Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Iki dabar pramiegojau doh.gif , na ka gi rytoj naujas rytas bus.

Kavos atsisakyti dar nesubrendau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 08:42)

Nidulia - ar buvo jau tavo pusryčiai?

Sveika:) Jau papusryciavau ir labai skaniai. 2 Kiausiniai ant kokoso aliejaus+3 riekeles riebios soninies+konservuoti zirneliai.

Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2013 09 10, 09:40)
Kavos siūloma atsisakyti dėl joje esančio kofeino, kuris skatina hormonų veiklą ir išskyria papildomai streso hormono į kraują.

Reiskia, jei jau sugriesijai ir isgerei kavos puodeli, tuoj pat varai pakiloti stanga ar hantelius - kokius nors jegos pratimus, nes jie sudoroja streso hormona.
Mergai, va ir galvojam, ar verta gerti kava smile.gif Sportuoti ir taip reikia, ale po kavos turesim tuojau pat ciupti svarmenis:)
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pakilot nebent papkes galiu lotuliukas.gif

nekenciu sporto...tiesa sakau, vaiksciojimas, dviratis, baseina ir sokiu spripazystu, bet turiu galimybe tik vaiksciojimui, i r tai ne kasdien ir ne po daug.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 10, 10:27)

ir as sprendziu ka gert reikes ziemos metu, su kava dar koki menesiuka, kol biski apsitvarkys gyvenimas biski padraugausiu... bet geriu be pieno ir cukraus..

galima kazkiek laukiniu uogu. As ziema sutrinu putino uogas su spanguilemis, uzpilu karstu, bet ne verdanciu vandeniu, va ir arbata sveika. Jei kimba liga, issiverdu islandines kerpenos arbaros. Bet ir as nejauciu poreikio lakti arbatas. As paprasto vandens atsigeriu, jei norisi gerti.
Pas mus siauteja kazkoks virusas keistas. Uzkibo net mano vyras ir kolega, kurie labai retai serga tokiomis nesamonemis. O as ijungiau "durniu" ir kaifuoju nuo paleo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 10, 12:16)
Reiskia, jei jau sugriesijai ir isgerei kavos puodeli, tuoj pat varai  pakiloti stanga ar hantelius - kokius nors jegos pratimus, nes jie sudoroja streso hormona.
Mergai, va ir galvojam, ar verta gerti kava smile.gif Sportuoti ir taip reikia, ale po kavos turesim tuojau pat ciupti svarmenis:)

nu jau... būtų gerai, kad svorio pakilnojimas panaikintų visas kavos daromas blogybes... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 10, 10:42)

Voresta , ziema susyli, o ir seip ritualas, atsipalaiduot minutele darbe, pakalbet, ar seip mintis kitur nukreipt, kol geri arbata/kava etc... smile.gif

pritariu-ritualas. eina kolegos gert kava su visokiais priedais. as ir taip jau nieko nebevalgau, nes eina po pusryciu ryte, po pietu dar.. doh.gif tai bent jau arbateles atsigert kompanijoj
Atsakyti
reklama
„Sveiki produktai“ parduotuvė Vilniuje išsikrausto iš PC Ozas. Penktadienį (rugsėjo 13 d.) paskutinė diena. Nuolaidos iki pat penktadienio! Šiandien visoms prekėms 15% nuolaida!

o tai reiškia, kad už kokosų aliejaus litrą mokėsit mažiau ~10 lt. O aliejus pas juos skanus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 10, 10:56)
Kai as garnyrui isvirdavau kokiu grikiu ar ryziu, jis rekdavo,-"as ne vista, kad kruopas esciau" ir nevalgydavo.Kosiu irgi jokiu nevalge. Pieno produktu taip pat nemegsta, nebent is bado kokios varskes  paragauja retkarciais. Jis megsta lasinius, riebia mesyte ,sonine, vytinta mesa. Mego ir bulkas visokias francuzkas, bet atmokiau jas pirkti, kad mes, megos, neestumem ju. Vienintelis jo blogis - cukrus, pyragai, saldumynai.

snd snekejome apie tai ligas su MB.

o i tema - jis valgo iki siol viska, kruopos, bulves, makaronai, sumustiniai. ir yra sveikas kaip ridikas.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 10, 12:32)
reklama
o tai reiškia, kad už kokosų aliejaus litrą mokėsit mažiau ~10 lt. O aliejus pas juos skanus. g.gif

.... kuri as nusipirkau tik pries pora dienu, ta didziule

bet aciu uz reklama
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 10, 13:38)

o i tema - jis valgo iki siol viska, kruopos, bulves, makaronai, sumustiniai. ir yra sveikas kaip ridikas..  smile.gif

šiais, tokių baisių ligų laikais, gerai pagalvočiau prieš tai teigdama
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 10, 12:41)
šiais, tokių baisių ligų laikais, gerai pagalvočiau prieš tai teigdama

na, gerai, nezino apie savo ligas, nieko neskauda ir neserga virusinem ligom.
tas pas su mano broliu- tevai vienodi, jis sveikas, neturi(nezino) jokiu nsusiskundimu ir as... ligu maiselis nuo pat paauglystes.. doh.gif
o savo laiku maukdavo coca cola buteliais, nes gerai tonizuoja. ir iki siol nepripazista sveika gyvensena, gyvena saly kur 80% nutukusiu zmoniu ir jo iprociai smarkiai pakeite..

neuzsiciklinkit merginos ir nematykit visur blogi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 10 rugsėjo 2013 - 12:56
taša, dziaukites, kad kol kas jis sveikas. Su maniskiu, irgi taip pat - neserga, sveikas. Tik neaisku ko ten prisikaupe organizme ir kada tai gali islysti galinga ligu banga, kada organizmas jau pavargs dorotis su visu slamstu ir imunine nebesugebes kariauti ir su slamstu, ir virusais. Juk ir vezys iskisa savo letena ne po truputi, o viena grazia diena suzinai, kad jis jau atropojo. Gal musu vyreliai tik vizualiai ir tik kol kas atrodo sveiki kaip ridikai, juk nematome kas ten vyksta lastelese ir panasiai. Ir as negimiau alergiska, su astma, neveikiancia skydliauke ir panasiai. As visada buvau sveikas, judrus ir kudas vaikas, paaugle, panele, jauna moteris. Bet viena grazia diena visa tai islindo, po viena simptoma ir as jau nebegaliu pasakyti, kad esu sveika ir laiminga moteris, o noreciau taip pasakyti ir pasakysiu ax.gif
Musu misija, jau dabar statyti savo mylimus vyrelius I teisinga kelia, kad jie niekada ir nebesirgtu:) Ir vaikus, zinoma. Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 rugsėjo 2013 - 13:01
Sorry uz durna klausima, ar kas is vilnieciu bus Oze? jei pirktu sau, gal galetu ir man prigriebt to kokoso aliejaus/sviesto? pervesciau pinigelius.. kaip ne pakeliui, ir sia savaitenemanau, kad spesiu..o penktadieny gimtadieniui ruosimes 3 metukų mano guciukų... g.gif

kaip tik mastau, kad Voresta sake man tik alyvuogiu alieju ir kokosa vartot, ta tai taupaus, nes brangus bjaurybe.. nzn ar galesiu sau leist ilgam..tepoups veida , rankas...

tai va.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti