Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 12, 20:53)
Keik galima vaisiu vienetu suvalgyti per whole30? skaiciau, kad nedaug. g.gif

Gal šitas pravers - Whole 30 maisto planas
Papildyta:
Ir šiaip šitas forumas laaabai naudingas kas whole30 laikosi: NAUDINGAS FORUMAS
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 12, 21:10)
Gal šitas pravers - Whole 30 maisto planas
Papildyta:
Ir šiaip šitas forumas laaabai naudingas kas whole30 laikosi: NAUDINGAS FORUMAS

aciu, uz forumo nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta...
Atsakyti
Labas, anksti keliesi, ar pasveiko tavo mažiukai gimtadieniui ?
Atsakyti
Sveikos, gyvos... 4u.gif

Mano mažasis irgi susirgo... doh.gif

Mano pusryčiai -du virti kiaušiniai ir pomidorų salotos su grietine. Pagalvojau, kad mažai riebalo, tai dar sulaižiau šaukštelį kokoso aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 08:53)
Sveikos, gyvos...  4u.gif

Mano mažasis irgi susirgo...  doh.gif

Mano pusryčiai -du virti kiaušiniai ir pomidorų salotos su grietine. Pagalvojau, kad mažai riebalo, tai dar sulaižiau šaukštelį kokoso aliejaus.

och, pamirsau kokoso as s nd palaizyt! doh.gif

mano 3 virti kiausai + lasiniai+agurkas

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 13, 10:14)
och, pamirsau kokoso  as s nd palaizyt! doh.gif

tai nieko tokio, juk lašiniai-riebalas. O kokoso aliejų sulaižysit vėliau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 rugsėjo 2013 - 09:17
Mano pusryčiai buvo 06,30 val. ant troškinto - kepto kopūsto įleisti kiaušiniai 4u.gif

dabar ką tik atsilaikiau prieš namie darytą tiramisu ir šampano taurę (kolegė išeina iš darbo) thumbup.gif

didžiuojuosi savimi bigsmile.gif

whole 30- 1 savaitė persirito į antrą pusę, puikiai laikausi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 09:53)
Sveikos, gyvos...  4u.gif

Mano mažasis irgi susirgo...  doh.gif

tu tiesiog paleo? ar whole30?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 13, 09:16)
tai nieko tokio, juk lašiniai-riebalas. O kokoso aliejų sulaižysit vėliau...  mirksiukas.gif

tai nelabai iseina kada- per pietus kazkas karsto+siultinis, jau per 'riebu' man o ir nelendak ai privalgai sociai.
nebent vakare, snd einu i kavine. reikes pavalgyt pries..

o vaakr tai 4 kartus edziau. grizau po kraustymos ir 11 val uzedziau varskes su grietine
Atsakyti
Mano pusryčiai irgi labai anksti buvo - 7.30 ir dar automobilyje pakeliui į darbą. Gerai kad ne pati vairuoju. thumbup.gif Buvo troškinta cukinija+morka+pomidoras ir du šaukštai kokoso aliejaus. Puikiai jaučiuosi, kol kas ir kavos nesinori. Vakare galvoju skumbrę lengvai marinuoti.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 13, 10:43)
tu tiesiog paleo? ar whole30?

paleo.

Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 13, 11:08)
Mano pusryčiai irgi labai anksti buvo - 7.30 ir dar automobilyje pakeliui į darbą. Gerai kad ne pati vairuoju.  thumbup.gif Buvo troškinta cukinija+morka+pomidoras ir du šaukštai kokoso aliejaus. Puikiai jaučiuosi, kol kas ir kavos nesinori. Vakare galvoju skumbrę lengvai marinuoti.

jetus, kaip jūs taip sugebat, pusryčiauti automobilyje, pakeliui į darbą... Koks gyvenimo tempas pas mus, net pavalgyti ramiai žmogus laiko neturi... rolleyes.gif Beje, pusryčiai be baltymo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 rugsėjo 2013 - 10:39
Labos smile.gif
įtariu per anksti apsidžiaugiau, kad slogos nėra, mama jau šiandien serga, o vakar pas ją buvau, atsibučiavom išsiskirdamos. Man lyg galvą šiandien skaudalioja jau.
Ryte valgiau tradiciškai 3 kiaušinius, truputis lašinuko, daug moliūgo. Jau valgyt norėtusi, tai kepa orkaitėj keksiukų formelėse malta mėsa irgi su moliūgais. Iš daržovių bus kaliaropė (niam niam smile.gif ), pomidoras, agurkas, avokadas. Žvėriško dydžio kaliaropę rimi nusipirkau, skani nerealiai, o kaina tokia, kaip ir už pusės kumščio didumo smile.gif Ir iki avokadai dideli, tokių nemačiau dar, apvalūs kaip burbulai smile.gif
Atsakyti