Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 12, 11:15)
nu jam 70 metų, o atrodo tikrai daug senesnis, palyginkim su savo pažįstamais giminaičiais panašaus amžiaus, tikrai dauguma geriau, sveikiau atrodo, o dabar šis atrodo labai pasiligojęs g.gif
ten tik prasta nuotrauka - blogas apsvietimas, kampas, be makiazo, sukuosena ne ta parinkta... na zinot, kaip buna su tom zvaigzdutem - vis prigauna paparaciai nepasiruosusius, vaizdelis tikrai skiriasi nuo raudono kilimo ivaizdzio biggrin.gif

mmmm saltiena... suvirus tirpstanti mesyte, mmmm tik padavai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 12, 11:40)
O isitikinusi, kad sveikuose pr. jis teisingai atitransportuotas ir t.t.? Voresta, kuri perki??

na, vos išspaudžia ir atsiunčia (apie gruodį) ir jis pasirodo "SP", tai manau dar nespėjo sugesti lotuliukas.gif , o jau toliau aš pati saugau.
Šitą turėjau šiais metais
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 12, 13:13)

mmmm saltiena... suvirus tirpstanti mesyte, mmmm tik padavai  tongue.gif

as ir abai ja megstu unsure.gif
mama susalde db pora indeliu, nuo to sultinio.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 09 12, 13:18)
Gal galetumet patarti ka valgyti tik atmintis pagerėtu  ax.gif

va va, man su atmintimi blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 12, 14:13)
mmmm saltiena... suvirus tirpstanti mesyte, mmmm tik padavai  tongue.gif

niekada nemėgau šaltienos, niekada smile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 12, 14:22)
va va, man su atmintimi blogai doh.gif

kai tik nustojau valgyti cukrų - atmintis taip atsigavo, kad apakau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 12 rugsėjo 2013 - 13:25
QUOTE(pumpica @ 2013 09 12, 14:06)
nereikia manes mielaja vadint  biggrin.gif
ne taip uzvadinau, bakteriju gal ir nera, bet gleivine yra smile.gif

ok, nebevadinsiu.
Svari gleivine - sveika gleivine, isplauti alergenai, uzsilaike uz nosyje esanciu plaukeliu. Jus turbut net neskaitete nuorodu apie svarios gleivines nauda, nes kazkaip keistai kalbate. As nepiktai. Jusu isitikinimai - jusu asmeninis reikalas.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 12, 14:17)
na, vos išspaudžia ir atsiunčia (apie gruodį) ir jis pasirodo "SP", tai manau dar nespėjo sugesti  lotuliukas.gif , o jau toliau aš pati saugau.
Šitą turėjau šiais metais

super, meginsiu ir as ji arba iduosiu bonkes foto ir prasysiu, kad toki atveztu is pietu Italijos.
Voresta, jis tikrai ne toks kartus, svelnaus skonio, kaip rasoma?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 12, 13:28)
ok, nebevadinsiu.
Svari gleivine - sveika gleivine, isplauti alergenai, uzsilaike uz nosyje esanciu plaukeliu. Jus turbut net neskaitete nuorodu apie svarios gleivines nauda, nes  kazkaip keistai kalbate. As nepiktai. Jusu isitikinimai - jusu asmeninis  reikalas.

biggrin.gif uzsipuolet cia mane biggrin.gif o as tik pasakiau, ka man kalbejo gydytoja ir tiek smile.gif gincytis nesiruosiu, nes tikrai i tai nesigilinu. Bet nosies irgi neplovineju kasdien. Ir nieko nuo to blogo nesidaro.
Atsakyti
Niekada neploviau nosies ir neplausiu, man čia tolygu visokių papildų į save grūdimui
Atsakyti
Laba diena

o jūs nebandėt pirkti graikiško aliejaus - kokios Kretos salos, jie man skanesni nei itališki ir kiek girdėjau Europoje alyvuogės yra karčios labai, alyvuogių aliejų vis tiek maišo su atvežtu iš Graikijos salų, bet jau vadina itališku bigsmile.gif Bent jau tokią informaciją gyvai girdėjau Graikijoje, kaip ir tai, koks alyvuogių aliejus geriausias - rūgštingumas turėtų būti apie 0,1- 05 proc. , geriausiai 0,3 proc. , ką ir turi Kretos aliejai. Tik, deja, ant Europai skirto įpakavimo ne visada tai rašo

O pats skaniausias buvo parvežtas iš Kretos namų spaudimo, kaip tik vykau rudenį, alyvuogių derliai buvo nuimami ir tt. Gyvų alyvuogių net siūlo niekad gyvenime neragauti, nes labai labai karčios, tai kas pakliūna į stiklainius yra ilgai mirkoma
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 12, 14:31)

Voresta, jis tikrai ne toks kartus, svelnaus skonio, kaip rasoma?

nesu daug aliejų ragavusi, tačiau šitas visai pakenčiamas buvo. Nes tikrai esu pirkus kartokų.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 09 12, 14:36)
Niekada neploviau nosies ir neplausiu,

drinks_cheers.gif manau, kad tai daryti reikia nebent jei jau problema kokia yra. Sinusitas ar sloga.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 12, 14:48)

drinks_cheers.gif  manau, kad tai daryti reikia  nebent jei jau problema kokia yra. Sinusitas ar sloga.

kai sloga - logiška skalauti nosį druskos tirpalu, bet kas dieną g.gif , atvirai sakant, pirmą kartą girdžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 12, 14:36)
Niekada neploviau nosies ir neplausiu, man čia tolygu visokių papildų į save grūdimui

o kam plaunate rankas ir dantis valotes?smile.gif
Pumpica, niekas nepuola, gero norim. Tai daktarai daug ka "pasako" ir antibiotikus kisa, ciut pirstelejusi. Dar vis aklai jais tikite? Ar nors vienas daktaras pasiule riebalus, riebia mesa ir kokosu alieju valgyti? Visi gi rekia, kad jokiu budu riebiai negalima, tai kodel darote dabar atvirksciai?
Miargai, kartais jusu kategoriskumas ir juoka kelia, ir nuostaba. Nepykit labai ant manes, juk nieko nesiuliau primygtinai. Kas nores - pasinaudos. Kas kategoriskai nusistates ir net nenori pasiskaityti ir pasigilinti - "xoziajin barin" smile.gif
Atsakyti