Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Mane pramuse kopustai..biski lengviau karsta.gif

Labos..luztu...
Pawargau ..ne fiziskai.. hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 09 rugsėjo 2013 - 20:30
as anksciau bijojau paleo del mazo angliu skaiciaus, kaip sportuojanti bijojau, kad neuzteks energijos, taciau po sio vakaro vakarienes be problemu nubegau 7 km, be jokio nuovargio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 09, 21:28)
Nidulia - gal startuojame kartu su whole30 ? 4u.gif

man taip pat reikia issiaiskinti del pieno produktu ir kt. zarazu

drinks_cheers.gif as uz:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 21:30)
drinks_cheers.gif  as uz:)

tai gal nuo rytojaus pradedame? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 09, 21:30)
taciau po sio vakaro vakarienes be problemu nubegau 7 km, be jokio nuovargio rolleyes.gif

Mergyt, gi paaiskinta, kad naudingiau - jegos pratimai nei istvermes, o tu pavarei istvermes 4u.gif
Varai skaityti dar karta:)
http://www.unimed.lt...niai/insulinas/

Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 09, 21:32)
tai gal nuo rytojaus pradedame?  g.gif

Nu to tak, pani, o ko laukti? Kaledu?smile.gif Jau priputau rugpienio, tad pradedam nuo ryt ryto:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 21:36)
Mergyt, gi paaiskinta, kad naudingiau - jegos pratimai nei istvermes, o tu pavarei istvermes  4u.gif
Varai skaityti dar karta:)
http://www.unimed.lt...niai/insulinas/

Papildyta:

Nu to tak, pani, o ko laukti? Kaledu?smile.gif Jau priputau rugpienio, tad pradedam nuo ryt ryto:)

skaitysiu , dar tik pradedame, kiek daug man dar reikia suzinoti. g.gif bet man patinka thumbup.gif

sportuoju 5-6 kartus per savaite, 2 kartus kardio, t.y. begimas, o kitas dienas dirbu su svoriais
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 09, 21:30)
drinks_cheers.gif  as uz:)

Ir aš į kompaniją smile.gif

Idealios Paleo dienos laikiausi, o vakare taaaip suskaudo skrandį doh.gif Nuraminau jį puodeliu rūgpienio su šaukšteliu kokoso aliejaus.. Vėl gavosi 4-as valgymas.. doh.gif Jaučiu vakarienė buvo nepakankamai soti.

Nuo ryt anei jokio paklydimėlio ir taip visas 30 dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 09, 21:40)
skaitysiu , dar tik pradedame, kiek daug man dar reikia suzinoti.  g.gif bet man patinka thumbup.gif

sportuoju 5-6 kartus per savaite, 2 kartus kardio, t.y. begimas, o kitas dienas dirbu su svoriais

Man ne ka maziau reikia dar issiaiskinti:) Ismoksime gi ir mudvi, apsivers ir musu kieme sunkvezimis su riestainiais.....ups,.....su riebia sonine lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fudži @ 2013 09 09, 21:54)

Sveika igriuvusi i tikra tikejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 09, 13:59)
nu taip ir maniau...  rolleyes.gif Taip norėčiau kokį blyną įsimesti į skrandį...  doh.gif  biggrin.gif

man tai super paleo blyneliai,pradžioj kepdavau kartą į savaitę,sau ir dukrai,nepamenu kaip veikė svorį,o ,,kamščių" tai tikrai nebuvo,gal dėl to,kad kokoso miltų(na,pati sumaliau drožles)labai nedaug dėdavau-šaukštą kokį 5 kiaušiniams ir 1- 2 bananams
mėgaukitės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2013 09 09, 21:54)

Idealios Paleo dienos laikiausi, o vakare taaaip suskaudo skrandį  doh.gif Nuraminau jį puodeliu rūgpienio su šaukšteliu kokoso aliejaus.. Vėl gavosi 4-as valgymas..  doh.gif Jaučiu vakarienė buvo nepakankamai soti.

Sveika 4u.gif ar ilgai laikaisi paleo? as tik dvi savites, bet su nuklydimu, tai vel is pradziu. bigsmile.gif

ka tik kepiau rytojui pusrycius i darba, du naminiai kiausiniai iskepti ikulus i paprikos griezinelius, taip gavosi puiki forma, plius trys rieks saltai rukytos sonines.

Pietums bus pomidoru, icbergo, paprikos ir virtu kreveciu salotos. galvoju ar pilti uzpila? ar be nieko? jei pilti, alyvuogiu, kokosu ar graikiniu riesutu alieju? visi saltai spausti, natur ale g.gif

vakarienei, bandysiu ryt darbe ziureti, isiversti recepta palei paleo diet 4 week meal plan.
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 09 09, 22:20)
man tai super paleo blyneliai,pradžioj kepdavau kartą į savaitę,sau ir dukrai,nepamenu kaip veikė svorį,o ,,kamščių" tai tikrai nebuvo,gal dėl to,kad kokoso miltų(na,pati sumaliau drožles)labai nedaug dėdavau-šaukštą kokį 5 kiaušiniams ir 1- 2 bananams
mėgaukitės  biggrin.gif

nu ir kam dabar reikėjo taip rašyti ir dar su foto.. schmoll.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 09, 22:40)
Sveika 4u.gif ar ilgai laikaisi paleo? as tik dvi savites, bet su nuklydimu, tai vel is pradziu.  bigsmile.gif

ka tik kepiau rytojui pusrycius i darba, du naminiai kiausiniai iskepti ikulus i paprikos griezinelius, taip gavosi puiki forma, plius trys rieks saltai rukytos sonines.

Pietums bus pomidoru, icbergo, paprikos ir virtu kreveciu salotos. galvoju ar pilti uzpila? ar be nieko? jei pilti, alyvuogiu, kokosu ar graikiniu riesutu alieju? visi saltai spausti, natur ale g.gif

vakarienei, bandysiu ryt darbe ziureti, isiversti recepta palei paleo diet 4 week meal plan.

4u.gif
Ir aš apie 2 savaites laikausi jau su paklaidžiojimais smile.gif

Mačiau delfye šiandien tuos kiaušiniu paprikoje biggrin.gif Labai smagiai atrodo smile.gif

Pagrindinis mano tikslas - atsekti kas mane alergizuoja. Jau išmečiau iš raciono pomidorus ir paprikas, jaučiu tas gręsia ir svogūnams g.gif Turiu atopinį dermatitą, nelabai susitvarkau su juo paskutiniu metu.

Nusipirkau šiandien iš maximos to kokoso aliejaus, kuris prie kosmetikos padėtas. Skanus. Super idėja pirkti jį su 40proc nuolaida kai būna visai kosmetikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 09 rugsėjo 2013 - 21:51