QUOTE(Nidulia @ 2013 09 12, 09:44)
Pumpica, nekaltink imuniteto, jis dar tvarkosi. Dabar daug kas serga.
tai suprantu, bet man visi virusai budavo ne motais, as retai sergu, beje mano vaikai irgi tfu tfu. Bent jau dickis, mazasis tai va vis pagauna kokia maza bacila, bet nerimtai taip...
O del nosies istisinio plovimo nesutinku -taigi ir visas geras bakterijas isplaunam
man gydytoja isvis sakydavo i vaiku nosis nelyst ir maziau ten siurbt, plaut, nes taip ir plaukeliai pazeidziami, kurie sulaiko tas bakterijas ir visas geris irgi isplaunamas....Ar cia ne teisybe?
Neplaunu jokiu nosiu nei sau nei vaikam, beje ir vaistu bei jokiu ten priemoniu nevartoju pati sau, eina ir praeina tie virusai...nu va arbatmedi tai kartais pagarinu ziema namuose
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 12, 09:58)
pakol kas tavo organizme yra atliekų, nuo kurių organizmas atsikrato. O to proceso paleidėjas- tavo vaiko parneštos sanitarinės bakterijos.
O kol žarnyne bus viskas tvarkoj, reikia ilgesnio laiko ir mažiau gadinti baltymą.
na gal ir taip...tikekimes
tikiuos ilgainiui ir as nesirgt visai..
QUOTE(Azu @ 2013 09 12, 10:29)
Man tos jusu bedos ir problemos sveciuose ar darbe, atrodo kaip didziulis susireiksminimas "oj as ne tokia kaip kolegos" . Kaip ten sako "nespjauk i sulini kad nereiktu gert . Turbut 90 proc.kazkokiu mitybu besilaikanciu zmoniu nutruksta ir po kurio laiko kerta ir bandeles ir tortus ...
As tai visiems pasakau kad pas mane db Paleo , kad valgau lasinius su agurku, be duonos. Jei smalsu papasakoju . Neaiskinu del ko kaip, sakau aij man idomu pabandyt, paeksperimentuot
Ir nera buve, kad primygtinai kistu kazka.
uztai kai cia buvo kalba apie aiskinimus vyrams ka valgyt, as pasisakiau pries, nes jum va nepatinka, ka kazkas aiskina ka valgyt, ko nevalgyt, tai manau kitiem irgi nepatinka
Man irgi niekas nieko nekisa....