Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(pumpica @ 2013 09 10, 19:35)
nesamone, reguliuot suaugusiam zmogui ka valgyt, niekada nenoreciau kad man kazkas aiskintu ka valgyt, taip ir kitiem nedarau  schmoll.gif ateis laikas, supras, neateis, tai neateis. As irgi pries metus buciau pirsta sukiojus, jei kas man butu liepes taip maitintis...

drinks_cheers.gif
man irgi nieks neliepe.
kai kas uzvede, pati uzsinorejau, nes tikrai turiu problemu ir tikiu kad jas isspresiu.
kiti zmones arba motyvuoti labai, arba kaip sakau- neturi problemu.
kad ir kol kas. nieks nzn kaip ten bus.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 10, 19:55)
Ir lasisa sudyta radau: lasisa, druska.

yra yra
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 10, 21:31)
Su tuo Miunchenu tai man gerai vadovas nervus gadina. Tureciau buti nuo lapkricio 7 iki gruodzio 3 d. Bet ziauriausia, kad ikiso i tokia programa, kuri grazina nustatyta suma tik po stazuotes. Negausiu nei dienpinigiu nei avanso, nieko. Sesiu i minusa, isivaizduok turiu tureti 9 tukst litu, tai prasiau pas mama pagalbos. Kazkoks marazmas, man toks vaizda's susidaro, kad bando man ant galvos joti. Stengiuos per daug nesinervinti, sveikatos gaila. Vyras tai isvis pyksta. O atsisakyti negaliu. Sotus alkano neuzjaucia.

ohoho. ilgai pasibusi smile.gif Miunchenas labai fainas miestas ir labai brangus smile.gif lasiniu tik pasiimti nepamirsk, nes cia niekur nerandu, o lietuviskus jau sugriauziau ir naktimis sapnuoju smile.gif gal mama atsius pastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 07:46)
Sveikos:)

mano pusryčiai buvo kokteilis iš :
špinatų,
2 vid. dydžio obuolių,
1 mažos kriaušės,
saujelės spanguolių ir
kokosų aliejaus.
Išgėriau 0.5 lt jaučiuosi sooooti thumbup.gif ir dar geras plius, kad ėjau į wc rimtam reikalui cool.gif

kas man šiomis dienomis yra sudėtinga.

pasiilgau smoothie kaip wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 20:56)
aš burokėlius vynioju į aliuminio foliją ir tada kepu orkaitėje. Bet gal ir taip iškeps...  rolleyes.gif

kiek laiko kepi?
Papildyta:
mano pusryciai :

Kiausiniene is 3 kiausiniu, 2 riekeles lasiniu, salotos is lasisos, agurko ir avokado.

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 09:36)
kiek laiko kepi?

oi, į laiką nežiūriu. Dažniausiai kepu šalia mėsos, tai kepa tol, kol mėsa iškepa.

Klausimas: Ar galima vieno valgymo metu maišyti įvairius baltymus, ar riebalus? Pvz., skaitau, kad suvalgėt kiaušinių ir dar lašišos. Arba lašinių, po to dar kokosų aliejaus. Aš stengiuosi nemaišyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 rugsėjo 2013 - 08:47
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 09:44)
Ar galima vieno valgymo metu maišyti įvairius baltymus, ar riebalus? Pvz., skaitau, kad suvalgėt kiaušinių ir dar lašišos. Arba lašinių, po to dar kokosų aliejaus. Aš stengiuosi nemaišyti.

man irgi keista pasirode. Bent jau as manau ir stengiuosi niekada nemaisyti dvieju baltymu. Be to, pastebejau, kad man reikia visai nedaug tu baltymu, kad jausciausi soti, na tik gabaliuko, kokio iki 100 gr lasisos ar vistienos ir pan. Man svarbiausia daug darzoviu ir riebaliuko. pusryciams dazniausiai renkuosi kiausinius su avokadu ir darzovem, pietums kaloringesnes darzoves su mesa ar zuvim, bet ziuriu liesesnes mesos, nes dar kraunu riebaliuko papildomai, o vakare renkuosi liesas darzoves ir gal siek tiek riebesne mesyte ar zuvi, kurios taip pat turi daug baltymu, taip nebekraunu papildomai riebalo ir viskas iseina kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 10:18)
man irgi keista pasirode. Bent jau as manau ir stengiuosi niekada nemaisyti dvieju baltymu. Be to, pastebejau, kad man reikia visai nedaug tu baltymu, kad jausciausi soti, na tik gabaliuko, kokio iki 100 gr lasisos ar vistienos ir pan. Man svarbiausia daug darzoviu ir riebaliuko. pusryciams dazniausiai renkuosi kiausinius su avokadu ir darzovem, pietums kaloringesnes darzoves su mesa ar zuvim, bet ziuriu liesesnes mesos, nes dar kraunu riebaliuko papildomai, o vakare renkuosi liesas darzoves ir gal siek tiek riebesne mesyte ar zuvi, kurios taip pat turi daug baltymu, taip nebekraunu papildomai riebalo ir viskas iseina kuo puikiausiai.

O kaip ruoši žuvį?

Aš gaminu pusryčius, įmečiau krapų, pakvipo visi namai, apetitas atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 11, 10:23)
O kaip ruoši žuvį?

Aš gaminu pusryčius, įmečiau krapų, pakvipo visi namai, apetitas atsirado  smile.gif

visaip smile.gif dabar namuose jau atsirado indukcine virykle, tai galiu si bei ta pasitroskinti, ne vien zalias darzoves misti smile.gif tai ipilu i puoda siek tiek vandens, paimu zuvies gabaliuka, idedu truputi kokoso riebalo, kad nepriliptu prie folijos, kokiu zoliu, susuku i folija ir imetu i puoda, uzdengiu dangti ir troskinu smile.gif gana greitai ji man pasiruosia. kitam puode vel truputis vandens, vidutine cukinija supjaustyta gabaliukais truputi pasitroskina, tada nupilu vandeni ir iteskiu sviesto, truputi palaikau smile.gif druskytes, pipiru, labai skanu smile.gif
Vakar vakare baisiai susalau, lietus sulijo, tai grizus namo tuo paciu principu, na puode su mazai vandens, pasitroskinau du pomidorus, puse agurko ir apie 100 gr maltos mesos. susilau kaip mat smile.gif nesigavo sriuba, bet nuo pomidoru skanaus skystimuko atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 10:44)

Klausimas: Ar galima vieno valgymo metu maišyti įvairius baltymus, ar riebalus? Pvz., skaitau, kad suvalgėt kiaušinių ir dar lašišos. Arba lašinių, po to dar kokosų aliejaus. Aš stengiuosi nemaišyti.

Dėl baltymų nežinau, bet dabar kaip tik skaitau ISWF, tai ten rašo, kad riebalus maišyt galima
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 08:44)

QUOTE(Wallis @ 2013 09 11, 09:18)
man irgi keista pasirode. Bent jau as manau ir stengiuosi niekada nemaisyti dvieju baltymu.

o su kuo jus valgot kiausinius? jei ne mesos nei zuvies negalima? g.gif
as matau kad nepasisotinu nuo kiausiniu(kad ir su salotom kokiom ir daug grietines) ar kokosu aliejum. ir taip 3 kiausus edu+visko. tai jei be nieko, is vis galeciau visa paka suest biggrin.gif
o daugiau la siniu nei kiausiniu tiesiog negaliu i save sugrust... unsure.gif man reikia kad butu po lygiai- kasnis to, kasnis ano
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 11, 11:03)
o su kuo jus valgot kiausinius? jei ne mesos nei zuvies negalima? g.gif
as matau kad nepasisotinu nuo kiausiniu(kad ir su salotom kokiom ir daug grietines) ar kokosu aliejum. ir taip 3 kiausus edu+visko. tai jei be nieko, is vis galeciau visa paka suest biggrin.gif
o daugiau la siniu nei kiausiniu tiesiog negaliu i save sugrust... unsure.gif  man reikia kad butu po lygiai- kasnis to, kasnis ano

kiaušinius valgau su daržovėmis, o ne su mėsa, ar žuvimi...
Atsakyti
kol kas po smothie esu soti:) jaučiuosi energinga blink.gif

sulauksiu pietų ir tada pakopsiu kiaulienos sprandinę su salotomis thumbup.gif

man po plikų kiaušinių labai greitai alkis ateina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 11 rugsėjo 2013 - 10:15
O ka dar butu galima pusryčiams suvalgyti nes kiaušinis ir salotos pradeda nusibosti doh.gif
Atsakyti