QUOTE(Bremen @ 2013 09 09, 14:03)
Bremen, 09 Rgs 2013 - 14:03, parašė:
Bremen, 09 Rgs 2013 - 14:03, parašė:
Oh, gera idėja
, padaryti kotletus ir orkaite, kokioje temperatūroje kepti ir kiek laiko 
Oh, gera idėja

, padaryti kotletus ir orkaite, kokioje temperatūroje kepti ir kiek laiko
180 laipsnių, kepu kol pradeda apkepti.
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 09, 14:03)
Citata
Citata
praeis, gera savijauta atpirks visus "praradimus".
Išsikepk blynų po mėnesio ar poros griežto paleo, tada galėsi jau spręsti apie miltų poveikį tau.
praeis, gera savijauta atpirks visus "praradimus".
Išsikepk blynų po mėnesio ar poros griežto paleo, tada galėsi jau spręsti apie miltų poveikį tau.
ai, tiek to...

Užtenka man tų kančių.
Baltų miltų ir taip vengdavau, stengiausi vartoti pilno grūdo.
QUOTE(kustuce @ 2013 09 09, 14:04)
kustuce, 09 Rgs 2013 - 14:04, parašė:
kustuce, 09 Rgs 2013 - 14:04, parašė:
absoliučiai jokio portaukio blynams nėra, o jei pagalvoju apie bulvinius

bulvinių aš ir taip nevalgiau, bjauru man tokie persisunkę kaitintais riebalais...

Bet va apie cukinijų blynelius, keptus orkaitėje, pasvajoju...