Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 11:14)
man po plikų kiaušinių labai greitai alkis ateina schmoll.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 09 11, 12:18)
O ka dar butu galima pusryčiams suvalgyti nes kiaušinis ir salotos pradeda nusibosti  doh.gif

Mėsą, žuvį. Už tai minėtoj knygoj ir nevadina pirmo valgymo pusryčiais, o tiesiog pirmas valgymas, kad neprisirišt psichologiškai prie to pavadinimo. Visi įpratę, kad mėsa lyg ir nelabai pusryčiams. Galima rinktis bet ką iš paleo. Aš pvz žadu ryt ryte kepenis valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 10:32)
tai ipilu i puoda siek tiek vandens, paimu zuvies gabaliuka, idedu truputi kokoso riebalo, kad nepriliptu prie folijos, kokiu zoliu, susuku i folija ir imetu i puoda,

Aliuminis reaguoja su maisto išskiriamomis rūgštimis. Todėl nėra gerai jį naudoti.

Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 10:18)
Be to, pastebejau, kad man reikia visai nedaug tu baltymu, kad jausciausi soti, na tik gabaliuko, kokio iki 100 gr lasisos ar vistienos ir pan. Man svarbiausia daug darzoviu ir riebaliuko. pusryciams dazniausiai renkuosi kiausinius su avokadu ir darzovem, pietums kaloringesnes darzoves su mesa ar zuvim, bet ziuriu liesesnes mesos, nes dar kraunu riebaliuko papildomai, o vakare renkuosi liesas darzoves ir gal siek tiek riebesne mesyte ar zuvi, kurios taip pat turi daug baltymu, taip nebekraunu papildomai riebalo ir viskas iseina kuo puikiausiai.

na, sakyčiau, labai normaliai susistygavai savo mitybą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 09 11, 10:18)
O ka dar butu galima pusryčiams suvalgyti nes kiaušinis ir salotos pradeda nusibosti  doh.gif

kiausinius ir...darzoves biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 09 11, 10:31)
Mėsą, žuvį. Už tai minėtoj knygoj ir nevadina pirmo valgymo pusryčiais, o tiesiog pirmas valgymas, kad neprisirišt psichologiškai prie to pavadinimo. Visi įpratę, kad mėsa lyg ir nelabai pusryčiams. Galima rinktis bet ką iš paleo. Aš pvz žadu ryt ryte kepenis valgyt.

as manau daugelis nevalgo nei zuvies nei mesos ryte, nes paprasciausiai neturi laiko ja pagamint.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 11:40)
as manau daugelis nevalgo nei  zuvies nei mesos ryte, nes paprasciausiai neturi laiko ja pagamint.

aš valgau, nes man patinka, sotu nuo pat ryto. Bet aš kol kas namie sėdžiu, kai eisiu į darbą, nežinau kaip bus
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 11:26)

notworthy.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 11, 09:31)

4u.gif

QUOTE(taša @ 2013 09 11, 09:40)
kiausinius ir...darzoves  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
as manau daugelis nevalgo nei  zuvies nei mesos ryte, nes paprasciausiai neturi laiko ja pagamint.

biggrin.gif

Man atvirkščiai ryte turiu laiko vakare dirbu, jauciu tikrai reikes ta psichologini barjera nugalėti ir nesureikšminti tu pusryčiu ax.gif

Po nesveiku pusryčiu blush2.gif vel lovoje doh.gif , persalima įsitaisiau, kaip tik jo iki pilnos laimes ir tetruko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 12:40)
kiausinius ir...darzoves  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Man irgi kiaušiniai dar neatsibodo biggrin.gif Bet kai turiu laiko, nespjaunu ir į kitokius pusryčius. Nors ir šiaip ilgai neužtrunka. Sumetu į garų puodą ką noriu, kol prausiuosi, plaukus džiovinu, tai ir pasigamina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 11 rugsėjo 2013 - 11:28
Kokią žuvį perkat? PC nieko tinkamo nerandu, nenoriu aš tų fermose užaugintų... schmoll.gif
Atsakyti
O aš kiaušų irgi atsivalgiau...ypač po paskutinių virtų 3 vnt..ilgai stovėjo man jie..nebesinori nė žiūrėt..bet kadangi pasirinkimas ne itin didelis, vėl reikės 30 vnt.nusipirkt... biggrin.gif

lamba diena 4u.gif

Pietums apie 400 gr katlietų (su cukinijom, morkom, zalesiais)+2 pomidorai, i rvienas burna sutraukiantis agurkas.. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 11 rugsėjo 2013 - 11:44
QUOTE(Akutee @ 2013 09 11, 10:43)

Pietums apie 400 gr katlietų

Skaniai tie tavo katlietai atrodo thumbup.gif .
As šiandien kiaulienos file su raugintais kopūstais darysiu ax.gif
Atsakyti
bremen, ačiū ir prašom receptuką...

Aš nusiperku kiaulės kokį kumpį ir nzn ka su juo daryt..tik guliašą..bet kazkodel man tapo guliasai neskanu.. g.gif

jei kepu, susitraukia ta mesyte, (ne jei ismusu kaip karbonadą).. ax.gif

Tik sprandinės kepsniukus pasikepu ant vandens ir Ghee..o visa kita nzn ka veikt... biggrin.gif

Voresta..man kadangi girietinės negalima- nevalgau arba ziauriai minimaliai, tik sauksta i salotas.. ir sviesto sakei ne man..ar net kept man per "riebu" ant jo? g.gif

baigiu antra sloikelį, tai nzn ar vel gamintis/pirkt sviestą.. bet vis sveikiau nei ant aliejaus.. g.gif o ant kokoso kolkas nekepu, tik kartais sulaizau..kepimui neturiu tiek daug.. i r mesa tokia biski salstelejus pasidaro..
Atsakyti