Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(edicike @ 2013 09 13, 11:48)
Mergaites ,o Kaunas gavo prekytes jau?Loren laiskucius surase ar dar ne? blush2.gif

Laiskuciu dar negavome 4u.gif Sake dalins siandien po pietu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

o is HM usa tinklapio perkate??
Atsakyti
QUOTE(Musė Liusė @ 2013 09 13, 11:52)
Aš taip pat prisijungiu prie klausimo  drinks_cheers.gif
Mano mergytė irgi jau vaikšto (spalio mėn bus metukai), tai žiemą tikrai jos į jokias roges neįsodinsiu, tik lėkti per pusnis norės. Nes jau dabar lekia nesustodama. Parekomenduokit žieminius batukus 4u.gif

O, kaip anksti vaiksto bigsmile.gif

Maniskei irgi spalio pabaigoje metai, bet pati dar neina, tik tiek kiek pasiekia pasilaikydama... bet as jos per prievarta ir nevedziojau niekad, kai prades pati vaikscioti, tai vadinasi tada bus laikas smile.gif Nei sodinau, nei vedziojau... nors kiek prisiklausiau is mamos ir kitu patareju, kad kaip cia tu vaiko nesodini, gi ji nori sedeti... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Ditele @ 2013 09 13, 11:54)
Nestandartas kapitalus būsim lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 09 13, 06:03)
taip, galim rinkti uzsakyma  drinks_cheers.gif

Puiku drinks_cheers.gif
Gal kas jungtumėtės prie levis džinsų? Viskam 30 proc nuolaida thumbup.gif

Batukus turėjome columbia, be ne botų tipo, o sniego batus, iš rope serijos- jie labai lengvi, be to, patogiai apaunami thumbup.gif Mažiukė trepsėjo laiminga biggrin.gif Šįmet irgi tokius pat avės ax.gif Kol kas geresnio varianto neradau schmoll.gif Perku abiems vaikams jau trečią sezoną, nes labai pasiteisinę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 13 rugsėjo 2013 - 11:03
QUOTE(Tasty @ 2013 09 13, 12:02)
Puiku  drinks_cheers.gif
Gal kas jungtumėtės prie levis džinsų? Viskam 30 proc nuolaida  thumbup.gif

Batukus turėjome columbia, be ne botų tipo, o sniego batus, iš rope serijos- jie labai lengvi, be to, patogiai apaunami  thumbup.gif  Mažiukė trepsėjo laiminga  biggrin.gif  Šįmet irgi tokius pat avės  ax.gif  Kol kas geresnio varianto neradau  schmoll.gif  Perku abiems vaikams jau trečią sezoną, nes labai pasiteisinę  ax.gif

idekit nuoroda batu
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 12:08)
idekit nuoroda batu

Mergaitei ir berniukui Tik dydžių ir kainų jau reikia ieškoti, esu pirkusi ir iš columbia puslapio su papildoma nuolaida, ir iš amazon 4u.gif
Atsakyti
Savita, ji vis vien dar pradžioj nevaikščios tiek daug, manau svarbiausia būtų lengvi, gal pažiūrėk Ecco, Primigi, Naturino
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 09 13, 11:13)
Mergaitei ir berniukui Tik dydžių ir kainų jau reikia ieškoti, esu pirkusi ir iš columbia puslapio su papildoma nuolaida, ir iš amazon  4u.gif

Sitie columbijos lengvuciai tikrai, nepalygnsi su sorel ar kt tokio tipo batais.
Sieroj ju pigiau man rodos yra.
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 09 13, 12:13)
Mergaitei ir berniukui Tik dydžių ir kainų jau reikia ieškoti, esu pirkusi ir iš columbia puslapio su papildoma nuolaida, ir iš amazon  4u.gif

Taip, bet cia tokia netinka kiek as suprantu tik pradedanciam vaikscioti leliukui... jau kiek paaugusiam tai taip smile.gif
Papildyta:
www.yankeecandle.com laukiu uzsakymu, dar nemazai truksta iki free shipuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 rugsėjo 2013 - 11:26
QUOTE(pupen @ 2013 09 13, 12:16)
Sitie columbijos lengvuciai tikrai, nepalygnsi su sorel ar kt tokio tipo batais.
Sieroj ju pigiau man rodos yra.

Esu girdėjusi, kad būna drinks_cheers.gif

QUOTE(savita1 @ 2013 09 13, 12:18)
Taip, bet cia tokia netinka kiek as suprantu tik pradedanciam vaikscioti leliukui... jau kiek paaugusiam tai taip smile.gif

Aš neradau jokių minusų- manoji pradėjo vaikščioti rugsėjį, į tuos batukus (mes pernai turėjome su lipdukais, dabar nebėra tokio modelio) persiavėme, kai atvėso, kažkur spalį/lapkritį. Ėjosi labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti per rudaplaukę pirktus, man netikusisu rūbelius 4u.gif

Victoria's Secret PINK neoninė maikutė
Dydis M
Kaina 55lt.

user posted image

user posted image

user posted image

Juicy Couture pirštinės
Kaina 50lt.

user posted image

user posted image

Guess by Marciano šilkinė suknelė
Dydis S
Kaina 120lt.

user posted image

user posted image

Rasykit i AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiste P.: 13 rugsėjo 2013 - 11:30
QUOTE(Tasty @ 2013 09 13, 10:25)
Esu girdėjusi, kad būna  drinks_cheers.gif
Ėjosi labai gerai  4u.gif

Bet jų padas nelankstus g.gif Aš ieškosiu geox, naturino, ecco - maniškei žiemą bus 1,5 m rolleyes.gif
Atsakyti