QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 10:55)
bremen, ačiū ir prašom receptuką...
Aš nusiperku kiaulės kokį kumpį ir nzn ka su juo daryt..tik guliašą..bet kazkodel man tapo guliasai neskanu..
jei kepu, susitraukia ta mesyte, (ne jei ismusu kaip karbonadą)..
Tik sprandinės kepsniukus pasikepu ant vandens ir Ghee..o visa kita nzn ka veikt...
Voresta..man kadangi girietinės negalima- nevalgau arba ziauriai minimaliai, tik sauksta i salotas.. ir sviesto sakei ne man..ar net kept man per "riebu" ant jo?
baigiu antra sloikelį, tai nzn ar vel gamintis/pirkt sviestą.. bet vis sveikiau nei ant aliejaus..
o ant kokoso kolkas nekepu, tik kartais sulaizau..kepimui neturiu tiek daug.. i r mesa tokia biski salstelejus pasidaro..
Kiaulienos file apibarstysiu druska ir pipirais, ikisiu i vidu česnaku, apkepsiu siek tiek keptuveje ir i orkaite
120 laipsniu - 20 minuciu .
As vakar to Ghee nusipirkau nes ne viskas patinka man kas ant kokoso kepta