Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 18:20)
Voresta natur alaus mieles B saltinis grupes- verta gert? Man rekomendawo..guli guli...

mėsoj vit B yra sočiai. Kam tau tos mielės?

Ko NIEKADA nereikia  žmogui mityboje? Visų pirma tai cukraus ir visko, kame jo yra – saldžių vaisių ir jų sulčių, gazuotų gėrimų, bandelių ir pyragėlių, tortų, medaus, javainių, saldainių, šokolado. Augalinių aliejų, kurių yra tradicinėse sriubose, keptame maiste, majonezuose, margarinuose, konditerijos gaminiuose, čipsuose, krekeriuose, riešutuose, saulėgrąžose, džiuvėsiuose. Visų produktų, kuriuose yra mielių – tradicinių pyragų, riestainių, duonos ir alaus. Krakmolo, kurio gausu baltuose miltuose, bulvėse ir ryžiuose. Kuo gi ir kaip minta toks žmogus? Valgo tai, kas yra natūralu, žalia arba paruošta tik užpilant verdančiu vandeniu ar pavirta labai trumpai, tame tarpe ir mėsą ar žuvį. Nevalgo šildyto, konservuoto, koncentruoto, rafinuoto maisto. Vakare visada valgo baltyminį maistą.

Zodziu..o 5 kotletai man pats tas..teip teip..uztat soti esu 6 val..tai jau dziugu..valgyt stengiuos du kart..

gerai, gerai, nieko baisaus tie tavo 5 kotletai. Juk jie ten su daržovėmis.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 11, 16:23)
thumbup.gif katinone,  geri rezultatai, o dabar azartas apims tikriausiai  biggrin.gif
Valgyk valgyk du kart, žiemą galėsi pereiti ant vieno, jei tik norėsi. Žiemą  diena trumpesnė, ir veiklos mažiau. Aš tada irgi vienu valgymu pasitenkinu..
paakiai lygtai su inkstų veikla siejasi. Būtų įdomu sužinoti, kokią dalį tavo racione užima baltymas?

Kiek tiksliai buna baltymo pasakyt negaliu - niekur nesuvedineju paskutiniu metu, tai nezinau, bet manau, kad jo nera labai daug. Vakar pvz. pirmas valgymas buvo omletas is 8putpeliu kiausiniu+rukyto kumpio apie 50g+5vynuoginiai pomidoriukai+poro gabaliukas (viskas suplakta ir iskepta kokoso al.) Prie sito visko salotos ir agurko+pomidoro+didelio avokado+al.aliejaus ir druskos su pipirais. Kitas valgymas buvo salotos - agurkas, pomidoras, grietine ir fermentuota jautiena +kiauliena 100-150g. Tiesa kas ryta pries pusrycius suvalgau gera sauja avieciu is savo darzo.
Siandien ryte valgiau garintu darzoviu(brokolis+kalafioras+2mazos morkos+poro gabaliukas+priesk. zoles), kurias sumaisiau su ant kokoso al. keptais pievagrybiais+svoguno galvute. Dar prei viso sito buvo pacios sudytos lasisos gal kokiu 100g. ir zalias agurkas be nieko. Vakare valgysiu kotletu is jautienos+kiaulienos farso su zaliom slotom(rukola+iceberg+svog. laiskai+agurkas+namines grietines pora saukstu). Tai va toks panasiai mano meniu.
O paakiai taip keistai asimetriskai man paburksta gal jau virs metu. Dariau slapimo tyrimus - viskas normoj. Taip ir nezinau kame cia esme.
O azartas tai tikrai labai veikia. Net valgyt nesinori ne todel, kad kenteciau, bet is tikruju nenoriu. Net kai kiti salia valgo nenoriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 11 rugsėjo 2013 - 18:25
Užsimaniau raugintu agurkeliu, bet taip is gal kokiu 10 rusiu neradau ne vienos be cukraus verysad.gif , na ir dzin privalgiau kiaulienos file su raugintais kopūstai ir dabar gera thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 16:16)
kam organiško kokoso aliejaus uz normalią kainą http://www.iherb.com...-oz-454-g/50213

tai, kad už tokią kainą ir LT galima nusipirkti. Iš ten dar siuntimas prisideda.. ax.gif

Iš irgi pati darydavau šokoladą iš kokosų aliejaus, ekologiškos kakavos ir medaus.

Tiesa, dabar vakarais kartais suvalgau Pieno Žvaigždžių grūdėtos varškės. Sudėtis- varškė, grietinėlė, druska. Tikiuosi ji "valgoma"... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 rugsėjo 2013 - 18:59
O kokoso aliejų laikyt šaldytuve ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 19:54)
tai, kad už tokią kainą ir LT galima nusipirkti. Iš ten dar siuntimas prisideda..  ax.gif

Iš irgi pati darydavau šokoladą iš kokosų aliejaus, ekologiškos kakavos ir medaus.

Tiesa, dabar vakarais kartais suvalgau Pieno Žvaigždžių grūdėtos varškės. Sudėtis- varškė, grietinėlė, druska. Tikiuosi ji "valgoma"...  rolleyes.gif

user posted image

draugas pasakojo - vaziavo su reikalais i pieno perdrbimo imone, kur gamina grudeta varske - kad ja sutrauktu tokiais grudeliais - uzpila kazkokiu zydru skysciu, tada ja sutraukia i grudelius na, ir prideda paskui grietineles ir druskos smile.gif Man po to noras atsoko grudetos varskes

O patys valgydavom, kad pakankamai naturali lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano hemoglobinas vel zemas.... buvo po operacijos pakelus, bet db vel nukrito.. klause ar nesu vegetare? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 08:27)
ohoho. ilgai pasibusi smile.gif Miunchenas labai fainas miestas ir labai brangus smile.gif lasiniu tik pasiimti nepamirsk, nes cia niekur nerandu, o lietuviskus jau sugriauziau ir naktimis sapnuoju smile.gif gal mama atsius pastu biggrin.gif

Lasiniu tai butinai imsiu. O labai brangus maistas Miunchene?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 11, 14:53)

Ir dar, man labai keistai atrodo, kad zmones taip greit pajunta pokycius, tik maista pakeite kelias dienas. Man pojuciu jokiu nera, isskyrus kartais pyrst, bet tiesiog neskanu, o teisingai daugmaz maitinuosi visa gyvenima g.gif

man irgi!
ir zavu ir keista. ir apmaudu kad man taip nera.... sakau gal kazka ne taip darau, gal slapta cukru kazkur nezinodama valgau?....
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 11, 20:13)
draugas pasakojo - vaziavo su reikalais i pieno perdrbimo imone, kur gamina grudeta varske - kad ja sutrauktu tokiais grudeliais - uzpila kazkokiu zydru skysciu, tada ja sutraukia i grudelius na, ir prideda paskui grietineles ir druskos  smile.gif  Man po to noras atsoko grudetos varskes

O patys valgydavom, kad pakankamai naturali  lotuliukas.gif

ne, nu taip ir galvojau, kad kas nors išlys... doh.gif Nu nieko pirkti iš parduotuvės negalima... schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 11, 18:19)
Kiek tiksliai buna baltymo pasakyt negaliu - niekur nesuvedineju paskutiniu metu, tai nezinau, bet manau, kad jo nera labai daug. Vakar pvz. pirmas valgymas buvo omletas is 8putpeliu kiausiniu+rukyto kumpio apie 50g+5vynuoginiai pomidoriukai+poro gabaliukas (viskas suplakta ir iskepta kokoso al.) Prie sito visko salotos ir agurko+pomidoro+didelio avokado+al.aliejaus ir druskos su pipirais. Kitas valgymas buvo salotos - agurkas, pomidoras, grietine ir fermentuota jautiena +kiauliena 100-150g. Tiesa kas ryta pries pusrycius suvalgau gera sauja avieciu is savo darzo.
Siandien ryte valgiau garintu darzoviu(brokolis+kalafioras+2mazos morkos+poro gabaliukas+priesk. zoles), kurias sumaisiau su ant kokoso al. keptais pievagrybiais+svoguno galvute. Dar prei viso sito buvo pacios sudytos lasisos gal kokiu 100g. ir zalias agurkas be nieko. Vakare valgysiu kotletu is jautienos+kiaulienos farso su zaliom slotom(rukola+iceberg+svog. laiskai+agurkas+namines grietines pora saukstu). Tai va toks panasiai mano meniu.
O paakiai taip keistai asimetriskai man paburksta gal jau virs metu. Dariau slapimo tyrimus - viskas normoj. Taip ir nezinau kame cia esme.
  O azartas tai tikrai labai veikia. Net valgyt nesinori ne todel, kad kenteciau, bet is tikruju nenoriu. Net kai kiti salia valgo nenoriu  thumbup.gif

ir as pradejau didziulem porcijom est.. net vyru darau - ir matau kad sau daug daugiau isidedu unsure.gif

bet tarkim snd, osgeriau puodeli sultinio, mesos, darzoviu gaintu, + burokeliu. pavaiksciojom po PC pora val ir grizau namo ziauriai alkana...puoliau vel gamint..... unsure.gif
pavalgiau ir uz poros val vel noriu- negau i parde varskes su grietine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 20:54)
man irgi!
ir zavu ir keista. ir apmaudu kad man taip nera.... sakau gal kazka ne taip darau, gal slapta cukru kazkur nezinodama valgau?....

man irgi... g.gif nelabai matau pokyčių kol kas... schmoll.gif Su nuostaba skaitau pasisakymus, kad jau per pirmas dienas svoris krenta ir šiaip įvairiausi pokyčiai vyksta... rolleyes.gif
Atsakyti