QUOTE(Soffyyy @ 2018 05 22, 21:36)
Dėmesio! Nepakliūkit ant nepatikimos manikiūristės, kuri facebook pasivadinusi Deimantės Nails. Meistrė Deimantė Stankevičienė nepatikima, du kartus atšaukė vizitą. Pirmą kartą likus 2 min iki vizito, kai buvau prie durų, o antrą kartą likus valandai pasakė, kad nebepriims. Likus dienai iki vienos gražiausių gyvenimo švenčių likau be manikiūro ir be pedikiūro. Turbūt įsivaizduojat ką tai reiškia. Siūliau įvairius variantus, maldavau bent manikiūro, bet pasakė griežtą ne. Neužkibkit ant Deimantės Stankevičienės (Juozapavičiaus pr. 82A, Kaunas, tel. 860676526 arba 863365722 Deimantės grožio studija arba Deimantės Nails) kabliuko.
Labas, tai mano pedikiuriste, pas ja kojas darausi jau 3 metai, lankausi pavasario - vasaros sezonu, ir ziema viena karta. Negaliu patiketi, kad apie ja rasote
Kokiu pagrindu jums atsauke? ir jusu neprieme? Man niekada nera taip buve. Sunku net patiketi. Stai praeita savaite dariausi pedikiura, uzsirasius nuo balandzio vidurio buvau, viskas kaip visada puikiai, prieme laiku ir panasiai. Niekad nera buve nieko panasaus. Beje, fcb rasote laikai netikri, kodel taip teigiate? as pati padejus laika
ir si meistre dirba jau nemazai metu, turi dideli klienciu rata, laikai net neabejoju, kad tikri. O jus fcb foto tai tikrai netikra, ir anketa panasi i fakine, prasau neisizeisti
Darbai jos puikus, tiesa kainos neadekvacios, ypac pedikiurio, kuris atliekamas tik aparatiniu budu ir kojos net nemerkiamos i vandeni
sausi kulnai bruzinami pemza
bet pas ja lankausi, nago forma man padaro labai dailiai, lakavimas tobulas, meistre labai kruopsti, tad jusu atsiliepimas tikrai nustebino.