O man nerealus pedu kremas yra
Maxiderma
Sveikos Mielosio!
Ar yra kurios naudojo sita daikta http://www.hairfree....s-su-micro-pedi , arba bent kazka panasaus? Kokia nuomone? veiksmingas ar nieko vertas ? Planuoju isbandyti..
Ar yra kurios naudojo sita daikta http://www.hairfree....s-su-micro-pedi , arba bent kazka panasaus? Kokia nuomone? veiksmingas ar nieko vertas ? Planuoju isbandyti..
Ka daro si priemone kuria naudojat kas tris savaites?
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 03 06, 15:46)
Ka daro si priemone kuria naudojat kas tris savaites?
Suminkstina suragejusia oda, ji tokia kaip kosele pasidaro.
Mergaites gal galit rekomenduoti kas Kaune daro pedikiura su geliniu lakavimu ir akrilu nagucius priaugina? Noriu, kad tas pats žmogus padarytu vienu kartu
QUOTE(Soffyyy @ 2014 05 17, 13:47)
Mergaites gal galit rekomenduoti kas Kaune daro pedikiura su geliniu lakavimu ir akrilu nagucius priaugina? Noriu, kad tas pats žmogus padarytu vienu kartu
Jovita, Kaune, Ametistejoj, savanoriu maximoj.
Papildyta:
kas bandet pedikiurui, ta reklamuojama sholl priemone????
kas bandet pedikiurui, ta reklamuojama sholl priemone????
[/quote]
Mane irgi domina šis klausymas. Mačiau Gintarinėje vaistinėje 136 ltl kainuoja. Gal kuri bandėt?
sveikos,
gal kuri atsimenat mergaitę Kaune, Šilainiuose, Baltijos g. dirbusią. pamečiau jos kontaktus, o SM paslaugų temų irgi nebėra...
gal kuri atsimenat mergaitę Kaune, Šilainiuose, Baltijos g. dirbusią. pamečiau jos kontaktus, o SM paslaugų temų irgi nebėra...
QUOTE(tindiriuška @ 2014 05 22, 18:26)
sveikos,
Gal apie Jolitą kalbate ? Ji būdavo paslaugų temoje, dabar jau nebe.. Aš su ja susisiekiu čia SM. Rašykite a.ž. "susidomejus"
Mergaitės, prašau, pagelbėkite.
Reikia mamai nupirkti pėdų šveitiklį, tik neapsisprendžiu kokį.
Blaškausi tarp Sholl
ir AEG
Gal kuri iš jūsų turite ir galite apibūdinti.
Tiesa, dar skiriasi kaina, pirmasis virš 100lt, o kitas apie 50lt. Todėl mane ir neramina, imčiau pigesnį, bet suabejojau jo kokybe, nes nesuprantu kuo nuo jo pirmasis, kai jo kaina dvigubai didesnė.
Patarkite
Reikia mamai nupirkti pėdų šveitiklį, tik neapsisprendžiu kokį.
Blaškausi tarp Sholl
ir AEG
Gal kuri iš jūsų turite ir galite apibūdinti.
Tiesa, dar skiriasi kaina, pirmasis virš 100lt, o kitas apie 50lt. Todėl mane ir neramina, imčiau pigesnį, bet suabejojau jo kokybe, nes nesuprantu kuo nuo jo pirmasis, kai jo kaina dvigubai didesnė.
Patarkite