Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Kaip jūs tuos avokadus valgot? Dedat į daržovių salotas? Man jie neskanūs- beskoniai... schmoll.gif

Man kasdien nestipriai skauda galva. ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 rugsėjo 2013 - 10:44
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 11:37)
jetus, kaip jūs taip sugebat, pusryčiauti automobilyje, pakeliui į darbą...  Koks gyvenimo tempas pas mus, net pavalgyti ramiai žmogus laiko neturi... rolleyes.gif Beje, pusryčiai be baltymo?  g.gif

Tik penktadieniais anksčiau drbas prasideda, tai ir lesu pakeliui. Šiaip rytais norrmaliai, prie stalo. Baltymo nedėjau - nieko pasiruošus nebuvau, o kiaušinių kol kas bandau atsisakyti. Vakare žuvimi atsiimsiu. Bet alkis be jo jau jaučiasi po biškį.
Atsakyti
mmmm gavau siuntinį iš SP, dabar mėgaujuos makadamijos riešutais(pirmąsyk valgau) ir mąstau- palikt bent kiek vyrui ar ne g.gif biggrin.gif Skanumėlis, ir mirkyt nebūtina, kaip kitus riešutus, nes juose mažai fito rūgšties.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 11:42)
Kaip jūs tuos avokadus valgot?
iki salotų pas mane jie nenueina, valgau kaip skanėstą -vieną patį.
Gal tau neskanus pasitaikė.
Man kasdien nestipriai skauda galva. ...  g.gif

angliavandenių gripas?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 12:42)
Kaip jūs tuos avokadus valgot? Dedat į daržovių salotas? Man jie neskanūs- beskoniai...  schmoll.gif

Gal neskanius pakliuvo nusipirkt. Man tai jie skanūs ir vieni, pasipjaustau, šiek tiek druskos, pipirų ir viskas. Arba sutrinu su česnaku.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 10:42)
Kaip jūs tuos avokadus valgot? Dedat į daržovių salotas? Man jie neskanūs- beskoniai...  schmoll.gif

o kokius valgai? gal zalius?
tie tai beskonio

as imaisau i salotas, arba su lasisa-agurku kubeliais, arba pomidorai, krevetes - avokado, citrinos sultis budavo -labai skanu!
anksiau galedavau ir viena suvalgyt, db biski atsibode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 13 rugsėjo 2013 - 11:06
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 12:00)
mmmm gavau siuntinį iš SP, dabar mėgaujuos makadamijos riešutais(pirmąsyk valgau) ir mąstau- palikt bent kiek vyrui ar ne g.gif  biggrin.gif  Skanumėlis, ir mirkyt nebūtina, kaip kitus riešutus, nes juose mažai fito rūgšties.

iki salotų pas mane jie nenueina, valgau kaip skanėstą -vieną patį.
Gal tau neskanus pasitaikė.

angliavandenių gripas?

Vaje, nooriu riešutų... doh.gif O lazdyno riešutus reikia mirkyti?

Tai, kad ne kartą esu pirkusi, nu man jis jokio skonio neturi... rolleyes.gif

OO, dar ir toks gripas būna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 13, 11:00)
mmmm gavau siuntinį iš SP, dabar mėgaujuos makadamijos riešutais(pirmąsyk valgau) ir mąstau- palikt bent kiek vyrui ar ne g.gif  biggrin.gif  Skanumėlis, ir mirkyt nebūtina, kaip kitus riešutus, nes juose mažai fito rūgšties.

as ir nesu ragavus smile.gif
idomu net
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 09 13, 10:38)
Ir iki avokadai dideli, tokių nemačiau dar, apvalūs kaip burbulai  smile.gif

nemaciau dart tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 13, 12:04)
o kokius valgai? gal zalius?
tie tai beskonio

dažniausiai žalius pirkdavau, bandysiu tuos rauplėtus ... Bet pažiūrėjau, kad Maximoj jų kaina -apie 5lt vnt..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 12:05)
Vaje, nooriu riešutų...  doh.gif O lazdyno riešutus reikia mirkyti?

vaje, pasigoooglinau, ir lazdyno riešutus būtina mirkyti.

OO, dar ir toks gripas būna...

Būna, būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 rugsėjo 2013 - 11:25
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 11:42)

ar minkstas Tavasis avokadas? smile.gif as ka tik grizau is parduotuves su 10 avokadu, Hass, nu nerealus jie man. Kiekviena ryta po viena avokada as valgau, su kiausiniais, sviestu, anksciau grietines uzmesdavau, pomidoru. Kazkas nerealaus ir oda nuo jo aksomine. Va dar parsinesiau visciote, 1kg, imesiu i puoda ir isvirsiu, tik va, noriu paklaust Vorestos gal, kiek man ta vista virt? as tai virciau kokia gera valanda, na gal 40 minuciu, nes man labai nepatinka, kai mesa buna dar prikibus prie kaulo ir ja reikia dantim pest, o jei dar kraujo kokiu zymiu buna tai apetitas labai greitai praeina. is nuoviro noreciau dar sriubos prasivirti, nes nors ir maitinausi paleo, nuo pirmadienio nebuvo rimtu reikalu g.gif ir siandien skauda pilvo apacia baisingai.
Siandien dar radau pagaliau kiausinius, Bio ir laimingu vistyciu thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
na,jus ir plepsės,nebespėju per darbus suskaityti,dar liko 11 puslapių ,atidėsiu vakariniam skaitymui biggrin.gif norėjau nuo šiandien whole 30 pasidaryti,ale prisiminiau,kad gavua dovanų sushi kuponą doh.gif tai teks savaitgalį nusidėti ...ir man varškės labai norisi,tai gal neverta to whole daryti,jei su sveikata viskas gerai ...
noriu pkalausti,ar jums nedžiūna burna,na,man labai džiūna,nežinau,tokio troškulio jausmo kaip ir nėra,bet toks sausumas burnoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 13, 12:33)

noriu pkalausti,ar jums nedžiūna burna,na,man labai džiūna,nežinau,tokio troškulio jausmo kaip ir nėra,bet toks sausumas burnoje g.gif

gali būti per daug baltymo racione, pamažink jo, padidink riebalo dalį ir pasižiūrėk.
Atsakyti