QUOTE(pumpica @ 2013 09 12, 08:53)
O mane neramina tai, kad jauciuos praradus imuniteta
niekada nebuvau sirgale, o dabar tik vaikas parsinesa snargli is darzo -as is jo paskos varau
neseniai baigiau snargliuotis (vasara!), o va nuo vakar vel gerkle kutena, vel bus snarglys
nes mazasis snargliuoja....Kame cia reikalas, imunitetas zarnyne, tai reiskias vistik kazkas ten netvarkoj??
Labas rytas beje
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 12, 09:23)
Nidulia dingusi kažkur
slogos ir mane užpuolė, ar tai susiję su paleo, nzn
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 12, 09:56)
Ir aš pagalvojau, kur gi Nidulia dingo...
Sveikos, merginukes:)
Nidulia nedingo, Nidulia medu kopinejo, vakar su vyreliu sventem 20-eti seimyninio gyvenimo:) Zaraza Binladenas, reikejo gi jam buten rugsejo 11-a prikiaulinti Amerikoje
Zinojau, kad 11-a vakarieniausim su vyru restorane. Paprasta darbi diena, tai nelabai ka sugalvosi mandriau. Bijojau, kad nerasiu restorame nieko sau valgomo, juk nesinori sugadinti visko, ka jau dvi savaites darau. Ale issisukau:) Rdau meniu kalakuto krutinele, pakepta ant groteliu. Paprasiau neperkepti, nedeti man bulviu, ideti daugiau darzoviu ir nepilti nieko ant ju ir nepilti ant kalakuto grietineles padazo. Labai skaniai pavakarieniavau ir nesugadinau savo whole
Vakar vel pabuvau durne, kuri megino israsti dvirati. Man visada parveza is Italijos gero, ekstra virgine, nerafinuoto, salto spaudimo alyvuogiu aliejaus. Man nepatinka jo kartumas, nes salotas pagadina. Ziuriu maximoje , eko lentynoje, stove itin tyras, salto spaudimo alyvuogiu aliejus, kurio kaina uz buteliuka beveik 19 litu. Nus, galvoju, sitas tai jau bus skanus. Parsinesusi is karto paragavau. Ka jus manote? Toks pats, kuri man parveza is Italijos, tik kaina "labia kitokia". Tai ar nedurna as?
Pumpica, nekaltink imuniteto, jis dar tvarkosi. Dabar daug kas serga. Dukra sake, kad puse klasioku serga. Ji irgi nuo irmadienio serga, uzkabino ir mane su vyru.
Padaryk kasdien du dalykus:
Gerkle - 1.propolio spiritinis preparatas - skalauk bent 4 kartus dienoje, pamatysi kaip greitai praeis.
2. Visada turek gero, tikro, Australisko arbatmedzio eterinio aliejaus. Jei neturi paprasto ingaliatoriaus, ims puoda, uzvirk vandeni, imesk himalaju druskos ir kokius 3 lasus arbatmedzio. APSIGAUBUSI KVEPUOK PRAVIRA BURNA. pAKVEPUOK IR NOSIMI - GREITAI ISVAIKYSI SLOGAS IR GERKLIU NESAMONES.
3.Nosies plovimas him. druskos 0.9 tirpalu ( stikinei vandens puse arbatinio saukstelio, puslitriui vandens - 1arbatinis saukstelis). Kai sinusai isplauti, nosyje nera alergeno ir bakteriju. Nustosite sirgti sinusitais. Baigsis alerginiai rinitai. Atejus saltajam sezonui, nekankins tos slogos Pasigooglinkite "nosies plovimas druska", paziurekite youtube, ivede "sinus clear", "neti pot" . Pilna filmuku, kaip mazi vaikiukai patys plaunasi noskas.
Nosies plovimas, kaip ir dantų valymas, yra būtinas Ypac parejus ir parduotuviu, mokyklu, visuomeninio transport - isplauti surinktas bacilas. Juk rankas is karto puolate plautis parejusios is parde, ane?
http://sveikatossalt...amuose-447.html
http://www.alergija....page=180&rpid=2
http://www.sveikaszm...mas_yra_butinas
ATEINA SALTASIS SEZONAS, TODEL VIS PAGARINKIT NAMIE ARBATMEDI, VAIKU KAMBARIUOSE, JIS GERAI APSAUGO NUO situ ligeliu.
Soriukas uz kapsus, nemaciau kaip paspaudziau, perrrasyti tingiu:)
Tikiuosi moderatoriu supratingumo, neistrinant sio mano posto