QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 10:32)
tai ipilu i puoda siek tiek vandens, paimu zuvies gabaliuka, idedu truputi kokoso riebalo, kad nepriliptu prie folijos, kokiu zoliu, susuku i folija ir imetu i puoda,
Aliuminis reaguoja su maisto išskiriamomis rūgštimis. Todėl nėra gerai jį naudoti.
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 10:18)
Be to, pastebejau, kad man reikia visai nedaug tu baltymu, kad jausciausi soti, na tik gabaliuko, kokio iki 100 gr lasisos ar vistienos ir pan. Man svarbiausia daug darzoviu ir riebaliuko. pusryciams dazniausiai renkuosi kiausinius su avokadu ir darzovem, pietums kaloringesnes darzoves su mesa ar zuvim, bet ziuriu liesesnes mesos, nes dar kraunu riebaliuko papildomai, o vakare renkuosi liesas darzoves ir gal siek tiek riebesne mesyte ar zuvi, kurios taip pat turi daug baltymu, taip nebekraunu papildomai riebalo ir viskas iseina kuo puikiausiai.
na, sakyčiau, labai normaliai susistygavai savo mitybą.