Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(cushy @ 2013 09 11, 08:27)
Mane nuo vakar vakaro pykina sad.gif

Gal mineralinio kokio išgerk, gal padės... ax.gif
Papildyta:
Labas rytas. 4u.gif
Šiandien vėl pasisotinau sočiais(gal net per daug sočiais) pusryčiais. Trys kotletukai vakarykščiai, ir troškinta maža cukinija, bei gabalėlis kopūsto su dviem šaukštais kokoso aliejaus. Kotletai, kaip sakiau, iš mentės ir sprandinės faršo. Jaučiuosi labai pilna. Kažin kaip su riebalų kiekiu - tinkamas? Žiūrėsiu iki kelių soti tempsiu. thumbup.gif
Geros dienos visoms!
Atsakyti
Sveikos:)

mano pusryčiai buvo kokteilis iš :
špinatų,
2 vid. dydžio obuolių,
1 mažos kriaušės,
saujelės spanguolių ir
kokosų aliejaus.
Išgėriau 0.5 lt jaučiuosi sooooti thumbup.gif ir dar geras plius, kad ėjau į wc rimtam reikalui cool.gif

kas man šiomis dienomis yra sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 11, 07:45)

Šiandien vėl pasisotinau sočiais(gal net per daug sočiais) pusryčiais. Trys kotletukai vakarykščiai, ir troškinta maža cukinija, bei gabalėlis kopūsto su dviem šaukštais kokoso aliejaus. Kotletai, kaip sakiau, iš mentės ir sprandinės faršo. Jaučiuosi labai pilna. Kažin kaip su riebalų kiekiu - tinkamas? Žiūrėsiu iki kelių soti tempsiu.  thumbup.gif
Geros dienos visoms!

man tai kazkaip tokie pusryciai nelenda, na is mesos...pietum - ooo taip, tik duok biggrin.gif mano pusryciai vis dar kiausiniai....bet paskui valgau apie 14 val, isalkstu.
Vakar vakarienei tai moliugu trinta sriuba valgiau. Dar to moliugo visa kruva saldytuve, kazi ka daryt? g.gif saldyto jau irgi prigrusta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 11, 08:48)
man tai kazkaip tokie pusryciai nelenda, na is mesos...pietum - ooo taip, tik duok  biggrin.gif

Man visai nieko, dar tie kotletai per pus su cukinija maišyti - tai jie tokie minkštučiai sultingi gavosi. Bet aišku, nuo mėsos sunkumas šiek tiek jaučiasi. Bet bandysiu kol kas taip pratintis, nes bais nenoriu kad darbe kokių nesąmonių iš alkanumo prisiryčiau. Čia nuolat visokie džiovinti vaisiai ir riešutai ant akių voliojasi. blink.gif

o moliūgai ir kepimui tinka, ne tik sriubom?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 11, 09:39)
neaišku- mėsa kaip mėsa, gal kiek kitokia konsistencija, bet kad pykinti? Gal psichologiškai tau nepriimtina valgyti kažkieno širdį?
Bet tai nebesireikštų šiandien... g.gif

viskas ok su ta širdim, psichologinių bėdų irgi neturiu smile.gif sakau, kad po pirmo kasnio supykino. Gal labiau netiko daržovės keptos kokosų aliejui. Nes jų po to ir nebevalgiau, o širdis valgiau. Šiandien ryte dar tų daržovių paragavau, pasirodė irgi skanios. Nežinau, gal kaitintas kokosų aliejus netiko, nors šaltą aš jį šaukšteliais lapnoju
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 08:46)

špinatų,
2 vid. dydžio obuolių,
1 mažos kriaušės,
saujelės spanguolių ir
kokosų aliejaus.
Išgėriau 0.5 lt jaučiuosi sooooti thumbup.gif ir dar geras plius, kad ėjau į wc rimtam reikalui cool.gif

kas man šiomis dienomis yra sudėtinga.

bet vaisių juk negalima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 08:46)

Na, dėl wc tai gerai, bet kažin kiek ilgai sotumas nuo vaisių jausis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 11, 07:55)

tinka viskam turbut, eisiu kokiu receptu pakuist, gal rasiu ka idomaus smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 07:57)
bet vaisių juk negalima...  g.gif

galima, kas svorio nemeta, tik ne kilogramais aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 08:57)

galima, tik nedid. kiekiais 4u.gif šiandien jau jokio vaisio į burną nedėsiu ax.gif

ypač vaisių negalima antroje dienos pusėje, vaisius ribotai reikia valgyti tiems, kas meta svorį, aš su svoriu problemų neturiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 11, 08:57)

Galima vaisių. Tik reikia riboti. Ir geriausiai kai jie eina kartu su kitu maistu - pvz obuolys ar kriaušė daržovių salotose. Dar kitos sako, kad vaisius geriausiai ryte.
Na, o man asmeniškai vaisių geriau niekada, nes man nuo jų aps(i)ėdimas gaunasi ir alkstu iš karto, ir ryju paskui visko žvėriškais kiekiais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 11, 08:55)

aš ant moliugų kepu kiaušinienę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 11, 08:57)
Na, dėl wc tai gerai, bet kažin kiek ilgai sotumas nuo vaisių jausis?  ax.gif

man po pusvalandžio jau valgyti norisi... g.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 09 11, 08:59)
tinka viskam turbut, eisiu kokiu receptu pakuist, gal rasiu ka idomaus  smile.gif
galima, kas svorio nemeta, tik ne kilogramais aisku  mirksiukas.gif

o, jei rasit ką mums tinkamo iš moliūgų, šaukit garsiai... mirksiukas.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 11, 09:02)
galima, tik nedid. kiekiais 4u.gif šiandien jau jokio vaisio į burną nedėsiu ax.gif
ypač vaisių negalima antroje dienos pusėje, vaisius ribotai reikia valgyti tiems, kas meta svorį, aš su svoriu problemų neturiu mirksiukas.gif

aišku... ax.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 11, 09:02)
Galima vaisių. Tik reikia riboti. Ir geriausiai kai jie eina kartu su kitu maistu - pvz obuolys ar kriaušė daržovių salotose. Dar kitos sako, kad vaisius geriausiai ryte.
Na, o man asmeniškai vaisių geriau niekada, nes man nuo jų aps(i)ėdimas gaunasi ir alkstu iš karto, ir ryju paskui visko žvėriškais kiekiais.  lotuliukas.gif

aha, žinau, kad geriau ryte. OI, aš tai patenkinta būčiau, kad nors ryte kažkiek vaisių galėtų. Baisiai man jų norisi.. doh.gif
Atsakyti