QUOTE(" voresta " @ 2013 09 12, 12:05)
Fruktozė.
ir
nori mažiau raukšlų- nevalgyk cukraus/fruktozės
aciu vorestai uz sita posta
nors cituota info yra is HS ir as ja skaiciau, bet matyt kito zmogaus komentaras dar geriau padeda isikalti i galva: as jau du metai kankinuosi su chronisku gerkles uzdegimu. nesciai teko 2 k antibus gerti, o kai gime lelius - istisai sirgau del gerkles. kuo tik nepurskiau
jau turejau recepta antibiotikams, gydziausi bioparox, nu zodziu po to atejo vasara, aprimo.
bet finalas, kad skausmas gerklej pastovus!!! ir dar man reikia kuo skubiau gimdos kakleli operuoti. o nete isskaiciau, kad taii irgi susije. zodziu ir ten ir ten gleivines..
na noriu ka pasakyti: as pagal paleo 100 proc dar negyvenu, bet labai didele pazanga padariau vis tiek. po geros savaites nebejauciu tokioi iastraus pastovaus gerkles skausmo ! nors ir valgau ryte dar vaisius, taciau nedaug. ziuresiu kaip toliau ta gerkle, gal dar kt faktoriu turi itakos: juk vasara, gal imunitetas pastiprejo. taciau kol dar buvo vasara, ir kol as nenbuvau atradus sios temos, gerkle jau skaudejo stipriai. tai va taip ir iseina, kad mesos ir riebalu edimas man kazkaip gydo gerkles gleivine!!!
esu del to labai patenkinta, nes jau buciau ieskojus tolimesnio gydymo
dar akisuzstrigo ant sito sakinio: "Riebiame ir baltyminiame maiste (mėsoje) trisdešimt ir dvylika kartų daugiau AGE, negu angliavandenių grupės maiste. Šviežiuose vaisiuose, daržovėse, neskaldytuose grūduose, žaliuose riešutuose ir kitame nerafinuotame maiste yra mažai glikotoksinų."
kadangi didzioji dauguma cia vartoja pilnai apdorota baltyma, tai ir uzkliuvo
cia googl'inau kas yra konkreciai glikacija