QUOTE(cushy @ 2013 09 09, 04:34)
Nidulia, rašei, kad bloga buvo. O gal galėjo būt nuo derinio kiaušiniai + mėsa? Vieną kart sugalvojau taip papusryčiau, tai ir pilvą sukiojo ir bloga buvo.
Bala zino. Man tai smegenyse "stovejo" kokosu aliejus. Kai prisimenu kaiusa plaukiojanti jame, is karto pykina:)
Merginos, kepti galima kiaules taukuose.
Kur jus juos perkate, kad geri butu?
Eisiu sian pirkti alyvuogiu isspaudu aliejaus, juk jame galima kepti,ane?
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 09, 09:04)
Sveikos, mergilikės...
Šį rytą prabudau išmiegojusi, galvoju pažiūrėsiu kiek valandų, ogi 6 ryto...
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Nu man taip nebūna, aš visada neišmiegojusi ir noriu miego...
I pas mane ta pati istorija, miegu dabar ne daugiau 7 valandu ir atsikeliu pailsejusi
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 09, 10:01)
labas rytas
taigi saldytus valgyk,pavirk truputi,man tai jie irgi labai skanu
megstu saldytus, bet kartais labia noriu koncervuotu. Paskaitinesiu pardeje etiketes
Kas cia man gali buti?
*Staigiai atsistojau is gulimos padeties, tai kaip eme suktis galva, trumpam aptemo, susvaigo, bet greitai praejo.
*Siandien atssukeliau iskasyta galva,gal 5-iose vietose plaukai sulipe nuo limfos.
*Niezti vidines ranku puses zemiau pazastu.
*Nugaroje viena vieta nukasyta.
Vakar tikrai negriesijau net su pieniskais produktais.
*Ryte jauciuosi, kaip energetiko ikalusi, norisi 10 darbu is karto daryti, pavalgius ima stiprokai pulsas kalti.
Turbut reikia laiko, kad viskas susireguliuotu? As go tokia, man reikia cia ir dabar:)
Mazoji vakar negavo vakarienes. Ingaliacijos, skalavimai su arbatmedziu ir druska, dar pagarinau eterineje lemputeje, kerpenos arbatele pagere be medaus, tai nesukilo temperatura. Kol kas laikosi. Kol as salia, tai valgo ka as liepiu ir kaip liepiu, ji tokia geruole, tiki manim:)
Merginos, insulinas nesoka tik nuo vandens. O nuo zolines arbatos be cukraus ir be medaus?
voresta, as tave myliu
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
yra uz ka:)