Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 23:32)
Laukinė prerija, pasiziurek, ar paprika yra paleo darzove. O kodel is vakaro kiausus kepiesi? Jie gi greit  apkepa.
Fudzi, svogunas ne paleo maistas. Jis tik kaip vaistas sueina, kaip ir cesnakas. Sukirsk cesnako skilti pasedejusi ant paleo -ti gi persi kaip beris smile.gif Reiskia vyksta puvimas. O koks kokosu aliejus prie kosmetikos pastatytas Maximoje? Ar tas pats, Aniros tyras kokosu aliejus, kuris ir prie eko prekiu padetas?

O as esu asilu asilas kvadro. Jau skrandis parode, kaip jam "patiko" mano vakariene - rugpienis su nusistovejusia virsuje grietines porcija. As atraugiau ir atpyliau toooooooki rugstu riebalu gurksni, kad rodos isgrauze visa rykle  doh.gif Tai cia reikia tokia asile buti  blink.gif
voresta, o rafinuotas kokosu aliejus - tinkamas kepimui? Ar geriau nerafinuotas? Tik nemusk.
Jei dar nesidraskyciau galvos odos - buciau laimingiausia pasaulyje rolleyes.gif  Jau aprime buvo, bet siandien iki isterijos niezejo sad.gif

Paprika paleo, visi all kinds of peppers paleo yra 4u.gif
kiausius kepiau iš vakaro, nes anksti keliuosi, skubu į darba, vos arbata spejau išgerti.
Ziuresiu, jei noresis vis maziau miego, tada pusryciausiu namie is ryto, o dabar pusryciai pas mane per oficialią darbo pertrauką 9.45 val., po to 12 val. pietūs, vakarienė apie 18 val.

Svogūnas yra paleo daržovė.

Nidulia - ar buvo jau tavo pusryčiai?

Paleo darzoves :

šparagai
avokadas
artišokas širdis
Briuselio kopūstai
morkos
špinatai
salierai
brokoliai
cukinija
kopūstai
Paprika (visų rūšių)
žiediniai kopūstai
petražolės
baklažanas
svogūnų laiškų

Su šitais atsargiai, metantiems svorį, del esancio padid. kiekio krakmolo, kaip suprantu:)
tinka intensyviai sportuojantiems.

Ar pas mus yra tokių ? g.gif

Butternut Squash - moliugo giminaitis, ? nezinau kaip tiksliai isversti,
pepper squash - vel kažkoks moliuginis?
Yam - , burokų- batvinių giminaitis?
Sweet Potato- saldžiosios bulves.
Beets - burokėliai.

You’ll notice, while these starchy foods are great for energy replacement for paleo diet athletes who are spending long periods of time exercising and need some of the starchier foods on the paleo diet to sustain their energy levels. As long as you’re training, you’ll find these are great sources of energy replacements, especially post- workouts. However, if you’re trying to lose weight on the paleo diet, you’ll want to limit the quantities of these that you’re eating.

ar juoda arbata geriau nei kava? ar toks pats blogis? ar išvis ant žolelių pereiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 10 rugsėjo 2013 - 07:56
QUOTE(cushy @ 2013 09 10, 06:48)
thumbup.gif  ateinantį pirmadienį bus 40 proc. kosmetikai, reiks nepamiršt užsipirkt  smile.gif

Ačiū už info bigsmile.gif

mano pusryčiai - šalto rūkymo kumpio juostelės, kalafijoras (nevirtas, žiauriai man skanu) ir ketvirtis avokado. Suvalgiau mašinoje pakeliui į darbą biggrin.gif

O kava tinka prie mūsų WHOLE30?
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2013 09 10, 08:55)
Ačiū už info  bigsmile.gif

mano pusryčiai - šalto rūkymo kumpio juostelės, kalafijoras (nevirtas, žiauriai man skanu) ir ketvirtis avokado. Suvalgiau mašinoje pakeliui į darbą biggrin.gif

Skaičiau, kad vartoja, bet jei jau taip tvarkytis organizmą, žiūrėti, kas tinka, kas ne, geriau atsisakyti, as nebegeriu, pirmos dienos buvo tragedija. doh.gif

dabar geriu juodą arbatą, bet irgi galvoju, kad tai negerai, galvoju apie žoleles.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 10, 08:39)

aa, pas mus tai prie Eco prekių padėtas, ne prie kosmetikos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 08:57)
Skaičiau, kad vartoja, bet jei jau taip tvarkytis organizmą, žiūrėti, kas tinka, kas ne, geriau atsisakyti, as nebegeriu, pirmos dienos buvo tragedija.  doh.gif

dabar geriu juodą arbatą, bet irgi galvoju, kad tai negerai, galvoju apie žoleles.

Nu ok, pabandysiu ir aš smile.gif Eisiu arbatos kokios darytis ta proga smile.gif Jei jau WHOLE, nu tai WHOLE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 08:42)

Ar pas mus yra tokių ?  g.gif

ar juoda arbata geriau nei kava? ar toks pats blogis? ar išvis ant žolelių pereiti? [/b]

tai moliūgų veislės. Butternut Squash pati auginu.
Juoda arbata ne ką geresnė, nei kava. O kaip tą arbatą geriat- visiškai be jokių saldiklių?

QUOTE(Fudži @ 2013 09 10, 08:55)

jeigu jums nors kiek rūpi jūsų sveikata, tai kava netinka. Nei prie Paleo, nei prie WHOLE30, nei prie šiaip sveikesnės mitybos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 07:58)
aa, pas mus tai prie Eco prekių padėtas, ne prie kosmetikos...  g.gif

aha, vienose maximose buna prie eko kosmetikos, kitose apskritai prie eco produktu mirksiukas.gif pvz kaune sake silainiu maximoje prie produktu padetas, o va Hyperyje as radau prie kosmetikos smile.gif

Reikia ir man pasidaryti koki menesi grieztesni, nes ziuriu tai tas tai anas i burna nukeliauja, kazkaip atsipalaidavau per daug doh.gif tai uoga kokia, tai bananas, tai dar kas nors...Siandien dar nestartuoju, nes pusryciams balto surio priedziau biggrin.gif
Taip noriu pamatyt ant svarstykliu priekyje skaiciu 6, nemacius tokios skaiciaus jau 5 metai , bet kaip 7, taip 7 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 10, 09:04)
Juoda arbata ne ką geresnė, nei kava. O kaip tą arbatą geriat- visiškai be jokių saldiklių?
jeigu jums nors kiek rūpi jūsų sveikata, tai kava netinka. Nei prie Paleo, nei prie WHOLE30, nei prie šiaip sveikesnės mitybos...  mirksiukas.gif

aš kavą gerdavau be cukraus, be pieno, arbatas visas taip pat.
taip ir galvojau dėl juodos arbatos, ieškosiu žolelių įvairių, o kaip žaliosios arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 09:26)
taip ir galvojau dėl juodos arbatos, ieškosiu žolelių įvairių, o kaip žaliosios arbatos?

toks pat blogis.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 10 rugsėjo 2013 - 08:29
Kavos siūloma atsisakyti dėl joje esančio kofeino, kuris skatina hormonų veiklą ir išskyria papildomai streso hormono į kraują. Taip pat veikia visi kiti kofeino turintys gėrimai - juoda ir žalia arbata, coca-cola, energiniai gėrimai, kofeino sudėtyje turintys vaistai ir maisto papildai, pvz. citramonas nuo galvos skausmo.

Tai jei atsisakinėt, tai reikia visų šių gėrimų 4u.gif

Vietoj to naudoti vandenį, žolelių arbatas. Gerti be cukraus, saldiklių ir vaisių sulčių ( kaip pvz. vanduo su citrina)

Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 20:36)

Nu to tak, pani, o ko laukti? Kaledu?smile.gif Jau priputau rugpienio, tad pradedam nuo ryt ryto:)

priimkit ir mane smile.gif as ruosiuosi tyrimui.

snd nuejau kraujo nuleist, masazas. pusryciai i dezute(visai nedaug, bet kaip nors).. visai gera dienos pradzia bigsmile.gif
pietum subproduktus pagamins man bigsmile.gif kai isgirdo maam kad negalima pasildyto masito, sako gaminsiu tau pietus kasdien! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fudži @ 2013 09 09, 21:49)

Nusipirkau šiandien iš maximos to kokoso aliejaus, kuris prie kosmetikos padėtas. Skanus. Super idėja pirkti jį su 40proc nuolaida kai būna visai kosmetikai.

siandiem maximoj -40?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 10, 07:42)
Paprika paleo, visi all kinds of peppers paleo yra 4u.gif
kiausius kepiau iš vakaro, nes anksti keliuosi, skubu į darba, vos arbata spejau išgerti.

Svogūnas yra paleo daržovė.

Nidulia - ar buvo jau tavo pusryčiai?

Paleo darzoves :

šparagai
    avokadas
    artišokas širdis
    Briuselio kopūstai
    morkos
    špinatai
    salierai
    brokoliai
    cukinija
    kopūstai
    Paprika (visų rūšių)
    žiediniai kopūstai
    petražolės
    baklažanas
    svogūnų laiškų
Su šitais atsargiai, metantiems svorį, del esancio padid. kiekio krakmolo, kaip suprantu:)
tinka intensyviai sportuojantiems.

Ar pas mus yra tokių ?  g.gif

Yam - , burokų- batvinių giminaitis?
Sweet Potato- saldžiosios bulves.
Beets - burokėliai.

burokeliai? g.gif
Atsakyti
Laba ryta, pietums 600 gr. kalafioro,+ 200 gr. lasiako rukyto, 1 morka, troskinukas ant vandens..

Atsakyti