Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(meduolia @ 2013 09 13, 09:38)
sveikos,

gal kas gali parekomenduoti sportinius žieminius batus, geriausia būtų specialiai bėgiojimui, bet gali tikti ir šiaip aktyviems skirti batai. Renkuosi tarp Kamik, sorel, columbia dar žinau solomon yra spec bėgimui. Na jeigu nesunku parašykit kas patogiausia būtų

Bėgioju su tokiais, tik vyriškus (platesni) pirkau. Įsivaizdavau, kad storesnę kojinę dėsiuos.
http://www.amazon.co...e/dp/B004TBJ19M
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 12:01)
O, kaip anksti vaiksto bigsmile.gif

Maniskei irgi spalio pabaigoje metai, bet pati dar neina, tik tiek kiek pasiekia pasilaikydama... bet as jos per prievarta ir nevedziojau niekad, kai prades pati vaikscioti, tai vadinasi tada bus laikas smile.gif Nei sodinau, nei vedziojau... nors kiek prisiklausiau is mamos ir kitu patareju, kad kaip cia tu vaiko nesodini, gi ji nori sedeti... doh.gif  biggrin.gif
biggrin.gif

Taip, manoji mergužėlė labai anksti pradėjo vaikščioti, spalio 3 d. bus metai, bet pati atsistojo ir neįsikibusi nubėgo jau 9 mėn. pabaigoje. Bet aš irgi jos per prievarta nei sodinau, nei vedžiojau. Jau kai jinai pati užsinorėjo taip ir pradėjo lėkti. Dabar jau nei rankos man neduoda, tik kai nori laiptais lipti, tada dar duoda. doh.gif Už tad mano panelei reikia lengvų, šiltų ir patogių batukų žiemai.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 11:25)
Taip, bet cia tokia netinka kiek as suprantu tik pradedanciam vaikscioti leliukui... jau kiek paaugusiam tai taip smile.gif

aš pernai savo metinukui pirkau timberlandus populiariuosius, žingsniavo kaip didelis su jais biggrin.gif
Atsakyti
Kas siauliuose is centro vaziuos pas varlyte3 pasiimti siuntinuko, gal galetu ir mano paiimti, be masinos as, sunku bus nusigauti i ta puse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 09:57)
Mergaites, noriu paklausti, kokius batus ziemai reikia pirkti vaikui tik pradejusiam vaikscioti? mastau.gif Kaip suprantu vtie visi columbia, sorel pusiau guminiai tai netinka, nes turi tvirtai apspausti ir tureti gera uzkulni.

Taip teisingai, kalambokai tie tikrai didesniems vaikuviams smile.gif, mes pirmus Vincent batukus labai gerus turejom...
Papildyta:
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 09 13, 11:13)
Savita, ji vis vien dar pradžioj nevaikščios tiek daug, manau svarbiausia būtų lengvi, gal pažiūrėk Ecco, Primigi, Naturino

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktus DESIGUAL kedukai usa8,musu 39.Toki ir atitinka,tikejausi,kad bus pamazinti.Gal kas turit 38 tokius?
user posted image
Atsakyti
Kokia man graži wub.gif
Gal kas turit ir pakomentuotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 10:54)
drinks_cheers.gif aš irgi persimatavau net dabar tą savo pėdą net kelis kartus rolleyes.gif Nestandartas kapitalus būsim lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif gerai kad ne viena tokia, o tai nieks nepatiketu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 08:09)
Dideja, o Tu su 41 visada imi US11 ax.gif ?Aš su 42 (pėda apie 28,3 cm) visad iš USA siunčiuos US 11 dydžio batus, tai jei Tau su 41 tinka US 11, tuomet, sakyčiau, kad šie  bačiukai mažinti ax.gif

Ne visada, Ditele mirksiukas.gif

Visada pirkdavau USA 10 d, na turiu vienus Aigner ilgaaulius , vienas CK baletkes turejau 10 d., tiko.

Bet...kai is yoox atsisiunciau italiskus uzvarstomus batus 10 d- buvo mazi verysad.gif
Db, pasikliaudama Girl. rekomendacija del dydzio ir matydama, kad batai velgi italiski nebeprasoviau, emiau 11 d(gi yoox prie USA dydzio raso ir koki EU dydi atitinka) ir tiko .Peda mano siaura , 26,6 cm, tai kaip kazkuri mergaite rase, kad tas pats dydis tiks pedai su paklaida 0,8 cm. Tai ir maniskiuose dar ciut laisvos vietos lieka, bet nekrenta smile.gif

Turiu dar vienus batus is yoox suvarstomus atsisiuntus ILARIA RANIERI, irgi italiskus irgi 11 d emiau - tiko smile.gif
tokie:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 rugsėjo 2013 - 12:28
O kur pirkate naturino, primigi ir pan? 6pm visas išnarstytas ir nieko g.gif
Atsakyti
O Lands'End dar dedat? Gal susigundyčiau tam kodui, kur:

$20 off $75 orders

Savings reflected at checkout when you enter
Promotion Code: GROOVY20
PIN: 1290
Atsakyti
Labai reikia nors vieno mazo jcrew uzsakymo su 25% nuolaida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 rugsėjo 2013 - 12:52