QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 23:32)
Laukinė prerija, pasiziurek, ar paprika yra paleo darzove. O kodel is vakaro kiausus kepiesi? Jie gi greit apkepa.
Fudzi, svogunas ne paleo maistas. Jis tik kaip vaistas sueina, kaip ir cesnakas. Sukirsk cesnako skilti pasedejusi ant paleo -ti gi persi kaip beris Reiskia vyksta puvimas. O koks kokosu aliejus prie kosmetikos pastatytas Maximoje? Ar tas pats, Aniros tyras kokosu aliejus, kuris ir prie eko prekiu padetas?
O as esu asilu asilas kvadro. Jau skrandis parode, kaip jam "patiko" mano vakariene - rugpienis su nusistovejusia virsuje grietines porcija. As atraugiau ir atpyliau toooooooki rugstu riebalu gurksni, kad rodos isgrauze visa rykle Tai cia reikia tokia asile buti
voresta, o rafinuotas kokosu aliejus - tinkamas kepimui? Ar geriau nerafinuotas? Tik nemusk.
Jei dar nesidraskyciau galvos odos - buciau laimingiausia pasaulyje Jau aprime buvo, bet siandien iki isterijos niezejo
Fudzi, svogunas ne paleo maistas. Jis tik kaip vaistas sueina, kaip ir cesnakas. Sukirsk cesnako skilti pasedejusi ant paleo -ti gi persi kaip beris Reiskia vyksta puvimas. O koks kokosu aliejus prie kosmetikos pastatytas Maximoje? Ar tas pats, Aniros tyras kokosu aliejus, kuris ir prie eko prekiu padetas?
O as esu asilu asilas kvadro. Jau skrandis parode, kaip jam "patiko" mano vakariene - rugpienis su nusistovejusia virsuje grietines porcija. As atraugiau ir atpyliau toooooooki rugstu riebalu gurksni, kad rodos isgrauze visa rykle Tai cia reikia tokia asile buti
voresta, o rafinuotas kokosu aliejus - tinkamas kepimui? Ar geriau nerafinuotas? Tik nemusk.
Jei dar nesidraskyciau galvos odos - buciau laimingiausia pasaulyje Jau aprime buvo, bet siandien iki isterijos niezejo
Paprika paleo, visi all kinds of peppers paleo yra
kiausius kepiau iš vakaro, nes anksti keliuosi, skubu į darba, vos arbata spejau išgerti.
Ziuresiu, jei noresis vis maziau miego, tada pusryciausiu namie is ryto, o dabar pusryciai pas mane per oficialią darbo pertrauką 9.45 val., po to 12 val. pietūs, vakarienė apie 18 val.
Svogūnas yra paleo daržovė.
Nidulia - ar buvo jau tavo pusryčiai?
Paleo darzoves :
šparagai
avokadas
artišokas širdis
Briuselio kopūstai
morkos
špinatai
salierai
brokoliai
cukinija
kopūstai
Paprika (visų rūšių)
žiediniai kopūstai
petražolės
baklažanas
svogūnų laiškų
Su šitais atsargiai, metantiems svorį, del esancio padid. kiekio krakmolo, kaip suprantu:)
tinka intensyviai sportuojantiems.
Ar pas mus yra tokių ?
Butternut Squash - moliugo giminaitis, ? nezinau kaip tiksliai isversti,
pepper squash - vel kažkoks moliuginis?
Yam - , burokų- batvinių giminaitis?
Sweet Potato- saldžiosios bulves.
Beets - burokėliai.
Youll notice, while these starchy foods are great for energy replacement for paleo diet athletes who are spending long periods of time exercising and need some of the starchier foods on the paleo diet to sustain their energy levels. As long as youre training, youll find these are great sources of energy replacements, especially post- workouts. However, if youre trying to lose weight on the paleo diet, youll want to limit the quantities of these that youre eating.
ar juoda arbata geriau nei kava? ar toks pats blogis? ar išvis ant žolelių pereiti?