Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 13:42)
Kokią žuvį perkat? PC nieko tinkamo nerandu, nenoriu aš tų fermose užaugintų...  schmoll.gif

PC- doradą ir vilkešerį (kai akcija būna smile.gif ), gyvą karpį (jie skaitosi ekologiški), kartais lyną, turguj - šaldytą skumbrę, šaldytą lydeką, sūdytą silkę.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 12:55)
..kepimui neturiu tiek daug..

arba nustok kepti ir troškink, arba naudok rafinuotą. Jo kaina ~ dešimt kartų mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 10:55)
bremen, ačiū ir prašom receptuką...

Aš nusiperku kiaulės kokį kumpį ir nzn ka su juo daryt..tik guliašą..bet kazkodel man tapo guliasai neskanu.. g.gif

jei kepu, susitraukia ta mesyte, (ne jei ismusu kaip karbonadą).. ax.gif

Tik sprandinės kepsniukus pasikepu ant vandens ir Ghee..o visa kita nzn ka veikt... biggrin.gif

Voresta..man kadangi girietinės negalima- nevalgau arba ziauriai minimaliai, tik sauksta i salotas.. ir sviesto sakei ne man..ar net kept man per "riebu" ant jo? g.gif

baigiu antra sloikelį, tai nzn ar vel gamintis/pirkt sviestą.. bet vis sveikiau nei ant aliejaus.. g.gif o ant kokoso kolkas nekepu, tik kartais sulaizau..kepimui neturiu tiek daug.. i r mesa tokia biski salstelejus pasidaro..

Kiaulienos file apibarstysiu druska ir pipirais, ikisiu i vidu česnaku, apkepsiu siek tiek keptuveje ir i orkaite ax.gif 120 laipsniu - 20 minuciu .

As vakar to Ghee nusipirkau nes ne viskas patinka man kas ant kokoso kepta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 09 11, 14:04)
As vakar to Ghee nusipirkau nes ne viskas patinka man kas ant kokoso kepta  ax.gif

Pigiau pačiai išsilydyt mirksiukas.gif "iki" savaitgalį visam sviestui bus minus 20 proc, reiks papirkt
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 11, 13:01)
šaldytą skumbrę, šaldytą lydeką,

nusipirkau šaldytą skumbrę, atšilo- čiupinėju, ogi paviršius apėjęs lipniais pageltusiais oksiduotais žuvies riebalais (reiškia per ilgai išstovėjusi ir gal net ne sykį atitirpusi), viduje šonkauliai iš mėsos išsinėrę(reiškia - užšaldyta jau švinktelėjusi).
Tfuuu ant jų. Nėr žuvies ir nereikia. Eisiu karosų balon gaudyt...
Atsakyti
Voresta, as jei kepu tai "skystai" taip..saukstas ghee i rvandens puse puodelio.. net gi toks pusiau su vandeniu "kepimas-troskinimas" negerai?

tad ateks palikt seimai..o paciai ant kitos keptuves su kokosu varyt viska.. g.gif nezinau nesinori taip labai plesytis dar su atskiru gaminimu..

na o tarkim jei ant kokos bendrtai visai seimai ruost, kazi ar gerai? o gal vaikams ir MB kaip tik to sviesto gerai butu, ir ant jo gamint, o ne tik ant kokoso? blogiau nepridarysiu.. g.gif
dirbtinai, i kita balansa juos versdama...

blyn kaip viskas sudetinga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 11, 14:09)
nusipirkau šaldytą skumbrę, atšilo- čiupinėju, ogi paviršius apėjęs lipniais pageltusiais oksiduotais žuvies riebalais (reiškia per ilgai išstovėjusi ir gal net ne sykį atitirpusi), viduje šonkauliai iš mėsos išsinėrę(reiškia - užšaldyta jau švinktelėjusi).
Tfuuu ant jų. Nėr žuvies ir nereikia. Eisiu karosų balon gaudyt...

biggrin.gif visko pasitaiko, bet man dar taip nebuvo. Atvėsintą buvau kažkokią neaiškią nusipirkus, tai nerizikavau ir išmečiau. Reikia žiūrėt, kad akys skaidrios būtų ir žiaunos nepajuodę. Aš perku turguj, kur būna iš tokių didelių dėžių ta žuvis, ne taip kaip PC vienas ledas.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 11, 11:07)
Pigiau pačiai išsilydyt  mirksiukas.gif  "iki" savaitgalį visam sviestui bus minus 20 proc, reiks papirkt

Man brangokai gausis is DE iki LT del sviesto atvažiuoti biggrin.gif .Bet vis tiek aciu 4u.gif
Atsakyti
bremen, as pati kila nusipirkau ir isdrysau pasilydyt pagal "sirsiu lizda" gūglėj.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 08:12)

o, jei rasit ką mums tinkamo iš moliūgų, šaukit garsiai...  mirksiukas.gif
aišku...  ax.gif

va apkepas Cukiniju-moliugu, bandysiu kazka panasaus siandien, nedesiu as ten aisku nei fetos nei grietineles turbut, gal ir morku nedesiu biggrin.gif nu bet kazka panasaus pasimakaluosiu vakarienei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 11:20)
bremen, as pati kila nusipirkau ir isdrysau pasilydyt pagal "sirsiu lizda" gūglėj.. wink.gif

radau ta recepta 4u.gif , tik subręsti tam dar reikia blush2.gif .
Atsakyti
Bremen as ir ilgai brendau, i rtai sis kartas nepavykes tok sbiski..paziureju sdaugiau foto PO visko, supratau, kad dar biski ilgiau kaitint reikejo..tik baisiai bijojau sudegint..na nieko antras gal blynas nebus sprisvilęs... ax.gif

man baisiai skaniai jis kvepia gaminant..
Atsakyti