Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Voresta, dėkui, mąsčiau taip pat, bet tuo pačiu ir galvojau, ar nėra tos paleo taisyklės per griežtos. Panašu, kad ne smile.gif Labiausiai mane užkabino tai, kad sprendžiant iš produktų, ši dieta visai galėtų kažkada Tapti gyvenimo būdu. Esu visiška mėsėdė biggrin.gif Daržoves valgyti prisiverčiu kažkaip.

O ką dar saldaus sau leidžiat?
Atsakyti
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 09 10, 15:28)
Voresta, dėkui, mąsčiau taip pat, bet tuo pačiu ir galvojau, ar nėra tos paleo taisyklės per griežtos. Panašu, kad ne smile.gif Labiausiai mane užkabino tai, kad sprendžiant iš produktų, ši dieta visai galėtų kažkada Tapti gyvenimo būdu. Esu visiška mėsėdė biggrin.gif Daržoves valgyti prisiverčiu kažkaip.

dar? g.gif nieko saldaus negalima... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 09 10, 15:28)

Morkos, burokai, kepti svogūnai. Iš labai retai leidžiamų saldumynų, žinia, tik vaisiai ir džiovinti vaisiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 10 rugsėjo 2013 - 14:52
QUOTE(taša @ 2013 09 10, 14:36)
. jis manau suauges ir pats zino ko jam reikia smile.gif

Tau gerai, jei tavasis ne mazas vaikas smile.gif Daugumai vyru reikia aiskinti, irodineti, paduoti. Retas vyras kapstysis internete po sveikatos temas ir ieskos tikros tiesos smile.gif Internete jie kapstori po kitas temas, bet tikrai ne po HS biggrin.gif

QUOTE(Akutee @ 2013 09 10, 14:48)
Kaip man aki greit isgydyt, uztinus, uztraiskanojus, raudona..lasinu arbatmedis tai jei valysiu, juk isgraush...? sad.gif
Papildyta:

Neisprotek listi prie akies su arbatmedziu. Jei puliuoja, tai jau kazkoks uzdegimas . Gal tu pas daktara nueik, nes visai nejuokas cia jau, tuoj nusigydysi.
Del kokosu. r ne panoramoje visa atrakcija vyksta? Juk ten ant kampo sveiki produktai.
As poryt tureciau ten vaziuoti, jei niekas nepasikeis, tai galiu priciupti kokosu, jei dar ju ten bus.

QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 09 10, 14:53)

Tasha, nebent išmest svarstykles galėčiau... Na, gal po kokios savaitės bandysiu nesisvert biggrin.gif

Ant drabuziu pajausite, nereikia ir svarstykliu. Svarbiausia - jokio uzkandziavimo tarp maitinimu, o saldumynus ismeskite drastiskai, nes visa reikala gadinate. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 10, 15:08)
Tau gerai, jei tavasis ne mazas vaikas smile.gif Daugumai vyru reikia aiskinti, irodineti, paduoti. Retas vyras kapstysis internete po sveikatos temas ir ieskos tikros tiesos smile.gif Internete jie kapstori po kitas temas, bet tikrai ne po HS  biggrin.gif

tai ir sakau- jei neidomu ir nenori- nepriversi.
cia kaip ir visur. pakeisti zmogaus per prievarta neimanoma.
o jei jam gerai taip kaip yra ir jokios ligos nevercia atsisakyt dalies maisto - kodel turetu?
Atsakyti
MB skundžiai, kad nieko valgomo nėra, ar nieko valgomo nebegamino, džiaugiasi dėl manęs, kad nors mėsą kertu kaip pašėlusi lotuliukas.gif

Mb turi aukštą cholesterolį, aukštą trigliceridų rodiklį g.gif

Kolkas laikausi sąžiningai whole30, pietums buvo icbergo, pomidorų, krevečių salotos 4u.gif
tiesa jaučiuosi alkana schmoll.gif

reikia žiūrėti stipresnius pietus rytojui.

Vakarienei eisiu žiūrėti mėsgalį kokį, pavirsiu ir turbūt pirmą kartą bandysiu troškinti kopūstą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 10 rugsėjo 2013 - 15:24
QUOTE(taša @ 2013 09 10, 16:18)
o jei jam gerai taip kaip yra ir jokios ligos nevercia atsisakyt dalies maisto - kodel turetu?

taip, taip, žmogus toks sutvėrimas, kol ligos nekerta, tol kiša į save šlamštą ir nesuka galvos. Kad dabar nieko nejaučia, tai neraiškia, kad sveikas. Mano giminaitė visą gyvenimą jokiomis ligomis nesirgusi, na, tik kartais kokia sloga, profilaktiškai pasitikrino pas ginekologą. Padarė gimdos kaklelio citologinį tyrimą, atsakymas- Carcinoma in Situ (CIS), kas išvertus iš lotynų kalbos būtų- vėžys. Taigi.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 10 rugsėjo 2013 - 15:28
Mane pradeda užknisti gaminti atkirai sau ir kitiems doh.gif Po truputį gal vaikus prisijaukinsiu prie paleo, o vyras tada tegu pats sau gaminasi smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie ginekologine ligas, turiu polic. kiauš. sindromą, prasidedančią endometriozę., ginek. skiria KT, bet aš dar sakiau, kad pagalvosiu, skaičiau apie mitybą sergant šiomis ligomis, tai paleo kaip tik, o dėl KT juk amžinau jų negersiu, nutraukus viskas grįš su kaupu schmoll.gif
mano bėrimai ant veido taip pat susiję su tai.
Papildyta:
QUOTE(Fudži @ 2013 09 10, 16:30)
Mane pradeda užknisti gaminti atkirai sau ir kitiems  doh.gif Po truputį gal vaikus prisijaukinsiu prie paleo, o vyras tada tegu pats sau gaminasi  smile.gif

kai manasis verkšlena, kad nėra, ko valgyti, kad nėra bulvių, makaronų prie mėsos, sakau, tai nusiskusk, prasivirk ir pan., tuo ūpas atkrenta lotuliukas.gif
tada valgo su daržovėmis mėsą, arba prasiverda koldūnų doh.gif oi, tie vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 16:34)
Kalbant apie ginekologine ligas, turiu polic. kiauš. sindromą, prasidedančią endometriozę., ginek. skiria KT, bet aš dar sakiau, kad pagalvosiu, skaičiau apie mitybą sergant šiomis ligomis, tai paleo kaip tik, o dėl KT juk amžinau jų negersiu, nutraukus viskas grįš su kaupu schmoll.gif
mano bėrimai ant veido taip pat susiję su tai.

oi, bėkit nuo KT kaip velnias nuo kryžiaus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 16:22)

Mb turi aukštą cholesterolį, aukštą trigliceridų rodiklį g.gif

sodink ir jį ant paleo biggrin.gif
labai bloga naujiena: Padidėjęs trigliceridų kiekis “ant tuščio skrandžio” yra vienas iš indikatorių ir simptomų dėl angliavandenių apykaitos sutrikimo, ko pasekoje – nutukimas, hipoglikemija, progresuojantis cukrinis diabetas, kuris dažniausiai yra ne deagnozuotas. Dar kartą pasikartosiu: aukštas trigliceridų kiekis – tai sutrikusios angliavandenių apykaitos indikatorius, prie visko, kuo aukštesnis šių nelaimę nešančių trigliceridų kiekis, tuo smarkiau sutrikusi nelaimingų angliavandenių apykaita…. na o tai, kad nutukimas, diabetas žengia koja į koją su ateroskleroze, infarktais ir insultais, šiandiena žinoma plačiai. O dabar pamastykime: Jeigu aukšti trigliceridai – angliavandenių apykaitos sutrikimas, ar padės košės, vaisiai, ir daržovės (t.y. turtingi angliavandeniais maisto produktai) sumažinti mums trigliceridų lygį? Arba… – Ar padės mums turtingas angliavandeniais maistas sumažinti tirgliceridų kiekį dėl pažeistos angliavandenių apykaitos, kuri yra pasekmė per didelio angliavandenių kiekio dietoje? – Žinoma kad nepadės, pas jus dar labiau padaugės trigliceridų.

ir
Pacientai su aukštu cholesterolio kiekiu serume gali turėti anaerobinį ar disaerobinį pusiausvyros sutrikimą. Esant anaerobinam, ląstelės yra taip prisotintos cholesteroliu, kad jo perteklius kaupiasi serume. Esant disaerobiniam, dėl per didelio riebiųjų rūgščių aktyvumo, ląstelėse yra cholesterolio trūkumas. Cholesterolio kiekis serume kyla, nes jis negali patekti į ląstelę. Esant anaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra nepakankamas riebiųjų rūgščių aktyvumas ir sterolių perteklius, esant disaerobiniam pusiausvyros sutrikimui yra riebiųjų rūgščių perteklius ir sterolių nepakankamumas. Cholesterolis yra steroliniai riebalai. Jo perteklius rodo esant anaerobinį pusiausvyros sutrikimą, o trūkumas - disaerobinį pusiausvyros sutrikimą. Beje, yra labai svarbus, bet dažnai neakcentuojamas faktas – cholesterolis veikia tik ląsteliniame lygyje. Tai reiškia, kad cholesterolio kiekis serume nieko nepasako apie paciento cholesterolio būklę (10).
Belieka išsiaiškinti koks jam disbalansas konkrečiai, nes nuo to priklauso, kokių riebalų jam daugiau reikia.

Kolkas laikausi sąžiningai whole30, pietums buvo icbergo, pomidorų, krevečių salotos  4u.gif
tiesa jaučiuosi alkana schmoll.gif

todėl, kad čia visai nėra riebalų, jei apribojami angliavandeniai ,kaip kurą organizmas turi gauti riebalus. Kur jie?
Atsakyti
voresta, wub.gif ačiū už info, teks konspektuoti jam ir įkišti į rankas infor. 4u.gif

ant salotų pyliau alyv. aliejaus. g.gif
Atsakyti