Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 09 15, 20:41)
eik kakot   4u.gif  lotuliukas.gif  doh.gif 
kaip tik atejau uzsakymo siust  biggrin.gif 
tokia vejuota,salta diena buvo...galvojau uzsidegsiu zvakiu-ziuriu nelabai kas like...  unsure.gif

..... traukinys nelaukia nail.gif: biggrin.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 15, 21:17)
Labas vakaras  4u.gif

gal parinktumėt iš MAC? ir Clinique... ax.gif

drinks_cheers.gif mac kaip ir kraunu krepsiukus karsta.gif

QUOTE(Aruša @ 2013 09 15, 21:31)
Pademonstuoju neseniai gautą keptuvę iš Williams-Sonona bigsmile.gif  Čia mano antras bandymas. Pirmą kartą gailėjausi, kam pinigus į balą išmečiau ir nesigauna man tos pončkutės, bet paskaitinėjau internete, pažiūrėjau video ir antru bandymu jau labiau patenkinta bigsmile.gif Vaišinu thumbup.gif Skanios, kvepiančios vanilinu  rolleyes.gif

Kaip graziai ir skaniai atrodo bigsmile.gif
Pasidalinkit receptu butinai ax.gif

QUOTE(Natkkka @ 2013 09 15, 21:34)
Sveiki,  4u.gif
O kada planuojat 6pm pirkti?
Pergivenu kad mano batu nebeliks  doh.gif

Pirksiu greitu metu
Papildyta:
Aciu mergaites, bet MAC uzsakymu daugiau nebesiuskit, negalesim tiek uzsakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 15, 22:38)
..... traukinys nelaukia nail.gif: biggrin.gif
Aciu mergaites, bet MAC uzsakymu daugiau nebesiuskit, negalesim tiek uzsakyti unsure.gif

lotuliukas.gif taip taip doh.gif biggrin.gif
ka jos ten taip ima MAC? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 09 15, 23:49)
lotuliukas.gif  taip taip  doh.gif  biggrin.gif
ka jos ten taip ima MAC?  g.gif

Pirkom strobe, bet jau nebegalima, gailiuosi, kad per mazai paemiau biggrin.gif

Gal kam tiks spalva kas strobes negavo biggrin.gif

http://www.amazon.co...=A2GCZA90HY2BIS

http://www.youtube.c...h?v=3c9NhibIsp4
Atsakyti
Pademonstuoju neseniai gautą keptuvę iš Williams-Sonona bigsmile.gif  Čia mano antras bandymas. Pirmą kartą gailėjausi, kam pinigus į balą išmečiau ir nesigauna man tos pončkutės, bet paskaitinėjau internete, pažiūrėjau video ir antru bandymu jau labiau patenkinta bigsmile.gif Vaišinu thumbup.gif Skanios, kvepiančios vanilinu  rolleyes.gif
user posted image

wau ,kaip skanu imesk nuoroda ,kokia keptuve ?ir kiek sveria ji?
Atsakyti
seiki,
ar carters nenupirkta is sestadinio? negaunu,kad nupirkta.....neiseka man su carters doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

As penktadieni irgi kepiau, pirma karta, tai tik paskutine keptuve isejo normali doh.gif , nes dasuto kaip reikia daryt biggrin.gif
Aciu Savita uz keptuve 4u.gif
Atsakyti
O kada galima MAC vel siusti uzsakymus?
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 09 16, 06:09)
Pirkom strobe, bet jau nebegalima, gailiuosi, kad per mazai paemiau  biggrin.gif

o tau jis taip patiko? g.gif aš baiginėju vieną tūbelę, ale man jis ne stebuklas, daugiau nepirksiu
Atsakyti
Mac Strobe kelioninis jau senokais 10 $ kainuoja g.gif . Man 08.27 jau uz 10$ nupirko.
Pamacius, kad toks masinis pirkimas, pagalvojau, negi dar papigino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 16 rugsėjo 2013 - 08:22
O mac dar siųsti negalima?
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirkta rankine, stai tokia http://www.yoox.com/...d...KB&sizeId=1
Odyte tikrai nereali, minksta, kokybiska wub.gif ale prasoviau su atspalviu, todel noriu greiciau parduoti, atiduociau pigiau nei man kainavo 4u.gif jei kas susidomejo, i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
iš kur galima užsakyti azijietiškos kosmetikos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 rugsėjo 2013 - 08:47