Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 12:14)
vaje, pasigoooglinau, ir lazdyno riešutus būtina mirkyti.
Būna, būna...

ačiū. O va nuorodos apie angliavandenių gripą neatidaro... g.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 09 13, 12:33)
ar minkstas Tavasis avokadas? smile.gif as ka tik grizau is parduotuves su 10 avokadu, Hass, nu nerealus jie man. Kiekviena ryta po viena avokada as valgau, su kiausiniais, sviestu, anksciau grietines uzmesdavau, pomidoru. Kazkas nerealaus ir oda nuo jo aksomine.

kai perku, dar kietas būna, palaikau keletą dienų, kol pačiupinėjus pirštu įsispaudžia, tada vartoju.
Beje, man irgi su WC reikalais sunkokai... g.gif
Atsakyti
As anksciau avokadu irgi nesuprasdavau. O kai pradejau paleo, tai nesuprantu, gal skonis pasikeite, nes dabar man labai skanu smile.gif be jokiu drusku ir dar kazko, as viena pasipjaustau prie kokio kiausinio ryte. Ir kaip jis be skonio, nu kad su skoniu -turi toki riesuto prieskoni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 13, 13:08)
As anksciau avokadu irgi nesuprasdavau. O kai pradejau paleo, tai nesuprantu, gal skonis pasikeite, nes dabar man labai skanu  smile.gif be jokiu drusku ir dar kazko, as viena pasipjaustau prie kokio kiausinio ryte. Ir kaip jis be skonio, nu kad su skoniu -turi toki riesuto prieskoni  rolleyes.gif

na, badysiu dar, gal pajausiu ir aš tą skonį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 13, 13:07)
nemaciau dart tokiu bigsmile.gif

aš irgi biggrin.gif nusipirkau du, palaikysiu pora dienų ir ragausiu. Bet jie žali.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 13:07)
ačiū. O va nuorodos apie angliavandenių gripą neatidaro...  g.gif

vėliau pamėgink, nes man jos dabar irgi neatidaro. Arba pasigoooglink carb flu paleo ir rasi . Galvos nežymus skausmas yra tarp tų simptomų, kuriuos laikinai patiria perėję prie mažiau angliavandenių.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 13:16)
vėliau pamėgink, nes man jos dabar irgi neatidaro. Arba pasigoooglink  carb flu paleo ir rasi . Galvos nežymus skausmas yra tarp tų simptomų, kuriuos laikinai patiria perėję prie mažiau angliavandenių.

ačiū. Bandysiu skaityti, nors man su anglų kalba sunkokai. Bet kaip nors... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 13:19)
ačiū. Bandysiu skaityti, nors man su anglų kalba sunkokai. Bet kaip nors...  smile.gif

pasinaudok http://translate.google.lt/ esmei suprasti to pilnai pakaks
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 13:29)
pasinaudok http://translate.google.lt/ esmei suprasti to pilnai pakaks

jau paskaitinėjau. Labai įdomu. Kitiems tikrai baisiau būna, man lengva forma.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 11:42)
Kaip jūs tuos avokadus valgot? Dedat į daržovių salotas? Man jie neskanūs- beskoniai...  schmoll.gif

Man kasdien nestipriai skauda galva. ...  g.gif

man pirmomis dienomis galva plyšte plyšo, dar kavos atsisakiau, tai vienu metu žiūrėjau į kompo ekraną ir nieko nemačiau, negalėjau galvoti ,atrodo, kad sapnuoju doh.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 12:00)
angliavandenių gripas?

ar gali taip greitai per pirmą nepilną savaitę praeiti? nes dabar jaučiuosi puikiai g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 12:07)
dažniausiai žalius pirkdavau, bandysiu tuos rauplėtus ... Bet pažiūrėjau, kad Maximoj jų kaina -apie 5lt vnt.....  doh.gif

čia didieji ir aš tokį buvau pasičiupusi rolleyes.gif man avokadai labai skanūs, turi riešutų ir tokį aliejaus skonį

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 13:07)
Beje, man irgi su WC reikalais sunkokai...  g.gif

dėl wc rimto reikalo man irgi sunku, padeda troškintas- keptas kopūstas, arba porą vnt vaisių iš ryto, jei galima.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 13, 14:05)
ar gali taip greitai per pirmą nepilną savaitę praeiti? nes dabar jaučiuosi puikiai g.gif

Jei gerai prisimenu, tai angli7 girpas dažniausiai reiškiasi pirmosiomis dešimt dienų. Tai galėjo praeiti jau. Kaip ir priklausomybė kofeinui, dažniausiai po kelių bekavinių dienų baigiasi švaria šviežia galva g.gif Galvoju taip.

WC reikalus dažnai sutvarko bulletproof, arba kaip juokais vadindavom čia ją "neperšaunama" kava. Tai kava su šaukšteliu kokoso alejaus ir šaukšteliu ghi(arba lydyto sviesto, arba tiesiog sviesu kas pieną valgo). Kiti ir cocoso pieno šliūkteli priedo.
p.s. pridėta: tiksliau pasakius čia gal tie riebalai wc labiau tvarko negu kava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 13 rugsėjo 2013 - 13:12
man pirmomis dienomis galva plyšte plyšo, dar kavos atsisakiau, tai vienu metu žiūrėjau į kompo ekraną ir nieko nemačiau, negalėjau galvoti ,atrodo, kad sapnuoju doh.gif

visiem skirtingai, o kad plyšte plyšo- tai greičiausia kavos abstinencija taip reiškėsi. Užtatai dabar tavo dantukai pamažu spalvą atgaus.
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 13, 14:11)

p.s. pridėta: tiksliau pasakius čia gal tie riebalai wc labiau tvarko negu kava.

riebalai riebalai išjudina, maniškiui pradžioj, kai labai daug riebalo varė, nė susiformuoti nesuspėdavo blush2.gif košė ėjo
Atsakyti
čia didieji ir aš tokį buvau pasičiupusi rolleyes.gif man avokadai labai skanūs, turi riešutų ir tokį aliejaus skonį
dėl wc rimto reikalo man irgi sunku, padeda troškintas- keptas kopūstas, arba porą vnt vaisių iš ryto, jei galima.

man, kaip jau rašiau vieną dieną stipriai skaudėjo, baisu buvo net galvą pajudinti, net su pykinimu buvo. Bet žinau, kad tai nuo kavos nutraukimo, nes jau ne kartą taip buvo.

Vaisių man kaip ir negalima, bet kartais porą obuolių suvalgau.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 13, 14:11)

WC reikalus dažnai sutvarko bulletproof, arba kaip juokais vadindavom čia ją "neperšaunama" kava. Tai kava su šaukšteliu kokoso alejaus ir šaukšteliu ghi(arba lydyto sviesto, arba tiesiog sviesu kas pieną valgo). Kiti ir cocoso pieno šliūkteli priedo.

taip, bet jeigu kavos nebegeriam, tai tik riebalas lieka... biggrin.gif
Atsakyti