turiu nuostabias koleges!
patyciu metas baigesi. dabar prasidejo maisto siulymas nuo stalo. imk sita, paragauk ana.(kabinejasi vis ta pati). atsisakau mandagiai. vakar klause tai negi as valgau neskanu maista virta ir be jokiu prieskoniu.
klause ar cia del skrandzio? sakau jo. naglesni drista paklaust kokiu bedu su skrandziu turiu?
pagalvojau, o jei as rimtai tureciau cukrini diabeta, tai negi man reiketu garsiai pranest visom apie tai?
siandien tik atejus i darba jos jau gere arbatele - su visais suriais, obuolieniais, uogienem ir pan. pasiule man avieciu. atsisakiau. tada sako- imk jos gi be cukraus! norisi mandagiai atsakyti(gal zmogus tikrai gero linki?), aciu, jei noresiu -paimsiu. akis / rankas turiu.
uz 10 min, isisnekejo apie savo darzus, derliu, ta kurios cia buvo avietes ir sako- aj as tai uzpyliau cukrum jas, kad nepagestu...
nu ***...
o kai siule - tai tylejo.....
vakar - ejo i parde, klause gal mum ko parnest? sakau aciu ne.
skambina is pardes ir klausia ar as valgysiu bandele su varske?
nu zinokit as nesuprantu ar cia tikrai susirupino zmones kad as nevalgau saldumynu, ar specialiai erzina mane??? sugalvok tu man bandele su varske...(mol as needu ju tortu ir ledu, bandele tiks)
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 20:51)
per mazai riebalo??
kalbant apie riebala... siandien valgiau gryna sviesta, buvo taip skanu
whole30 kolkas sekasi puikiai, energijos daug, per diena nueinu daug kg, ir dar pasportavau kaip vejelis lengvai namie, nepaisant pirmos dienos mm, kuri buna ziauri
i o dabar niekas neskauda
laukiu ir a s kada man mm bus lengvesnes...bet itariu dar ilgai reikes laukt..
del riebalo - vakar per pietus prie karsto isgeriau beveik pilna p uodeli sultinio(sustingusio). tai negi per mazai riebalo?
aisku butu galima dar sviesto uzikraut , nes nekepinau mesa o garinau..
hm