Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 21:56)
aš burokėlius vynioju į aliuminio foliją ir tada kepu orkaitėje. Bet gal ir taip iškeps...  rolleyes.gif

doh.gif ryyyymtai, sakau, kad kažko dar reikėjo...!
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 20:40)
lumi lumi, tavo specialybe labai idomi 4u.gif

Buna idomesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 10, 21:59)
doh.gif ryyyymtai, sakau, kad kažko dar reikėjo...!

reikėjo kelis suvyniot į foliją, dėti į skardą šalia kotletų, būtų iškepę... mirksiukas.gif

Mergaitės, bet burokėliai, moliūgai yra krakmolingos daržovės, tai gal jos nėra gerai? Ar jas riboti tik tol, kol svorį metame?
Atsakyti
Sveikos, skaitau. Galvoju gal pabandyti. Bet man svori reik mesti,o atrodo pjaunasi s siuo dalyku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 22:02)
reikėjo kelis suvyniot į foliją, dėti į skardą šalia kotletų, būtų iškepę...  mirksiukas.gif

Mergaitės, bet burokėliai, moliūgai yra krakmolingos daržovės, tai gal jos nėra gerai? Ar jas riboti tik tol, kol svorį metame?

taip, kiek radau info, tai teigiama, kad riboti tiems kas meta svori g.gif kaip ir bananus del esancio didelio krakmolo, cukraus kiekio.
Atsakyti
QUOTE(trilijonė @ 2013 09 10, 21:03)
Sveikos, skaitau. Galvoju gal pabandyti. Bet man svori reik mesti,o atrodo pjaunasi s siuo dalyku biggrin.gif

Sveika 4u.gif cia del to, kad riebaliuka valgom? biggrin.gif as 31 kg pameciau per nepilnus metus, o vienas draugas mane aplenke, minus 35kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 22:02)

http://www.dieta.lt/...tas/burokeliai/
kur krakmolas?
Atsakyti
Antrą vakarą iš eilės skauda skrandį. Seniau niekuomet to nebūdavo doh.gif
Kažkokia nesąmonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 10, 22:26)

nu, nedaug ten to krakmolo, pasirodo... blush2.gif Geras puslapiukas. Ačiū. Nepykit labai, išmoksim... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
ką valgei?
Atsakyti
Vakarienei buvo brokolio, cukinijos, poro, siektiek kumpio pakepta ant keptuvės (su kokosu) su 2 kiaušiniais.
Pietums darbe - keptas gabalas kiaulienos sprandinės su burokėliais ir morkom (na ten yra kažkokių priedų, bet kasdien valgau toj valgykloj...)
Ryte - kalafijoro gabalėliai su avokadu su šalto rūkymo kumpiu.

Pora puodelių silpnos kavos be cukraus.

Toks jausmas, kad skradis reikalauja kokio batono ar pan biggrin.gif Taip reikalauja, kad net skauda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 10 rugsėjo 2013 - 21:40
QUOTE(Fudži @ 2013 09 10, 22:37)
Toks jausmas, kad skradis reikalauja kokio batono ar pan biggrin.gif Taip reikalauja, kad net skauda  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, reikalauja batono...
Atsakyti