Ar sieroje kainos jau galutines ar dar 35 proc,minus ,nepirkusi iš čia,norečiau šiu batukų sūnui,jo koja 24,5cm,tai reiketų 7dydį imt ?Ir gal kas gali pakomentuoti ar nesunkūs ?
http://www.sierratra...-youth~p~4502a/
QUOTE(Deimantuke33 @ 2013 09 15, 20:41)
eik kakot
kaip tik atejau uzsakymo siust
tokia vejuota,salta diena buvo...galvojau uzsidegsiu zvakiu-ziuriu nelabai kas like...
kaip tik atejau uzsakymo siust
tokia vejuota,salta diena buvo...galvojau uzsidegsiu zvakiu-ziuriu nelabai kas like...
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 15, 19:31)
laba diena,
Noriu paklausti kokia galutine kaina butu ? per kiek laiko ateitu?
Donima parsiuntimas i Klaipeda
Noriu paklausti kokia galutine kaina butu ? per kiek laiko ateitu?
Donima parsiuntimas i Klaipeda
Reikia rasyti ne i AZ , bet i el.pasta nurodyta pirmame puslapyje, ten ir kainos skaiciavimas parasytas. As viska daugimu mazdaug is 4. Tada apytiksle kaina gaunasi.
Labas vakaras
gal parinktumėt iš MAC? ir Clinique...
gal parinktumėt iš MAC? ir Clinique...
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 15, 20:17)
As nusiunciau Mac, junkites...
Pademonstuoju neseniai gautą keptuvę iš Williams-Sonona Čia mano antras bandymas. Pirmą kartą gailėjausi, kam pinigus į balą išmečiau ir nesigauna man tos pončkutės, bet paskaitinėjau internete, pažiūrėjau video ir antru bandymu jau labiau patenkinta Vaišinu Skanios, kvepiančios vanilinu
Sveiki,
O kada planuojat 6pm pirkti?
Pergivenu kad mano batu nebeliks
O kada planuojat 6pm pirkti?
Pergivenu kad mano batu nebeliks
QUOTE(Aruša @ 2013 09 15, 20:31)
Pademonstuoju neseniai gautą keptuvę iš Williams-Sonona Čia mano antras bandymas. Pirmą kartą gailėjausi, kam pinigus į balą išmečiau ir nesigauna man tos pončkutės, bet paskaitinėjau internete, pažiūrėjau video ir antru bandymu jau labiau patenkinta Vaišinu Skanios, kvepiančios vanilinu
Oi, kaip skaniai atrodo. Cia mielines? Gal galima receptuka, nes maniske keptuve kazkur giliai spintelej. Neradau tinkamo recepto, kazkaip nesigauna apvalios.
Jungiuos ir as prie Mac, jau jopsikmat nesikeikus, kada bus gana
QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 15, 20:39)
Oi, kaip skaniai atrodo. Cia mielines? Gal galima receptuka, nes maniske keptuve kazkur giliai spintelej. Neradau tinkamo recepto, kazkaip nesigauna apvalios.
Mielinių dar nebandžiau. Pirmą kartą bandžiau pagal receptą iš video. O šiandien pagal receptą nuo keptuvės, tai skanesnės man jos gavosi Čia tas pats receptas išverstas į lietuvių kalbą. Tik aš dar įlašinau vanilės kvapų
O MAC papildoma nuolaida yra?
Ir nuo kiek nemokamas shipas. as dar noriu luktelt siek tiek su uzsakymu ir issiklausineti mergaiciu, kuri pudra yra gera...
Ir nuo kiek nemokamas shipas. as dar noriu luktelt siek tiek su uzsakymu ir issiklausineti mergaiciu, kuri pudra yra gera...