Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 20:07)
ne, nu taip ir galvojau, kad kas nors išlys...  doh.gif  Nu nieko pirkti iš parduotuvės negalima...  schmoll.gif  unsure.gif

tikrai.....
o mes kaip tik neseniai svarstem kaip daroma ta grudeta varske
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 21:11)
tikrai.....

šiaip tai varškę gaminant ją natūraliai į grūdelius sutraukia, bet ne į tokius... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 20:13)
šiaip tai varškę gaminant ją natūraliai į grūdelius sutraukia, bet ne į tokius...  rolleyes.gif

nu kaip normali varske ane?

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 21:14)
nu kaip normali varske ane?

nu panašiai, kaip parduotuvėse būna grūdėta maišeliuose.
Atsakyti
pradejau garinti mesa/ darzoves, tik klausimas, kiek uztenka pagarinti mesa, kad butu minksta?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 21:09)
man irgi...  g.gif nelabai matau pokyčių kol kas...  schmoll.gif Su nuostaba skaitau pasisakymus, kad jau per pirmas dienas svoris krenta ir šiaip įvairiausi pokyčiai vyksta...  rolleyes.gif

Na man svoris tai tikrai ne iskart pradejo krist. As su paleo draugauju jau kazkur apie pusantro menesio. Per pirma sav. nenukrito nei kiek. Po dvieju sav buvo minus 1kg, po 3sav. - minus 3kg. Tada buvo balius. Geriau alaus, valgiau keptos duonos, cipsu, misrainiu ir visokio kitokio s.. Jokios blogos savijautos man nuo to nebuvo, tik jauciausi, kaip persivalgius - pilna, nesimiegojo, net kvepuot buvo sunkoka. Bet jokiu viduriavimu, vemimu ar galvos skaudejimu, kaip cia kai kuriom buna, nebuvo. Po sito vakarelio-ziburelio man atgal tie 3kg tik opa ir sedi. Net savo akim nepatikejau, kad po vieno gero pabaliavojimo taip buvo. Tada vel susiemiau ir dabar jau dvi sav. grieztas paleo su 2kartu valgymu, beveik be vaisiu(tik avieciu sauja is ryto pries pirma valgyma), ir prasau - per 2sav minus 5kg. Per tas 2sav. buvo vienas nukrypimas - taure sauso raudono vyno. Turiu daug energijos - daug daugiau negu anksciau. Bet daugiau jokiu savijautos polyciu nejauciau. Labai stebina tai, kad NENORIU VALGYT! Nei tada kai ant stalo skanestai stovi, nei kai darbe kolegos ragauja vieni kitu pyragus keptus ar misraines, nei parduotuvej netraukia jokie neleidziami dalykai. Is pradziu labai norejau bulviu, bet dabar ir pro jas ramiai einu. Stebuklai ir daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
Voresta karsta.gif del tu 5 katlietu... drinks_cheers.gif:
Papildyta:
Katinone, kaip smagu 4u.gif

Man ir keista, kai taip gteit juntasi pokyciai, bliga, gera ir pan., ale visi mes skirtingi..ko tik nebuna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 11, 21:27)
Na man svoris tai tikrai ne iskart pradejo krist. As su paleo draugauju jau kazkur apie  pusantro menesio. Per pirma sav. nenukrito nei kiek. Po dvieju sav buvo minus 1kg, po 3sav. - minus 3kg. Tada buvo balius. Geriau alaus, valgiau keptos duonos, cipsu, misrainiu ir visokio kitokio s.. Jokios blogos savijautos man nuo to nebuvo, tik jauciausi, kaip persivalgius - pilna, nesimiegojo, net kvepuot buvo sunkoka. Bet jokiu viduriavimu, vemimu ar galvos skaudejimu, kaip cia kai kuriom buna, nebuvo. Po sito vakarelio-ziburelio man atgal tie 3kg tik opa ir sedi. Net savo akim nepatikejau, kad po vieno gero pabaliavojimo taip buvo. Tada vel susiemiau ir dabar jau dvi sav. grieztas paleo su 2kartu valgymu, beveik be vaisiu(tik avieciu sauja is ryto pries pirma valgyma), ir prasau - per 2sav minus 5kg. Per tas 2sav. buvo vienas nukrypimas - taure sauso raudono vyno. Turiu daug energijos - daug daugiau negu anksciau. Bet daugiau jokiu savijautos polyciu nejauciau. Labai stebina tai, kad NENORIU VALGYT! Nei tada kai ant stalo skanestai stovi, nei kai darbe kolegos ragauja vieni kitu pyragus keptus ar misraines, nei parduotuvej netraukia jokie neleidziami dalykai. Is  pradziu labai norejau bulviu, bet dabar ir pro jas ramiai einu. Stebuklai ir daugiau nieko smile.gif

na, aš laikausi dietos dar tik gera savaitė, tai tikiuosi, kad dar sulauksiu pokyčių... Pereiti ant dviejų valgymų dar negaliu, nes išalkstu. Manau, organizmas pats pasakys, kai bus laikas. Nesveikas maistas ir manęs netraukia, noriu tik vaisių... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 16:20)
Voresta natur alaus mieles B saltinis grupes- verta gert? Man rekomendawo..guli guli...
Papildyta:
JustiDi zinau ka parasei..as neskubu, nes tada jauciuos ispeista kampan..man geriautaip nei nutrukt.. esu baisi bewale +

O kal.mokaus skaiciuot..ir persivest ant doro maisto..ne wiskas iskart..ir tai nuo tu stresu stoga rauna, o tai jegu ir protelio neprideda... doh.gif

Zodziu..o 5 kotletai man pats tas..teip teip..uztat soti esu 6 val..tai jau dziugu..valgyt stengiuos du kart..

Aciu uzrupesty..
Del mitybos, as sunkus atvejis..bet dar teip niekad nebuvau " toli" ir pati noriai pazengus... Aisku derinimas, knygos skaitymas dar procese..

Viskas bus gerai, svarbu zinai ka darai 4u.gif

QUOTE(taša @ 2013 09 11, 18:54)
man irgi!
ir zavu ir keista. ir apmaudu kad man taip nera.... sakau gal kazka ne taip darau, gal slapta cukru kazkur nezinodama valgau?....

Gal tikrai visiems skirtingai buna g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 19:09)
man irgi...  g.gif nelabai matau pokyčių kol kas...  schmoll.gif Su nuostaba skaitau pasisakymus, kad jau per pirmas dienas svoris krenta ir šiaip įvairiausi pokyčiai vyksta...  rolleyes.gif

Pirmom dienom gali kristi svoris vandens saskaita gal g.gif Skaiciau, kad zmogaus organizmui persiorentuoti nuo vieno maisti i kita ir pajusti pokycius yra normalu po 9 men. Bet informacijos daug, o kur tikra tiesa nezinia. Ai, kad tik gerai zmonems, vis smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 11, 20:13)
draugas pasakojo - vaziavo su reikalais i pieno perdrbimo imone, kur gamina grudeta varske - kad ja sutrauktu tokiais grudeliais - uzpila kazkokiu zydru skysciu, tada ja sutraukia i grudelius na, ir prideda paskui grietineles ir druskos  smile.gif  Man po to noras atsoko grudetos varskes

O patys valgydavom, kad pakankamai naturali  lotuliukas.gif

gaila, nes labai megstu- megau, bet dabar whole30, tai velniop thumbup.gif tik koleges darbe grudetas varskes ryte ryja, arba sekretore su buhaltere per savaite patvarke 0,5 ltr medaus doh.gif doh.gif

QUOTE(taša @ 2013 09 11, 21:08)
ir as pradejau didziulem porcijom est.. net vyru darau - ir matau kad sau daug daugiau isidedu unsure.gif

bet tarkim snd, osgeriau puodeli sultinio, mesos, darzoviu gaintu, + burokeliu. pavaiksciojom po PC pora val ir grizau namo ziauriai alkana...puoliau vel gamint..... unsure.gif
pavalgiau ir uz poros val vel noriu- negau i parde varskes su grietine unsure.gif

per mazai riebalo??

kalbant apie riebala... siandien valgiau gryna sviesta, buvo taip skanu wub.gif

whole30 kolkas sekasi puikiai, energijos daug, per diena nueinu daug kg, ir dar pasportavau kaip vejelis lengvai namie, nepaisant pirmos dienos mm, kuri buna ziauri unsure.gifi o dabar niekas neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 21:11)
tikrai.....

nieko baisaus tame gamybos procese nematau. Valgykit drąsiai. Tas skystis - tik atrinktų laktobacilų raugas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 11, 21:12)
nieko baisaus tame gamybos procese nematau. Valgykit drąsiai. Tas skystis - tik  atrinktų laktobacilų raugas.

o kodel jis zydras? g.gif
Atsakyti