neridarys ko nors negero dieta su labai apribotais angliavandeniais ? klausiu, kadangi man irgi skaudejo galva. dar rasiau cia, kad virs antakiu skauda. dabar galvos nebeskauda, bet vaikstau apdujus. nealkana, bet tiesiog kazkoks keistas jausmas, kuris tikrai yra nuo angliavandeniu stygiaus. Tai va ir galvoju, gal organizmui nera gerai ? nes rasot, kad gali buti sutrikus elektrolitu pusiausvyra: tai jei gerai maitinuosi,  tai kodel ji gali sutrikti ?
nes vis geriu vytauta, nes jausmas, kad drusku truksta, silpna kazkaip.
valgau daug riebalo, svieziu darzoviu ir baltymu truputi. agngliavandeniu ensu 100 % atsisakiusi, tik gerokai sumazinusi

nepergyvenk, o pasitikrink straipsnyje
minimu būdu- su kraujospūdžio matuokliu.
Kasdien valgot angliavandenius ir jokio stygiaus pas jus nėr. Pagalvokit, kaip žmonės išbadauja po 10-20 dienų, gerdami tik vandenį. Ar pas juos atsiranda carb'sų stygius?

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 15:35)
Kažkodėl man atrodo, kad skysčiai pas mane užsilaiko. Kol nebuvau Paleo, ir dažniau eidavau, ir šlapimo kiekis lyg didesnis būdavo. Aišku, nematavau, gal man tik taip atrodo...  rolleyes.gif

Jei žmogus su antsvoriu ir yra anaboliniam disbalanse, tai to disbalanso simptomas yra dažnas lakstymas tualetan. Normalu yra vaikščiot 3-4 kart, o ne 6-8.

Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 13, 15:41)
Aš kasdien išgeriu po 1,5 - 2 ltr vandens, pyšioju bespalviai, skaidriai g.gif

gerti reikia tik tada, kai nori. Negali būti jokio gėrimo dėl to, kad reikia.
Apie šlapimą
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 08:22)
Labas, anksti keliesi, ar pasveiko tavo mažiukai gimtadieniui ?

Anksti..nes uz Vln dirbu doh.gif
Nepasweiko, angina puila, raudona spuoguota gerklyte, temperatura..kitas kosti... Ryt swesum, nu kaip bus tep, tik seneliai bus irkrikstatewiai..
Atsakyti
[quote=" voresta ",2013 09 13, 15:13]
nepergyvenk, o pasitikrink straipsnyje
minimu būdu- su kraujospūdžio matuokliu.
Kasdien valgot angliavandenius ir jokio stygiaus pas jus nėr. Pagalvokit, kaip žmonės išbadauja po 10-20 dienų, gerdami tik vandenį. Ar pas juos atsiranda carb'sų stygius?
Papildyta:

ai, kaip tik tuo metu skaiciau ta "bloga" apei carb's flu ir pati sau mintimis atsakiau i klausima doh.gif juk organizmas angliu pats gali pasigaminti . blush2.gif cia jau mano problema ta priklausomybe, o paciam kunui juk gal ir gerai smile.gif
bet tada kt klaisumas: jei po kazkiek laiko as apsileisciau ir vel esciau batonus ir makaronus, tai aisku, vel bus kaip toliau. bet gal ir jo jo atsitiks ? na svoris dar ne taip baisu, svarbu, kad sveikatai nepakenktu ...

be to , pamirsau uzklausti apie vaistazoles: skaiciau kaip tik vakar HS apie zoles. esu ir seniau ji skaicius. todel nebeduodu aksdien vaikams zoleliu arbatos siaip sau.
bet pati pastoviai geriu melisa ir neuro 3, kad nesikankinciau su nemiga. doh.gif
kokias zolytes galima gerti kasdien, neitakojant organizmo ? kurios yra pacios neutraliausios ?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 09 13, 16:49)

kokias zolytes galima gerti kasdien, neitakojant organizmo ? kurios yra pacios neutraliausios ?

o atsakyk į klausimą: o kokia prasmė jas gerti?
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2013 09 13, 16:49)

bet tada kt klaisumas: jei po kazkiek laiko as apsileisciau ir vel esciau batonus ir makaronus, tai aisku, vel bus kaip toliau. bet gal ir jo jo atsitiks ?

matai, čia, pas mus ilgiau pabuvusi, kažin ar toliau norėsi kimšt tuos batonus ir makaronus , kurie nieko tavo organizmui neduoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 rugsėjo 2013 - 16:53
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 16:13)
Jei žmogus su antsvoriu ir yra anaboliniam disbalanse, tai to disbalanso simptomas yra dažnas lakstymas tualetan.  Normalu yra vaikščiot 3-4 kart, o ne 6-8.

supratau. Kuo daugiau skaitau, tuo labiau įsitikinu, kad pas mane anabolinis disbalansas. ir nepralaidžios membranos. O ką turėčiau daryti, kad jos taptų pralaidžiomis? Pasimečiau informacijos gausoje... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 rugsėjo 2013 - 17:26
Pagaliau išmušo antrasis valgymas. Dalinuosi -
user posted image

Ant coco aliejaus paskrudinta baby cukinija, kadaise orkaitėje kepti burokai, o dabar sutarkuoti ir užpilti coco aliejuje skrudintais svogūnais ir lengai pamarinuota skumbrė. thumbup.gif Burokai buvo ypatingai skanūs!
Galvoju nuo kitos savaitės jau įvesti kaitintą sviestą, atsibosti pradeda vien tik cocoso aliejų vartoti. Ką manot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 13 rugsėjo 2013 - 17:36