Sveikos, jungiuosi į jūsų būrį. Trečia diena paleo (nors norėjau pradėt Whole30, bet kažkaip medus sugadino visa reikalą, kai išsikepiau kokosinių sausainių su medum ).
Į paleo pradėjau dairytis dėl svorio metimo, bet, paskaičius daugiau, labia tikiuosi ir kitų teigiamų pokyčių - energijos antplūdžio ar mažiau peršalimo ligų. Kol kas visai nesunku, tik niekaip negaliu atsisakyti kavos ir saldumynų (niekad nesu kepus kokosinių sausainių, bet gyvenimas privertė ). Kol kas šios dienos buvo kiaušiniai, mesa (kiaulė, triušis), žuvis (lašiša, gaudyta jūroj), šviežios daržovės ir tie sausainiai... Baisiai sąžinė graužia, bet kol dar yra toks poreikis saldumynams, tai džiaugiuosi, kad tik su jais "sugriešijau". Šiandien visiškai nejaučiau alkio iki pietų, kas man taip pat labia patiko.
Darau jėgos ir kardio treniruotes (namie), kol kas kardio neatsisakysiu, nors patariamos jėgos tr. Ir dar bėda... Nu kaip nelipt ant tų svarstyklių??? Kai minus 2kg per 2 dienas, tai tik dar įdomiau darosi, kas bus po to
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 10, 12:57)
taša, dziaukites, kad kol kas jis sveikas. Su maniskiu, irgi taip pat - neserga, sveikas. Tik neaisku ko ten prisikaupe organizme ir kada tai gali islysti galinga ligu banga, kada organizmas jau pavargs dorotis su visu slamstu ir imunine nebesugebes kariauti ir su slamstu, ir virusais. Juk ir vezys iskisa savo letena ne po truputi, o viena grazia diena suzinai, kad jis jau atropojo. Gal musu vyreliai tik vizualiai ir tik kol kas atrodo sveiki kaip ridikai, juk nematome kas ten vyksta lastelese ir panasiai. Ir as negimiau alergiska, su astma, neveikiancia skydliauke ir panasiai. As visada buvau sveikas, judrus ir kudas vaikas, paaugle, panele, jauna moteris. Bet viena grazia diena visa tai islindo, po viena simptoma ir as jau nebegaliu pasakyti, kad esu sveika ir laiminga moteris, o noreciau taip pasakyti ir pasakysiu
Musu misija, jau dabar statyti savo mylimus vyrelius I teisinga kelia, kad jie niekada ir nebesirgtu:) Ir vaikus, zinoma. Bet cia tik mano nuomone.
Musu misija, jau dabar statyti savo mylimus vyrelius I teisinga kelia, kad jie niekada ir nebesirgtu:) Ir vaikus, zinoma. Bet cia tik mano nuomone.
niekada nezinai kaip ten bus. aisku dziaugiuosi. o kist nieko per prievarta nekisu. pati neperku ko nevalgau. jis manau suauges ir pats zino ko jam reikia
o kad yra sveiku zmoniu man ir buvo keista, kai musu seimoj as ,mama turim sunkiu ligu.....
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 10, 08:40)
Kavos siūloma atsisakyti dėl joje esančio kofeino, kuris skatina hormonų veiklą ir išskyria papildomai streso hormono į kraują. Taip pat veikia visi kiti kofeino turintys gėrimai - juoda ir žalia arbata, coca-cola, energiniai gėrimai, kofeino sudėtyje turintys vaistai ir maisto papildai, pvz. citramonas nuo galvos skausmo.
Tai jei atsisakinėt, tai reikia visų šių gėrimų
Vietoj to naudoti vandenį, žolelių arbatas. Gerti be cukraus, saldiklių ir vaisių sulčių ( kaip pvz. vanduo su citrina)
Tai jei atsisakinėt, tai reikia visų šių gėrimų
Vietoj to naudoti vandenį, žolelių arbatas. Gerti be cukraus, saldiklių ir vaisių sulčių ( kaip pvz. vanduo su citrina)
sveiki,
nepasakysiu db tiksliai kur skaiciau, bet uzsifiksavo, kad citrina yra toks vaisius be cukraus. Ji galima. Man iskilo tik vienas klausimas del vandens su citrina. As nuolat ji pliurpiu: vandens daug ir riekele citrinos.
ar toks gerimas sukelia insulina ???? aciu atsakiusioms. Lyg bandau sau pati atsakyti i klausima, kad jei skrandis turi virskinti ta rugsti, vadinasi insulina sukelia. bet ar as teisi ? vadinasi reikia tik vandenuka pliurpti. ?
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 09 10, 13:35)
Nu kaip nelipt ant tų svarstyklių??? Kai minus 2kg per 2 dienas, tai tik dar įdomiau darosi, kas bus po to
as isveziau svarstykles i nauja buta ir nezinau kiek sveriu. pasiziuresiu po gero menesio
QUOTE(cushy @ 2013 09 10, 06:48)
ateinantį pirmadienį bus 40 proc. kosmetikai, reiks nepamiršt užsipirkt
Geras, ačiū labai už info. Dar turiu puslitrį nuo praėjusios akcijos. Bet dabar kai tik ant kokosų aliejaus kepsiu virsiu, tai greit baigsis.
Kaip man aki greit isgydyt, uztinus, uztraiskanojus, raudona..lasinu gentamicin..praejo praeita savaite per pora dienu, sia savaite vėl..tik kita akis..ir ziaurokai taip, bais skauda, ir lasiukai nepadeda, visa diena traiskano srenkasi (puliai).. kazkaip nebezinau..
arbatmedis tai jei valysiu, juk isgraush...?
Papildyta:
ir dėl pirmadienio.. po darbu kazi ar liks to kokoso maksimoj..
arbatmedis tai jei valysiu, juk isgraush...?
Papildyta:
ir dėl pirmadienio.. po darbu kazi ar liks to kokoso maksimoj..
QUOTE(Akutee @ 2013 09 10, 14:21)
kaip tik mastau, kad Voresta sake man tik alyvuogiu alieju ir kokosa vartot, ta tai taupaus, nes brangus bjaurybe.. nzn ar galesiu sau leist ilgam..tepoups veida , rankas...
nežinau, bet man jis neišeina labai greitai, nors viską ant jo gaminu ir dar čiulpiu kai reikia
Kustuce as gaminu beveikkasdien, retai kada dienele negaminu, dar visai seimai... Kolkas Ghee pasidarius (bet Vorets abutent man rekomendavo tik kokosa ir alyvuogiu alieju)... nebent tik sau naudot, atskirai ruost patiekalus... bet visteik brangus..
Papildyta:
Ramunėlės alergizuoja dažnai akis.. tai bijau net pradėt, nes ir taip kaip su fingalu
Papildyta:
Ramunėlės alergizuoja dažnai akis.. tai bijau net pradėt, nes ir taip kaip su fingalu
QUOTE(Akutee @ 2013 09 10, 15:01)
Kustuce as gaminu beveikkasdien, retai kada dienele negaminu, dar visai seimai... Kolkas Ghee pasidarius (bet Vorets abutent man rekomendavo tik kokosa ir alyvuogiu alieju)... nebent tik sau naudot, atskirai ruost patiekalus... bet visteik brangus..
Papildyta:
Papildyta:
aš ir gaminu kas diena ir po tris kartus , bet vakare man kokosų aliejaus jau nereikia, nes riebalo vakare nenaudoju visai
QUOTE(bituteba @ 2013 09 10, 14:38)
sveiki,
nepasakysiu db tiksliai kur skaiciau, bet uzsifiksavo, kad citrina yra toks vaisius be cukraus. Ji galima. Man iskilo tik vienas klausimas del vandens su citrina. As nuolat ji pliurpiu: vandens daug ir riekele citrinos.
ar toks gerimas sukelia insulina ???? aciu atsakiusioms
ar toks gerimas sukelia insulina ???? aciu atsakiusioms
TAIP, nes citrinų 100 gr turi ~10gr angliavandenių
Papildyta:
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 09 10, 15:17)
Merginos, o kaip renkatės mesa? Paleo visur rekomenduoja žole mintančių gyvūnų mesa, bet iš kur gauti tokios vištos arba kiaulės?
nesuk galvos, net blogiausia parduotuvinė mėsa yra vis vien geriau nei krakmolą valgyt. Vis vien bet kokioje mėsoje yra daugiau sočiųjų riebalų, nei polinesočiųjų.
Net pas mane nei višta, nei kiaulė be grūdų neužauga.